Formiddagstimeout fordi jeg kan og må og trænger

Jeg har fået kaffemaskine igen. En ny, velfungerende og potent herre, som brygger Latte Macchiato, så jeg falder i mælkeskumssvime. Når jeg trænger til andet, gør han, som jeg vil. Jeg er svært tilfreds og har allerede været omkring Cappuccinoen også. Bare fordi jeg kunne. Mums.

Jeg har også overstået formiddagens mest presserende aftaler. Først tandlægen, som nærmer sig mit andet hjem. Så lægen. Nu mangler bare aftalen om vinterdæk til Moderskibet. Det kan jeg lige nå,  inden vinteren ankommer, siger de, der er klogere end mig og det er ikke så få endda.

Jeg har tændt lys oppe i køkkenet. Jeg vil sætte mig om et øjeblik med strikketøj og Netflix på iPad’en. Kaffe, kiks og et af de gode æbler skal med. Jeg holder vel fortjent pause.

Relaterede skriv

13 kommentarer

 • Svar
  Dorthe lige om hjørnet
  29. november 2012 at 10:40

  Tillykke med maskineriet. Hvad er det for en? Vil så gerne have en, men synes, det er svært at vide, hvilken der er god :-)

 • Svar
  Malene
  28. november 2012 at 18:48

  Læner mig lige op af den temmelig brugte talemåde om ‘at der findes ingen dumme spørgsmål’ …Hvad for nogen nøddeknækkere???

  • Svar
   Malene
   28. november 2012 at 19:01

   Hmm…kom pludselig i tanke om noget med opdateringer af browser og den slags fra sidst du ændrede i layoutet…ikke at jeg kan huske præcis hvad jeg skal gøre, men da jeg lukkede firefox og åbnede chrome blev jeg hilst velkommen af de to rigtig fine nøddeknækkere. Og fordi der også her er søde mus med, kan jeg nok godt overleve at det ‘gamle’ julebanner har fået en afløser ;-)
    

   • Liselotte
    Svar
    Liselotte
    29. november 2012 at 06:38

    Nå ja… sådan kan man hele tiden blive lidt klogere og godt, at du nu er tilfreds, Malene :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  28. november 2012 at 15:45

  Lidt jul skal der til… og jeg elsker Nøddeknækkeren, så det… ;-)

  Kaffemaskinen er fantastisk! Intet mindre! Jeg får tics af den, tror jeg ;-) 

 • Svar
  et cetera
  28. november 2012 at 14:59

  Åh, men smukke og jul-lige-i-hjertekulen er de da også, de to Nøddeknækkere – jeg hører Tjajkovski som underlæg, gør jeg :-) Lyder godt med ny kaffebrygger – en hverdagsluksus af de allerbedste :-)

   

 • Svar
  Malene
  28. november 2012 at 14:35

  Ej, Liselotte – nu savner jeg altså også julebanneret med husene og musene og uglerne!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   28. november 2012 at 15:44

   Ha! Det er ikke nemt, det her… ;-)

 • Svar
  gittesp
  28. november 2012 at 14:34

  Hvor skønt med sådan en maskine – findes der noget så godt som en velsmagende kop mocca…. jeg er løbet tør for mine kapsler til nespresso – og har ikke fået bestilt nye, så jeg drikker Senseo – de fås heldigvis efterhånden i et bredt udvalg.

  Tillykke med maskineriet :-) 

 • Svar
  Malene
  28. november 2012 at 14:33

  Kom helt til at udstøde et henført ‘Åhh…’ da jeg så at sneen er kommet :-) Den havde jeg helt glemt, men kunne tydeligt mærke at det indre barn havde savnet den ;)

 • Svar
  Marianne
  28. november 2012 at 11:41

  Skønt at der er kommet en ny maskine i hus:) god  kaffe er bare ikke til at i undvære er det ok at spørge hvad det er for et vidunder ??
  jeg går i tanker om en, mendes er altid godt at høre fra en der har en god :)

  marianne 

 • Svar
  Lone Veggerby
  28. november 2012 at 11:32

  Der er nogen der ka;-) 

 • Svar
  Anne (A+K)
  28. november 2012 at 11:20

  Øj, jeg har drømme om en dag at eje sådan en fancy maskine, der kan lave den ene kaffe specialitet efter den anden – tror jeg ville blive lettere afhængig, hvis jeg først fik en, og kom igang med at bruge den.
  Livet som hjemmebarista ville absolut ikke være værst!

  – Anne 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)