Loading...
X

Formiddagstimeout fordi jeg kan og må og trænger

Jeg har fået kaffemaskine igen. En ny, velfungerende og potent herre, som brygger Latte Macchiato, så jeg falder i mælkeskumssvime. Når jeg trænger til andet, gør han, som jeg vil. Jeg er svært tilfreds og har allerede været omkring Cappuccinoen også. Bare fordi jeg kunne. Mums.

Jeg har også overstået formiddagens mest presserende aftaler. Først tandlægen, som nærmer sig mit andet hjem. Så lægen. Nu mangler bare aftalen om vinterdæk til Moderskibet. Det kan jeg lige nå,  inden vinteren ankommer, siger de, der er klogere end mig og det er ikke så få endda.

Jeg har tændt lys oppe i køkkenet. Jeg vil sætte mig om et øjeblik med strikketøj og Netflix på iPad’en. Kaffe, kiks og et af de gode æbler skal med. Jeg holder vel fortjent pause.

13 kommentarer til “Formiddagstimeout fordi jeg kan og må og trænger
 1. Anne (A+K)

  Øj, jeg har drømme om en dag at eje sådan en fancy maskine, der kan lave den ene kaffe specialitet efter den anden – tror jeg ville blive lettere afhængig, hvis jeg først fik en, og kom igang med at bruge den.
  Livet som hjemmebarista ville absolut ikke være værst!

  – Anne 

   
  Svar
 2. Marianne

  Skønt at der er kommet en ny maskine i hus:) god  kaffe er bare ikke til at i undvære er det ok at spørge hvad det er for et vidunder ??
  jeg går i tanker om en, mendes er altid godt at høre fra en der har en god :)

  marianne 

   
  Svar
 3. Malene

  Kom helt til at udstøde et henført ‘Åhh…’ da jeg så at sneen er kommet :-) Den havde jeg helt glemt, men kunne tydeligt mærke at det indre barn havde savnet den ;)

   
  Svar
 4. gittesp

  Hvor skønt med sådan en maskine – findes der noget så godt som en velsmagende kop mocca…. jeg er løbet tør for mine kapsler til nespresso – og har ikke fået bestilt nye, så jeg drikker Senseo – de fås heldigvis efterhånden i et bredt udvalg.

  Tillykke med maskineriet :-) 

   
  Svar
 5. et cetera

  Åh, men smukke og jul-lige-i-hjertekulen er de da også, de to Nøddeknækkere – jeg hører Tjajkovski som underlæg, gør jeg :-) Lyder godt med ny kaffebrygger – en hverdagsluksus af de allerbedste :-)

   

   
  Svar
 6. Malene

  Læner mig lige op af den temmelig brugte talemåde om ‘at der findes ingen dumme spørgsmål’ …Hvad for nogen nøddeknækkere???

   
  Svar
  1. Malene

   Hmm…kom pludselig i tanke om noget med opdateringer af browser og den slags fra sidst du ændrede i layoutet…ikke at jeg kan huske præcis hvad jeg skal gøre, men da jeg lukkede firefox og åbnede chrome blev jeg hilst velkommen af de to rigtig fine nøddeknækkere. Og fordi der også her er søde mus med, kan jeg nok godt overleve at det ‘gamle’ julebanner har fået en afløser ;-)
    

    
   Svar
 7. Dorthe lige om hjørnet

  Tillykke med maskineriet. Hvad er det for en? Vil så gerne have en, men synes, det er svært at vide, hvilken der er god :-)

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)