Loading...
X

Den glemte halsvenlighed

I dag skulle vi til Staden. Sådan os fire og bare en smuttur, hvor det meste var den rene hygge og ingen hast.

Kun én ting var sikker; jeg skulle op og reklamere på en skøn lædertaske, Nano fra Marimekko, som desværre allerede efter kort tids brug har udviklet en skade, som ikke lader sig reparere. Heldigvis er der ingen slinger i Marimekko-valsen i Elisabeths butik her i Aalborg. Hun godtog uden at kny og lovede mig, at der snart er en ny på vej, for Marimekkos ting skal jo vare hele livet – hvis man altså selv gider, at de skal ;-)

Jeg har strikket en halsvenlighed i 163 gram Blackhill Chunky Højlandsuld. Gråt naturligvis. Et varmt, venligt vinterhalsrør med indbygget hygge. Tror du, at jeg huskede at montere venligheden, inden jeg tog til byen og fik smagt snevejret? Nej, selvfølgelig ikke …

For øvrigt slog jeg 200 masker op på en pind 5 og strikkede cirka 4 cm rib, inden jeg skiftede til perlestrik (en af mine yndlinge) og efter et passende stykke tid igen afsluttede jeg med endnu 4 cm rib. Skulle jeg gentage, ville jeg finde tålmodigheden frem og strikke røret højere end de 24 cm. Måske ville jeg strikke, til det var 30 eller 35 cm. Måske, men jeg er nu godt tilfreds. Nu skal jeg bare huske det :-)

18 kommentarer til “Den glemte halsvenlighed
 1. Lis

  Den grå Chunky er så lækker, jeg har snart slidt den cardigan op som jeg strikkede i foråret. Så det må være ren luksus at have det nye halsrør på. Det er også et flot mønster du har fundet frem til.  Jeg må se om der måske er mere på min cone, ellers kan jeg vel nå at bestille lidt hos Hr. Weller.

  Ønsker jer en skøn week-end

  Kh. Lis 

   
  Svar
 2. Helle Gommesen

  Det er altid så dejligt, at du gerne deler dine opskrifter. Jeg fik nemlig også lyst til at strikke sådan et rør. Synes det var ret koldt på volden i dag. Med dine anvisninger er det nu muligt at gå i gang. TAK ;O) Kh Helle

   
  Svar
  1. Liselotte

   Man kan sagtens strikke det som nybegynder, Simone. Det er ikke spor svært og foregår på rundpind og er bare rundt og rundt :-)

   Jeg har lavet link til garnet oppe i indlægget, så du kan se, hvor du kan købe det :-) 

    
   Svar
 3. Pernille

  Det ser super lækkert ud! Midt i alle de andre projekter bliver jeg nød til at strikke sådan et halstørklæde til mig selv, men når jeg nu vil bestille garnet bliver jeg i tvivl. Jeg synes ikke jeg kan se den grå farve..? Må jeg spørge hvilken farve du har brugt?
  God aften fra Pernille 

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)