Loading...
X

Det går jo

I går blev en god dag. Ikke sådan en, hvor der ikke var tårer, sorg og savn, men sådan en, som sagtens kunne kaldes god alligevel. Vi havde godt selskab og jeg var på kirkegården og tænde lys. Bagefter var der hygge hjemme. Det gjorde godt. Gråd og sorg er ikke skidt. Kun opslidende.

Min nattesøvn har været påvirket. Mere end min dag var det, har min nat været forstyrret af tankemylder, minder og sorg. Sådan er det så dette år. Næste år er det anderledes.

For et stykke tid siden ryddede vi vores spisekammer. Helt i bund kom vi. Inderst på en hylde fandt vi alle de hilsner, vi havde modtaget i forbindelse med Alexanders død. Vi flyttede dem. Vi tog dem fra et sted og satte dem et andet. Vi kiggede ikke på dem. Ingen af os kunne.

Sorgen forsvinder aldrig. Vi bliver ikke gode til det her, men vi bliver bedre. Det er nok.

I dag er fredag og starten på en weekend, som er reserveret hygge og afslapning. Vi ligger lunt i svinget til december, så mon ikke vi skal have kigget lidt i julekasserne? Jeg tror det :-)

13 kommentarer til “Det går jo
  1. Liselotte

   Jeg har i hvert fald planerne i orden, Randi, men virkeligheden har det ind imellem med at spænde ben. Vi tager det, som det kommer. Jeg glæder mig bare til ingenting :-)

    
   Svar
 1. Lis

  De ting du tumler med tager tid, og jeg ønsker for dig at du lærer at leve med dem. 
  Jeg ønsker dig en skøn indgang i december måned, så hygge og hvile og julefred også kommer til dig/jer.

  Kh. Lis 

   
  Svar
 2. Helle Gommesen

  Ønsker dig en rigtig dejlig fredag. Når man kigger sorgen lige i øjnene og giver sig selv lov til at mindes og sørge, bliver der også plads til lidt nye glæder. Håber din fredag vil blive starten på dine juleglæder. Kh Helle

   
  Svar
 3. Helle D

  Hvorfor er det bare, at man rammes hårdere nogle år end andre? Tankerne bliver ved med at køre rundt og nogle bestemte ting og oplevelser tricker dem, tror jeg…. der er vel ikke andet at gøre end at acceptere dem og mærke sorgen….især lige den dag…. Godt det gik og at I fik det bedste, I kunne, ud af dagen! – her er der stadig en tidlig december dag i vente….gggrrrr! 

   
  Svar
 4. Anne-Mette

  Jeg kan rigtig godt lide det du siger med at tårer og savn ikke udelukker “en god dag”… Det er du rigtig god til; også at holde fokus på de små og gode ting. Måske det osse er noget du er blevet bedre til?? Dét er ihvertfald OGSÅ noget der kræver øvelse. Synes jeg. Ha en dejlig weekend -og decemberstart.

   
  Svar
 5. Jenny

  Kære Liselotte

  Jeg er en af alle dine faste læsere og jeg blev også idag rørt når jeg læste dine ord. Jeg ved ikke om jeg kan tillade mig at skrive følgende men jeg tænker bare at Alexander har været og er meget heldig at have jer som forældre. Tænk nu hvis han fra et dejligt sted kan sidde og følge med i jeres gøren, tanker og snakke, så kan han stadig mærke jeres varme og kærlighed, som I har til ham og hinanden.

  Jeg ønsker dig og resten af familien en rigtig god første advent.

  Tanker og knus

   
  Svar
 6. Gitte K

  Jeg håber I får en dejlig weekend og der også bliver tid til at støve kasserne med julepynt af. Her hjemme er planen at i morgen skal nisserne indtage hjemme og så skal jeg også lige omkring kirkegården og tænde et lys, her er det kun tre år siden at jeg mistede en der betød alverden for mig, det bliver lettere, men ikke let.

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)