8

Det’ jul, det’ cool …

Der er noget ganske særligt ved at være på kontoret i december. Jeg har fået lejlighed til at opleve det i de par år, hvor min tid har været tilbragt i administrationen. Siden er min tid blevet fordelt anderledes og jeg er nu igen at finde ude i marken, men jeg tilbringer også nogle timer hver uge på kontoret. Her pyntes til jul. Måske ikke i den gode, smukke og enkle stil, men med skæg og sjove indfald og vi elsker det.

Min personlige udsigt  er denne. I dag er den suppleret med snedrys udenfor vinduet her på første. Jeg elsker det :-)

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. december 2012 at 12:48

  Jeg elsker sneen og lyset. Jeg elsker december. Jeg elsker at vi er så gode til at pynte, grine og have det sjovt, hvor jeg sidder nogle timer om ugen :-)

 • Avatar
  Reply
  Therese
  4. december 2012 at 21:19

  Hi hi, det juletræ har jeg også. Kjærsten synes det er mega grimt :-) Jeg syns’ det er kitch og hyggeligt. 

  Rigtig god aften til jer alle.  

 • Avatar
  Reply
  Anne-Mette
  4. december 2012 at 11:38

  Ha ha ha – det ligner det usb-juletræ jeg købte til efterskole-sønnen. Dér skal jo også pynt til :-) Ha en dejlig sne-hygge-arbejds-dag

 • Avatar
  Reply
  Gitte K
  4. december 2012 at 10:56

  Jeg elsker også sne, men kan også tillade mig det, da jeg ikke at skal tænke på trafik, bor nemlig i gå afstand fra min arbejdsplads. For to år side var temaet “bad tast christmas, sådan lidt ala Gertrud Sand” på min arbejdsplads, det gav en noget alternativ udsmykning, køn kunne man nok ikke kalde den, men det lykkedes os at få et smil på læben hver gang vi trådte ind ad døren.

 • Avatar
  Reply
  Kit // A + K = ♥
  4. december 2012 at 10:25

  Nu er sne ikke lige min favorit,. men skørt og sjove julepynt lyder rigtigt hyggeligt. Jeg er vokset op i et hjem med tusind glaskugler i forskellige farver, figurer og størrelser – så jeg synes at det traditionelle julepynt er lidt kedeligt (:

 • Avatar
  Reply
  folehavesunivers
  4. december 2012 at 10:08

  Ja, Liselotte, det er så dejligt med sne. Så er der lys igen der ude.  God dag.  

 • Avatar
  Reply
  Nana, Droemmehaven
  4. december 2012 at 10:05

  Fin udsigt! Og så kan jeg godt lide dit snevejr på skærmen :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  4. december 2012 at 09:35

  Skøn udsigt og sødet lille træ. :-)

  Overskriften er faktisk en af mine favoritter her til jule. ;-)
  En god dag til dig. 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)