22

En af de praktiske, som nærmer sig uundværlig!

Jeg strikker. Jeg strikker flittigt og meget. Jeg strikker alle steder. Når en lejlighed byder sig, sidder jeg med strikkepindene og er i gang med endnu et projekt.

Jeg elsker, at mine opskrifter fylder ingenting. De ligger på min iPad. Den har jeg med allevegne og dermed ligger alle mine opskrifter også til fri afbenyttelse. Det er så let, som at klø sig i nakken, at finde opskriften frem, når det er nødvendigt. Det er praktisk og jeg elsker, at jeg har et stort bibliotek at tage fra, når jeg får lyst til et nyt projekt.

Jeg strikker ind imellem efter diagram. Her er jeg hidtil stødt ind i den begrænsning, som er min; nemlig at jeg ikke er vældig god til at huske, hvor jeg er nået til. Jeg er afhængig af en papirkopi, hvor jeg kan notere række for række. Det er alligevel lidt irriterende, har jeg tænkt, men jeg er hidtil ikke stødt ind i noget, som kunne erstatte papir og blyant, men det skete altså i dag!

Jeg vil gerne anbefale jKnit. App’en er gratis i sin mest enkle form og foreløbig er jeg tilfreds med den model. Den kan nemlig det, jeg har savnet så længe. Se bare en fin, grøn streg i mit mønsterdiagram. Den har jeg placeret der med jKnit. Den kan flyttes op og ned efter behov. Den kan reguleres i højden, så den passer til rækkerne i det diagram, man lige er i gang med. Den er fantastisk!

Jeg er faktisk svært tilfreds med endelig at have fundet svaret på nogle af mine bønner. Jeg er kun ked af, at jeg ikke strikker efter diagram lige nu, men det er vel kun et spørgsmål om vilje(styrke) og tid :-)

Du vil sikkert også kunne lide