Loading...
X

Yndlingen

Det er dagen på dagen og med andre ord pyjamasdag. I dag skal vi ingenting og jeg elsker det. Jeg har sovet længe. Jeg har været langsom. Jeg har nydt, at huset har været helt stille i nogle timer, hvor resten af familien stadig sov lys sammen. Jeg har slået dej op til luftige, velsmagende foccacia med masser af flagesalt, rosmarin, sorte oliven og tomater. Der er sildemadder, ost og restemad i køleskabet og der er sofa, slik og masser af julefilm, vi skal se.

Julen 2012

tirsdag 016

Julen 2012

Julen 2012

Julen 2012

Julen 2012

Oline sover endnu. Om lidt vækker jeg hende. Så skal der spises nybagt og hygges igennem. Jeg elsker 1. juledag!

12 kommentarer til “Yndlingen
 1. Sidse

  Tænk hvis man, (jeg) var bedre til at holde yndlingsdage indimellem, med pyjamasser og helt ro, ingenting åbent, alt lukket.. Bare fred og ro og gode film og trissen rundt. Det er en dejlig dag!

   
  Svar
 2. Lis

  Præcis som vores 1. juledag. De gamle er oppe, børnene sover og henter energi til mere. Der hygges. 
  Glædelig 1. juledag til dig og dine.

  kh. Lis 

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)