Mellemtorsdag

I dag er sådan en mellemdag. En dag hvor planerne er få og der er plads til sjov og hygge, nu hvor de sidste rester af julebordet er fjernet. Jeg vasker dugene. Jeg sætter stager væk, stabler tallerkener og fade og husker, at der stadig er restemad til de af os, som ikke skal have filmnat med sushi og sjov. De af os, som egentlig foretrækker en stille aften i hvert sit hjørne af sofaen, hvor vi kan sidde og hygge i adstadigt tempo. Den ene af dem er mig.

Midt mellem

Jeg nyder, at jeg ikke har travlt. Jeg elsker, at jeg har ferie. At jeg kan drikke kaffe, danse til min yndlingsmusik og hygge mig med at grine af lige akkurat det, som passer mig. Det kunne være Daffyd i Little Britain.

onsdag 022

Jeg trisser rundt og rydder lidt til side her og der, mens jeg også kigger langt efter nogle af julegaverne.

Julegaveluksus

En enkelt julegave ligger klar, fordi den skal byttes. Måske. Jeg er faktisk ikke helt sikker, men mens jeg tænker, ligger den og venter.

Hvad skal jeg strikke?

Jeg kigger i gamle strikkebøger. Jeg kigger i nye. Jeg vender tilbage, for jeg er stadig forelsket. Jeg kan ikke beslutte mig. Jeg brænder ikke rigtigt for noget.

Markører

Jeg glæder mig over en meget fin, hjemmelavet gave, jeg fik lige før jul. Maskemarkører i den fineste æske. Jeg elsker dem og jeg elsker æsken.

torsdag 012

Jeg har rester af juleslik, som vist skal sendes ind ved siden af, hvor de er en flok unge mennesker, som sikkert kan ondulere den.

Jeg har en mand, som måske kan bruge en hånd. Jeg må hellere …

Relaterede skriv

12 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  29. december 2012 at 18:36

  Gid jeg havde klaret gavebytteriet i torsdags, men vi gjorde det i dag og fik så også noget hyggeligt ud af det alligevel :-)

 • Svar
  Anne
  28. december 2012 at 22:51

  Ahr… det er ikke fair at vise billeder af juleslik, når man sidder her om aftenen og er lækkersulten ;-)

 • Svar
  Michelle
  28. december 2012 at 14:50

  Årh Daffyd…. :-D

 • Svar
  Kirsten Hansen
  28. december 2012 at 12:05

  Min mellemtorsdag blev en dag der blev præget af at bytte gaver. Heldigvis havde min datter og jeg lavet en plan i gennem gågaden og var meget målrettede.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  28. december 2012 at 09:02

  Det blev en dejlig dag, som var en tilpas blanding af arbejde og afslapning :-)

 • Svar
  Anne-Mette
  27. december 2012 at 22:30

  Sikke fint du har “ryddet op” i toppen…man er ved at trænge nu. Til af-pyntning :-)

 • Svar
  Gitte
  27. december 2012 at 19:15

  Vi har haft gæster idag, det har været hyggeligt, men nu er der tid til ingenting, gæsterne er taget hjem og de få gaver der skulle byttes er blevet det, ikke så ringe. Her er der også rester, hvis der er nogle som bliver sultne, jeg tror det faktisk ikke. Dejlig med tid til sofa, en god film og mit strikketøj.

 • Svar
  Anna D
  27. december 2012 at 16:21

  Vilken härlig kofta! I vilken bok finns den?

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   28. december 2012 at 09:02

   Den findes i Mere feminin strik af Lene Holme Samsøe :-)

 • Svar
  Lis
  27. december 2012 at 15:06

  Det er dejligt, at have tiden til at gå rundt og bare nyde og rydde lidt væk. 
  Vi skal også have de sidste rester idag, indkøbssedlen er skrevet og der er meget af det gode og det friske på, for jeg trænger til det.

  Må du og din halvdel få en skøn aften uanset om det bliver i sofaen, eller sengen, med en god bog eller strik.

  Kh. Lis 

 • Svar
  Mia Folkmann
  27. december 2012 at 14:49

  Mon ikke han ville blive glad for en hånd? Jeg sidder her og ordner regnskaber, og det er bare så KEDELIGT! Men heldigvis er der snart en weekend, der lurer – og så er det på sin plads med mere hygge… ;-)

 • Svar
  Gitte S
  27. december 2012 at 13:40

  Dejligt at kunne nyde :-) Vil faktisk bare lige opfordre dig til at gå i gang med den lækre trøje – har selv strikket den til min datter (16år) og det var en stor succes. Den er nem at gå til og tager ikke så lang tid at lave.
  Må i få en skøn dag/aften af den rolige hyggelige slags :-))
  Hilsen Gitte S

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)