Slagt en hellig ko

Mellemtorsdag

torsdag 27. december 2012 · 12 kommentarer · Øjebliksbilleder

I dag er sådan en mellemdag. En dag hvor planerne er få og der er plads til sjov og hygge, nu hvor de sidste rester af julebordet er fjernet. Jeg vasker dugene. Jeg sætter stager væk, stabler tallerkener og fade og husker, at der stadig er restemad til de af os, som ikke skal have filmnat med sushi og sjov. De af os, som egentlig foretrækker en stille aften i hvert sit hjørne af sofaen, hvor vi kan sidde og hygge i adstadigt tempo. Den ene af dem er mig.

Midt mellem

Jeg nyder, at jeg ikke har travlt. Jeg elsker, at jeg har ferie. At jeg kan drikke kaffe, danse til min yndlingsmusik og hygge mig med at grine af lige akkurat det, som passer mig. Det kunne være Daffyd i Little Britain.

onsdag 022

Jeg trisser rundt og rydder lidt til side her og der, mens jeg også kigger langt efter nogle af julegaverne.

Julegaveluksus

En enkelt julegave ligger klar, fordi den skal byttes. Måske. Jeg er faktisk ikke helt sikker, men mens jeg tænker, ligger den og venter.

Hvad skal jeg strikke?

Jeg kigger i gamle strikkebøger. Jeg kigger i nye. Jeg vender tilbage, for jeg er stadig forelsket. Jeg kan ikke beslutte mig. Jeg brænder ikke rigtigt for noget.

Markører

Jeg glæder mig over en meget fin, hjemmelavet gave, jeg fik lige før jul. Maskemarkører i den fineste æske. Jeg elsker dem og jeg elsker æsken.

torsdag 012

Jeg har rester af juleslik, som vist skal sendes ind ved siden af, hvor de er en flok unge mennesker, som sikkert kan ondulere den.

Jeg har en mand, som måske kan bruge en hånd. Jeg må hellere …

12 kommentarer indtil videre ↓

Jeg bliver glad for hver eneste kommentar, jeg modtager,så hold dig endelig ikke tilbage.Liselotte