Endelig landet

29. december 2012

Jeg sidder stille og lander efter et par dage, der har været travle og fulde af sjov og søde mennesker. Huset er stille. Jeg er ikke den eneste, som er træt. Vi har haft et par travle dage.

I går var jeg hyret som hjælp inde på lageret. Lad mig bare sige her, at jeg havde temmelig ondt i fødderne, da jeg fik fri. Resten af dagen var helliget dejligt besøg, sofaen og det sædvanlige, gode fredagsselskab.

I dag har vi været inde og bytte lidt gaver. Vi har fundet gode erstatninger. Vi har også spist frokost. Da vi nåede hjem, kom en dejlig kollega forbi, så det gode selskab vil slet ingen ende tage i disse dage.

Vi er gået i gang med Ringenes Herre. I torsdags så vi Eventyret om ringen og i går aftes nåede vi De to tårne, så i aften står den vist på Kongen vender tilbage. Når det sker, vil jeg snuppe strikketøjet. Kenneth har fundet babykameluld. Ægte, ethundrede procent rent BABYkameluld. Er du klar over, hvor lækkert det er? Det er luftigt, blødt og mere end almindeligt rart at strikke med.

Kameluld af fineste slags

Jeg strikker sort. Måske jeg også bliver nødt til at strikke kamelfarvet. Jeg tror det næsten.

PS – babykamelulden er ikke kommet på hylderne i Garnudsalg endnu, men snart :-)

Mere at fordybe dig i

15 kommentarer

 • Svar Kirsten List Larsen 30. december 2012 at 13:53

  Kære Liselotte
  Først vil jeg ønske dig og dine et rigtig godt nytår. Og tak for det gamle: I 2012 kan jeg jo bla. med glæde tænke tilbage på samarbejdet med dig om den fineste illustration til min bog.
  Og så til kamelen: Sidste vinter strikkede jeg den skønneste halsedisse i kameluld inspireret af Julianne Smith fra Ravelry. (“Burberry Inspired Cowl Neck Scarf”) Garnet er lækkert at strikke med og det luner på den fedeste måde.
  Jeg er klart til mere kameluld i mit liv. So bring it on :)

  • Svar Liselotte 30. december 2012 at 17:35

   Tusinde tak og i lige måde, Kirsten; Rigtig godt nytår :-)

   Kamelulden er fantastisk, så den er jeg bestemt heller ikke færdig med at lege med :-)

 • Svar Liselotte 30. december 2012 at 11:47

  Kamelulden er utrolig lækker. Den er også meget, meget rar at strikke med, så jeg er faktisk lidt forelsket lige nu :-)

  Fredag var bare så sjov… og travl, men det er jo bare rigtig dejligt :-)

 • Svar Eva 30. december 2012 at 06:51

  Jeg var en af de mange, der var forbi garnudsalget fredag, – proppet og meget hyggeligt var det.
  Og der blev købt rigeligt:)

 • Svar Therese 30. december 2012 at 00:40

  Jeg har et par sokker i kameluld, og de er nok det varmeste og dejligste par sokker jeg nogensinde har haft :-)

 • Svar Pernille 30. december 2012 at 00:09

  Kameluld lyder frygtelig eksotisk og spændende :)

 • Svar Helle Mortensen 29. december 2012 at 23:34

  Jeg er lige gået i krig med Kenneth’s babycamel/silke… som også er temmelig lækker (Tak for de vedlagte ‘lader. Hvor hyggeligt!) Jeg smider et billede på FB, når jeg er færdig… men det er en Alice Starmore sag på p 2 1/2, så det bliver nok ikke lige med det samme. Men Manner! Den er smuk!

 • Svar karina 29. december 2012 at 21:55

  Håber at kamelen er på hylden, da vi er nogle som kommer for se og gramse. Og ikke mindst fristes
  Mvh. Karina.

 • Svar Merete 29. december 2012 at 21:22

  Vent nu endelig bare lidt med kamelerne … vi skal jo lige have brugt det vi fik købt i fredags ;0)
  Godt nytår til jer

 • Svar Anne Holtegård 29. december 2012 at 20:58

  Det var så hyggeligt at være “på lageret” mellem garn og strikkeentusiaster. Jeg vente hjem med garn til adskillige projekter!!! Og “kamelerne” havde jeg lige fingrene i….. Lækkert! Men kunne ikke lige hitte på noget at bruge det til. Afventer dine kommentarer!

 • Svar Conny 29. december 2012 at 20:33

  Her har Ringenes Herre også huseret – det har givet et par småfejl i nogle strømpeskafter, men pyt de varmer vel lige godt :)

 • Svar Violykke 29. december 2012 at 18:49

  Det vil jeg glæde mig til, uhfedet lyder dejligt, måske jeg også skulle gense tingenes herre, det er da ved at være lang tid siden ;0) 

 • Svar Ulla Røjkjær 29. december 2012 at 18:48

  Jeg har haft fingre i kameluld en gang i fordums dage. Det var skønt.. Jeg glæder mig til at stifte bekendtskab med Chefens. Han er altså en knag til at finde guld til os.

 • Svar Gitte 29. december 2012 at 18:39

  Kan godt forstå at I er trætte ovenpå fredagen, var forbi ude hos jer, en ud af mange, I havde travlt, men selv om vi mange og pladsen var trang var der alligevel en vis rummelighed. Glæder mig til at se mere til den kameluld, den lyder til at være luksus lækker. God fornøjelse med Ringenes Herre, sofa og strikketøj.

  • Svar Gitte 29. december 2012 at 18:41

   Hvor fint, ser lige at du har “pillet” julepynten ned,  men pyntet dejligt friskt op i stedet.

  Tak for at du gør det endnu sjovere at læse med herinde :-)