15

Endelig landet

Jeg sidder stille og lander efter et par dage, der har været travle og fulde af sjov og søde mennesker. Huset er stille. Jeg er ikke den eneste, som er træt. Vi har haft et par travle dage.

I går var jeg hyret som hjælp inde på lageret. Lad mig bare sige her, at jeg havde temmelig ondt i fødderne, da jeg fik fri. Resten af dagen var helliget dejligt besøg, sofaen og det sædvanlige, gode fredagsselskab.

I dag har vi været inde og bytte lidt gaver. Vi har fundet gode erstatninger. Vi har også spist frokost. Da vi nåede hjem, kom en dejlig kollega forbi, så det gode selskab vil slet ingen ende tage i disse dage.

Vi er gået i gang med Ringenes Herre. I torsdags så vi Eventyret om ringen og i går aftes nåede vi De to tårne, så i aften står den vist på Kongen vender tilbage. Når det sker, vil jeg snuppe strikketøjet. Kenneth har fundet babykameluld. Ægte, ethundrede procent rent BABYkameluld. Er du klar over, hvor lækkert det er? Det er luftigt, blødt og mere end almindeligt rart at strikke med.

Kameluld af fineste slags

Jeg strikker sort. Måske jeg også bliver nødt til at strikke kamelfarvet. Jeg tror det næsten.

PS – babykamelulden er ikke kommet på hylderne i Garnudsalg endnu, men snart :-)

You Might Also Like

15 Comments

 • Avatar
  Reply
  Kirsten List Larsen
  30. december 2012 at 13:53

  Kære Liselotte
  Først vil jeg ønske dig og dine et rigtig godt nytår. Og tak for det gamle: I 2012 kan jeg jo bla. med glæde tænke tilbage på samarbejdet med dig om den fineste illustration til min bog.
  Og så til kamelen: Sidste vinter strikkede jeg den skønneste halsedisse i kameluld inspireret af Julianne Smith fra Ravelry. (“Burberry Inspired Cowl Neck Scarf”) Garnet er lækkert at strikke med og det luner på den fedeste måde.
  Jeg er klart til mere kameluld i mit liv. So bring it on :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. december 2012 at 17:35

   Tusinde tak og i lige måde, Kirsten; Rigtig godt nytår :-)

   Kamelulden er fantastisk, så den er jeg bestemt heller ikke færdig med at lege med :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. december 2012 at 11:47

  Kamelulden er utrolig lækker. Den er også meget, meget rar at strikke med, så jeg er faktisk lidt forelsket lige nu :-)

  Fredag var bare så sjov… og travl, men det er jo bare rigtig dejligt :-)

 • Avatar
  Reply
  Eva
  30. december 2012 at 06:51

  Jeg var en af de mange, der var forbi garnudsalget fredag, – proppet og meget hyggeligt var det.
  Og der blev købt rigeligt:)

 • Avatar
  Reply
  Therese
  30. december 2012 at 00:40

  Jeg har et par sokker i kameluld, og de er nok det varmeste og dejligste par sokker jeg nogensinde har haft :-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  30. december 2012 at 00:09

  Kameluld lyder frygtelig eksotisk og spændende :)

 • Avatar
  Reply
  Helle Mortensen
  29. december 2012 at 23:34

  Jeg er lige gået i krig med Kenneth’s babycamel/silke… som også er temmelig lækker (Tak for de vedlagte ‘lader. Hvor hyggeligt!) Jeg smider et billede på FB, når jeg er færdig… men det er en Alice Starmore sag på p 2 1/2, så det bliver nok ikke lige med det samme. Men Manner! Den er smuk!

 • Avatar
  Reply
  karina
  29. december 2012 at 21:55

  Håber at kamelen er på hylden, da vi er nogle som kommer for se og gramse. Og ikke mindst fristes
  Mvh. Karina.

 • Avatar
  Reply
  Merete
  29. december 2012 at 21:22

  Vent nu endelig bare lidt med kamelerne … vi skal jo lige have brugt det vi fik købt i fredags ;0)
  Godt nytår til jer

 • Avatar
  Reply
  Anne Holtegård
  29. december 2012 at 20:58

  Det var så hyggeligt at være “på lageret” mellem garn og strikkeentusiaster. Jeg vente hjem med garn til adskillige projekter!!! Og “kamelerne” havde jeg lige fingrene i….. Lækkert! Men kunne ikke lige hitte på noget at bruge det til. Afventer dine kommentarer!

 • Avatar
  Reply
  Conny
  29. december 2012 at 20:33

  Her har Ringenes Herre også huseret – det har givet et par småfejl i nogle strømpeskafter, men pyt de varmer vel lige godt :)

 • Avatar
  Reply
  Violykke
  29. december 2012 at 18:49

  Det vil jeg glæde mig til, uhfedet lyder dejligt, måske jeg også skulle gense tingenes herre, det er da ved at være lang tid siden ;0) 

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  29. december 2012 at 18:48

  Jeg har haft fingre i kameluld en gang i fordums dage. Det var skønt.. Jeg glæder mig til at stifte bekendtskab med Chefens. Han er altså en knag til at finde guld til os.

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  29. december 2012 at 18:39

  Kan godt forstå at I er trætte ovenpå fredagen, var forbi ude hos jer, en ud af mange, I havde travlt, men selv om vi mange og pladsen var trang var der alligevel en vis rummelighed. Glæder mig til at se mere til den kameluld, den lyder til at være luksus lækker. God fornøjelse med Ringenes Herre, sofa og strikketøj.

  • Avatar
   Reply
   Gitte
   29. december 2012 at 18:41

   Hvor fint, ser lige at du har “pillet” julepynten ned,  men pyntet dejligt friskt op i stedet.

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)