Loading...
X

Endelig landet

Jeg sidder stille og lander efter et par dage, der har været travle og fulde af sjov og søde mennesker. Huset er stille. Jeg er ikke den eneste, som er træt. Vi har haft et par travle dage.

I går var jeg hyret som hjælp inde på lageret. Lad mig bare sige her, at jeg havde temmelig ondt i fødderne, da jeg fik fri. Resten af dagen var helliget dejligt besøg, sofaen og det sædvanlige, gode fredagsselskab.

I dag har vi været inde og bytte lidt gaver. Vi har fundet gode erstatninger. Vi har også spist frokost. Da vi nåede hjem, kom en dejlig kollega forbi, så det gode selskab vil slet ingen ende tage i disse dage.

Vi er gået i gang med Ringenes Herre. I torsdags så vi Eventyret om ringen og i går aftes nåede vi De to tårne, så i aften står den vist på Kongen vender tilbage. Når det sker, vil jeg snuppe strikketøjet. Kenneth har fundet babykameluld. Ægte, ethundrede procent rent BABYkameluld. Er du klar over, hvor lækkert det er? Det er luftigt, blødt og mere end almindeligt rart at strikke med.

Kameluld af fineste slags

Jeg strikker sort. Måske jeg også bliver nødt til at strikke kamelfarvet. Jeg tror det næsten.

PS – babykamelulden er ikke kommet på hylderne i Garnudsalg endnu, men snart :-)

15 kommentarer til “Endelig landet
 1. Gitte

  Kan godt forstå at I er trætte ovenpå fredagen, var forbi ude hos jer, en ud af mange, I havde travlt, men selv om vi mange og pladsen var trang var der alligevel en vis rummelighed. Glæder mig til at se mere til den kameluld, den lyder til at være luksus lækker. God fornøjelse med Ringenes Herre, sofa og strikketøj.

   
  Svar
 2. Conny

  Her har Ringenes Herre også huseret – det har givet et par småfejl i nogle strømpeskafter, men pyt de varmer vel lige godt :)

   
  Svar
 3. Anne Holtegård

  Det var så hyggeligt at være “på lageret” mellem garn og strikkeentusiaster. Jeg vente hjem med garn til adskillige projekter!!! Og “kamelerne” havde jeg lige fingrene i….. Lækkert! Men kunne ikke lige hitte på noget at bruge det til. Afventer dine kommentarer!

   
  Svar
 4. Helle Mortensen

  Jeg er lige gået i krig med Kenneth’s babycamel/silke… som også er temmelig lækker (Tak for de vedlagte ‘lader. Hvor hyggeligt!) Jeg smider et billede på FB, når jeg er færdig… men det er en Alice Starmore sag på p 2 1/2, så det bliver nok ikke lige med det samme. Men Manner! Den er smuk!

   
  Svar
 5. Liselotte

  Kamelulden er utrolig lækker. Den er også meget, meget rar at strikke med, så jeg er faktisk lidt forelsket lige nu :-)

  Fredag var bare så sjov… og travl, men det er jo bare rigtig dejligt :-)

   
  Svar
 6. Kirsten List Larsen

  Kære Liselotte
  Først vil jeg ønske dig og dine et rigtig godt nytår. Og tak for det gamle: I 2012 kan jeg jo bla. med glæde tænke tilbage på samarbejdet med dig om den fineste illustration til min bog.
  Og så til kamelen: Sidste vinter strikkede jeg den skønneste halsedisse i kameluld inspireret af Julianne Smith fra Ravelry. (“Burberry Inspired Cowl Neck Scarf”) Garnet er lækkert at strikke med og det luner på den fedeste måde.
  Jeg er klart til mere kameluld i mit liv. So bring it on :)

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)