13

Julius eller lidt om ønsket, der endelig gik i opfyldelse

Jeg trisser rundt og ordner de sidste ting. Jeg vasker sengetøj. Jeg støvsuger. Jeg tænder stearinlys og jeg drikker kaffe og iskold cola. Så får jeg øje på min nye bedste ven.

Julius

I vinduet ligger Julius. Han flyttede ind i går. Jeg er vild med ham og han er længe ønsket. Faktisk har han været på ønskesedlen siden 2008 og endelig i går lykkedes det.

Jeg byttede andet, for at få muligheden for at hjembringe ham og jeg har ikke fortrudt et sekund.

Julius

Julius er tegnet af Charlotte Lynggaard. Han er skabt til støtte for Børnefondens vandprojekter i Vestafrika og han har foreløbig – sammen med sine andre venner – formået at give mere end 2 millioner kroner til projekter, som sørger for rent drikkevand i egne, hvor det ellers ikke er hverdagskost.

Jeg skal overhovedet ikke pudse glorier, jeg ikke har, for det er ikke på grund af ovenstående, at jeg er blevet den glade indehaver af Julius. Jeg er bare vild med ham, men jeg synes, at det er dejligt at vide, at bonus er, at også jeg har givet et beskeden tilskud til Børnefonden, men jeg havde nu nok efterstræbt ham uanset.

You Might Also Like

13 Comments

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  30. december 2012 at 23:54

  Ha – han er sgi da ogsaa lige til at falde for. :)

 • Avatar
  Reply
  Lis
  30. december 2012 at 17:43

  Julius er bare smuk. Tillykke med ham og dit tilskud til vand i afrika.
   
  kh. Lis

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. december 2012 at 17:37

  Jeg er bare så glad for, at han endelig er min :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  30. december 2012 at 16:47

  Han er da lige til at knuselske og de øjne ….
  tillykke :0)

 • Avatar
  Reply
  Kit // A + K = ♥
  30. december 2012 at 15:17

  Hvor er han fin! Elsker ‘øjnefarven’ – tillykke med ham (:

 • Avatar
  Reply
  Hellefravejgaard
  30. december 2012 at 15:05

  Trintignant ha ha der skulle bare ha stået meget, men trintignant er egentlig et fint ord ;0)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. december 2012 at 17:37

   Det er da et vildt fint ord, Helle :-)

 • Avatar
  Reply
  Hellefravejgaard
  30. december 2012 at 15:02

  Åh ham har jeg også kastet lange blikke efter, og troede han skulle på ønskesedlen lige indtil jeg så prisen…… Jeg har en lille pingvin fra samme hånd og med samme formål. Den er jeg også trintignant glad for :0)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth
  30. december 2012 at 14:57

  Hvor er han dog fin…. 

 • Avatar
  Reply
  Stine
  30. december 2012 at 14:29

  Hvor er det en sød fisk :-) Nogle ting er bare værd at vente på.
  Godt nytår, når du når dertil.

 • Avatar
  Reply
  Lone Veggerby
  30. december 2012 at 14:22

  Hæ hæ hvor er han fin:-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)