Slagt en hellig ko

Det gik da

tirsdag 1. januar 2013 · 16 kommentarer · Øjebliksbilleder

- og det blev så alligevel nok den mest stille nytårsaften, jeg nogensinde har holdt. Eller den mest sobre, som Kenneth udtrykker det. Med hovedpiner, spirende ondt i halsen og en enkelt feber til kokken, var det ikke voldsomt, hvad vi gjorde i af hverken vådt eller tørt eller krudt og ballade. Vi hyggede mest. Stille og roligt. Det var heller ikke helt tosset.

Nyt år på bedding

Vi spiste dejlig mad. Kom godt ind i det nye år.

Vi sov længe. Spiste brunch. Nu venter bare sofaen, for vi er stadig slappe hele bundtet, så sikke et held, at sofahygge nærmest er obligatorisk på nytårsdag herhjemme. Solen skinner. En lille, forsigtig lur i sofahjørnet frister. Absolut.

16 kommentarer indtil videre ↓

Jeg bliver glad for hver eneste kommentar, jeg modtager,så hold dig endelig ikke tilbage.Liselotte