8

En god start

Fredag morgen er dejlig. Uden stress og jag er den startet. Med kaffe i koppen og rolig start på arbejdet (som varetages hjemmefra i dag) har der været overskud til at få bund i indbakken. Til gengæld har jeg stadig morgenhår, men hvem ser det?

Jeg har haft Oline på sidelinjen til en af de morgensnakke, der ind imellem falder ned i min turban. Alvor iblandet sjov. Stort og småt. Det der lige rør’ sig indeni. Jeg bliver så taknemmelig over, at jeg får lov til at være en del af det. Jeg bliver også fandens stolt af hende. Hun er et af de fineste mennesker, jeg kender. Helt igennem dejlig er hun.

Morgensnak

I dag var egentlig øremærket én plan, men den er ændret til en anden. Omstændighederne gør, at det må være sådan og det er jeg lidt ærgerlig over, for jeg skulle have haft sjov med mine dejlige kolleger, men der er hensyn, som vejer tungere end mit forlystelsessyge sind ;-)

Det er fredag. Jeg arbejder hjemmefra og dermed med carte blanche til bad efter frokost, varme sokker og bløde bukser. What’s not to like?

Må din fredag bringe dig fornøjeligt frem til starten på en dejlig weekend :-)

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Sole
  4. januar 2013 at 18:53

  Dit heldige asen….. den slags stunder savner jeg – ind imellem saa det goer helt ondt!!! Knus til jer!!
   

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. januar 2013 at 09:25

   Jeg forstår godt, at du ind imellem må savne så frygteligt, Sole. Godt der ikke er så langt til ham du savner, som der var engang :-)

   • Avatar
    Reply
    Sole
    5. januar 2013 at 21:42

    Det svære er jo nok, at jeg er nødt til at savne enten den ene eller den anden!!!! Så valget blev taget men ikke uden store, tunge overvejelser!!! Men de der morgener eller spadsereture efter skole eller aftensmaden, de er helt uvurderlige, og de kommer aldrig tilbage, så de ligger meget tungt og sikkert allerforrest i hjertet og erindringen hos mig.

    • Liselotte
     Reply
     Liselotte
     6. januar 2013 at 11:55

     Ja, det er altså ikke nemt at blive del på midten og enten længes efter den ene eller den anden, men det er, som det skal være og det går jo sagtens. Jeg tager hatten af for dit mod og din lyst til at følge dit hjerte og jeg er så glad for at se, at det var det rigtige :-)

 • Avatar
  Reply
  Tante T
  4. januar 2013 at 15:35

  Du og Oline er begge mere end heldige, – med hinanden…
  Og jeg smiler og varmes i hjertet ved tanken om at jeg også er mere end heldig, – med min datter Frida <3
  Fredag aften er på vej i al sin herlighed. Må din blive lige som du ønsker den :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. januar 2013 at 09:24

   Det er dejlige stunder, når de deler og man opdager, at de er så godt i vej :-)

 • Avatar
  Reply
  Solrun Heitmann Størseth
  4. januar 2013 at 10:28

  Hei!
  Gratulerer med dagen som var.
  I dag har jeg bursdag og har også startet dagen på rolig vis, med kaffe og strikk. Jeg har omsider begynnt på babyvesten, som du strikker fra tid til annen. Denne vesten strikkes i dobbeel tynn alpaca og skal omsvøpe og holde mitt første barnebarn varm! Som jeg gleder meg!
  Jeg vil benytte anledningen til å takke deg for at du skriver blogg! Jeg er daglig innom for å se om du har kommet med et innleg og jeg fryder meg alltid når jeg leser dine innlegg. Det hender også at øynene fylles med tårer over det du forteller. Da skulle man gjerne sagt noe som lindrer. Takk for at du viser livet slik det er. Det gir meg stadig en jording og takknemlighet for alt det fine jeg har i livet mit!
  Jeg ønsker deg og din fine familie et GODT år..
  Med de beste hilsener fra Trondheim!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   4. januar 2013 at 13:16

   Tillykke Solrun og tillykke med, at du skal have barnebarn. Det bliver fantastisk, er jeg sikker på. Jeg glæder mig, til min tid kommer :-)

   Tusinde tak for dine smukke ord om bloggen og mine skriverier. Jeg er glad for, at du finder dem vedkommende.

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)