Loading...
X

Om lidt må jeg lave ingenting

Er hurtigt raid ved købmanden og hjem og finde skål og røreaggregat frem. Masser af nødder, kerner og lidt væde rørt til perfektion og dernæst hældt i smurt form. Ti minutter anvendt. Tres tilbage til afslapning.

Jeg synes, at det ligner den arbejde/weekend-fordeling, jeg er varm fortaler for, men den har ikke vundet indpas endnu, hvor jeg er. Måske det kommer en skønne dag. Er der ikke noget med at ting bare skal gentages tilstrækkeligt mange gange, for at ende som sandhed? I hvert fald er der brød på vej.

torsdag 028

torsdag 026

Brød

Normalt har jeg ikke skyggen af overskud til den slags udskejelser på en torsdag, men der er nem varmemad i køleskabet, så jeg er høj i hatten og giver den gas med et brød. Frokosten i morgen bliver lige til højrebenet. Der er ost og håndskåret skinke på køl. Det kan jeg lide. Fredag kom da bare an :-)

PS – nej, vi er ikke gået over til palæo-diæt, men vi kan lide brød med gode sager i, så det er denne opskrift, der får en på hatten i min ovn, mens jeg kvæster tastatur lige her.

20 kommentarer til “Om lidt må jeg lave ingenting
 1. Anne (A+K)

  Fredag kan for alvor komme an, hvis der er nybagt brød til at klare en gennem ugens sidste arbejdstimer – det er en ideel måde at forsøde ventetiden til weekenden kan begynde (:
   
  – Anne

   
  Svar
 2. Gitte K

  Mmm ny bagt brød, der er bare ikke noget bedre, hvis bare jeg gad, så fik jeg lige bikset en koldthævet dej sammen, så kunne der være nybagt brød til morgenmad, jeg har virkelig lyst, men sidder desværre også rigtig godt i sofaen

   
  Svar
 3. Kirsten Hansen

  Har lige tjekket opskriften og den skal prøves! Har ellers fået bagt brunsviger og banankage i dag og jeg ved godt, at det ikke er det sundeste, men mine teenagere elsker når mor har fri og der er friskbagt brød til aftenkaffen!

   
  Svar
 4. Ulla Røjkjær

  Mums, hvor ser det lækkert ud.. Det må jeg prøve… Og det med de ti minutters arbejde og tres mininitters afslapning trækker også en hel del;) både hvad brød og weekend angår..

   
  Svar
 5. Hellefravejgaard

  Kanel på alle måder er mit ynglingskrydderi!!! Jeg hældte faktisk lidt  olie fra brødet da jeg tog det ud af ovnen, til gengæld sad det fast i formen :0( har nu købt ny blød form.

   
  Svar
 6. Alice

  Jeg har også lige prøvet at bage dette lækre brød og synes det smager skønt, men vi sidder lige her ved bordet og snakker om det skal i køleskab nu, eller kan det bare stå udenfor? Tak for opskriften:)

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)