20

Om lidt må jeg lave ingenting

Er hurtigt raid ved købmanden og hjem og finde skål og røreaggregat frem. Masser af nødder, kerner og lidt væde rørt til perfektion og dernæst hældt i smurt form. Ti minutter anvendt. Tres tilbage til afslapning.

Jeg synes, at det ligner den arbejde/weekend-fordeling, jeg er varm fortaler for, men den har ikke vundet indpas endnu, hvor jeg er. Måske det kommer en skønne dag. Er der ikke noget med at ting bare skal gentages tilstrækkeligt mange gange, for at ende som sandhed? I hvert fald er der brød på vej.

torsdag 028

torsdag 026

Brød

Normalt har jeg ikke skyggen af overskud til den slags udskejelser på en torsdag, men der er nem varmemad i køleskabet, så jeg er høj i hatten og giver den gas med et brød. Frokosten i morgen bliver lige til højrebenet. Der er ost og håndskåret skinke på køl. Det kan jeg lide. Fredag kom da bare an :-)

PS – nej, vi er ikke gået over til palæo-diæt, men vi kan lide brød med gode sager i, så det er denne opskrift, der får en på hatten i min ovn, mens jeg kvæster tastatur lige her.

You Might Also Like

20 Comments

  • Avatar
    Reply
    Alice
    17. januar 2013 at 15:00

    Jeg har også lige prøvet at bage dette lækre brød og synes det smager skønt, men vi sidder lige her ved bordet og snakker om det skal i køleskab nu, eller kan det bare stå udenfor? Tak for opskriften:)

  • Avatar
    Reply
    Anja
    13. januar 2013 at 14:42

    Fantastisk brød! Har lige afprøvet opskriften, tak for tippet:)

  • Avatar
    Reply
    Hellefravejgaard
    13. januar 2013 at 11:55

    Kanel på alle måder er mit ynglingskrydderi!!! Jeg hældte faktisk lidt  olie fra brødet da jeg tog det ud af ovnen, til gengæld sad det fast i formen :0( har nu købt ny blød form.

    • Liselotte
      Reply
      Liselotte
      13. januar 2013 at 15:55

      Jeg bruger en silikoneform og det fungerer smukt :-)

  • Liselotte
    Reply
    Liselotte
    13. januar 2013 at 11:36

    Mmmm… jeg er vild med det brød, men jeg vil nu eksperimentere med at reducere lidt i olien på et tidspunkt.

    I dag har jeg lyst til syndige kanelsnegle :-)

  • Avatar
    Reply
    Hellefravejgaard
    13. januar 2013 at 10:30

    Det er da det lækreste vanedannende brød!

  • Avatar
    Reply
    Annemette
    13. januar 2013 at 00:15

     
    Mmmmm det bröd er ogsä pä min to-do-liste ;-)

  • Avatar
    Reply
    Brit tá A.
    11. januar 2013 at 01:05

    Det er SÅ lækkert, det stenalderbrød… Mums.. Og nemt at kommer over ved at lave :-)
    velbekomme!

  • Avatar
    Reply
    Lise
    10. januar 2013 at 21:53

    fantastisk!
    Og så iden gluten, det skal laves , tak ????

  • Avatar
    Reply
    Ulla Røjkjær
    10. januar 2013 at 21:53

    Mums, hvor ser det lækkert ud.. Det må jeg prøve… Og det med de ti minutters arbejde og tres mininitters afslapning trækker også en hel del;) både hvad brød og weekend angår..

  • Avatar
    Reply
    Kirsten Hansen
    10. januar 2013 at 21:48

    Har lige tjekket opskriften og den skal prøves! Har ellers fået bagt brunsviger og banankage i dag og jeg ved godt, at det ikke er det sundeste, men mine teenagere elsker når mor har fri og der er friskbagt brød til aftenkaffen!

  • Avatar
    Reply
    Gitte K
    10. januar 2013 at 21:12

    Mmm ny bagt brød, der er bare ikke noget bedre, hvis bare jeg gad, så fik jeg lige bikset en koldthævet dej sammen, så kunne der være nybagt brød til morgenmad, jeg har virkelig lyst, men sidder desværre også rigtig godt i sofaen

  • Avatar
    Reply
    Lise
    10. januar 2013 at 20:22

    Tak for tippet. Det er i ovnen nu , så jeg venter spændt.

  • Avatar
    Reply
    Pollyanna
    10. januar 2013 at 19:26

    Stenalderbrød er bare mums, næsten som slik… Sikke de har kunnet i stenalderen :-)

  • Avatar
    Reply
    Marianne
    10. januar 2013 at 19:14

    Uhm, hvor det lyder godt. Jeg er endnu ikke nået til at bage det selv – men det kommer :) 

  • Avatar
    Reply
    Lone Veggerby
    10. januar 2013 at 18:57

    Glæder mig til at høre om det smager :-) 

  • Avatar
    Reply
    Jette
    10. januar 2013 at 18:29

    Dejligt brød – jeg elsker det: Nemt at lave og perfekt under lidt ost.

  • Avatar
    Reply
    Charlotte
    10. januar 2013 at 18:26

    Der er ikke meget, der er lettere at bage end sådan et stenalderbrød. Her i huset er vi vilde med det. 

  • Avatar
    Reply
    Anne (A+K)
    10. januar 2013 at 18:14

    Fredag kan for alvor komme an, hvis der er nybagt brød til at klare en gennem ugens sidste arbejdstimer – det er en ideel måde at forsøde ventetiden til weekenden kan begynde (:
     
    – Anne

  • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)