Loading...
X

Søndag må tage den med ro, for jeg magter ærlig talt ikke andet

Min nat har været urolig. Mareridt og afbrudt søvn har gjort søndag formiddag til en stille en af slagsen. Jeg har udsigt til snefald, stearinlys i karmen og strik på bordet, men jeg orker ikke rigtigt noget. Jeg er træt og slatten og priser mig lykkelig for, at de planer, der allerede er lagt, er små, ikke-krævende kunststykker, som kan udskydes, hvis jeg ikke kan finde kræfterne.

Resten af huset er stadig stille, men der er begyndende liv.

Søndag

Søndag

Om lidt skal der varmes op til søndagens langsomme brunch. Den holder jeg meget af. God tid, brød, æg og ost. Pølse, marmelade og måske senere en tur ned i Ådalen.

Vi holder familieweekend. Sådan en stille, tæt weekend, hvor vi er sammen og hygger, snakker og griner efter behov. Vi har trængt længe.

Søndag

Søndag

Eftermiddagen kunne indeholde en tur ned i Ådalen og derefter en god film på Netflix, fordi vi trænger til at sidde tæt i sofaen. Og endnu et brød. Og måske boller. Bare fordi.

Må din søndag komme til at indeholde lige akkurat det, du holder mest af på en søndag :-)

14 kommentarer til “Søndag må tage den med ro, for jeg magter ærlig talt ikke andet
 1. Catarina

  Træls ned en urolig nat, så er det ligesom dagen ikke rigtig falder på plads før langt op af formiddagen. 
  Men planerne lyder overkommeligt og dejligt afslappende, nyd søndagen langsomt. :-)

   
  Svar
 2. Koselig

  Det er kjedelig. Ha en fin dag. Prøv å slappe av litt utover dagen , jeg anbefaler deg uansett en liten tur ut å lufte hunden for å få litt mosjon. Det gjør bare godt i kropp og hode etter en sånn natt. 

  Ha en fin søndag Liselotte :)

   
  Svar
 3. gittesp

  Rigtig god fornøjelse med hyggen – både den i sofaen, ved brunch’en og på tur!
  Hvis du har overskud – og gider, har jeg et spørgsmål som du måske kan svare på:
  Jeg ved du bruger knit-pro, dem af metal vist, jeg er bedst til træpinde normalt, nu overvejer jeg (igen igen) at investere, senest er jeg blevet fristet af de firkantede pinde, forestiller mig at de er ekstra gode at holde på – har du nogen erfaring med dem?
  Hvis ikke du lige synes du gider at tage stilling og tilmed skrive et svar er det heeeeelt ok!
  Rigtig god søndag ;-)

   
  Svar
  1. Liselotte

   Jeg har et enkelt sæt af de firkantede træpinde og det er alt for mærkeligt for mig, men jeg er nok heller ikke god at lade mene noget som helst om dem, for jeg er jo ikke glad for træpinde i forvejen, Gitte ;-) 

    
   Svar
 4. Irene

  Så hopper man lige forbi fordi man er glad for, at man kan og så ser jeg at på pinden har du noget vaflet, jeg har lige i dette øjeblik færdiggjort en lille vaflet hækleprøve. Sjæletankersøstre. Mmmmh!

   
  Svar
 5. Sole

  Vafler må være “in” lige nu, jeg strikker også vafler……….. godt nok i mindre skala, kun som knæstykket på et par knævarmere – men lidt har vel også ret ;-))) Håber din søndag har artet sig indtil videre, jeg har prøvet at lukke øjnene for nyhedsbrevet, det er lykkedes indtil videre!!! Som om!!
   

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)