Loading...
X

Jeg må da have blinket lige der…

- for hvornår var det så lige, at de fortalte os, at der skulle komme sne i dag?

Morgensne

Total uforberedt lukkede jeg øjnene op til en verden dækket af sne denne morgen. Udenfor vinduet falder snefnug i skiftende intensitet og kulden er ikke til at tage fejl af. Det kommer for at blive. I hvert fald for en tid.

Jeg må have sovet i timen, for jeg mindes overhovedet ikke, at jeg har hørt det mindste om snefald. Godt jeg elsker det. For mig er det en glædelig overraskelse. Jeg finder alt det varme frem igen og jeg nyder både frost og sne. Hvidt drys gør mig glad.

Må din mandag blive fyldt med sne i passende mængder :-)

20 kommentarer til “Jeg må da have blinket lige der…
 1. Catarina

  Hi hi, ja det er så lige det – passende mænger :-) Her har det sneet noget af natten og mangen har været ude og skovle og det startede igen her kl. 6 og det sner stadig, så jeg skal nok snart ud og rydde igen. :-)
  En god mandag til dig også :-)

   
  Svar
 2. Dorthe

  Jeg må også have blinket der – for jeg blev da godt nok også overrasket over snemængden i morges.
  Og vi har endda bestilt vinduespudser til i dag – mon det kan lade sig gøre, især på de skrå vinduer på 1. sal…

   
  Svar
 3. Karin

  Jeg troede det kun var Sjælland, Fyn og det nordlige Jylland der skulle have sne i nat/dag, iflg. DR1 søndag aften.Så hos dig jo, det kan godt passe, om du har set til den anden side, det ved jeg ikke.
  Her sner det vildt lige i skrivende stund, og det var ikke lige det der blev sagt. hm.

   
  Svar
 4. Nina Lærkegaard

  Jeg hørte også kun om sne på Sjælland, Fyn og det aller nordligste Jylland, så det var en dejlig overraskelse at vågne til det smukke hvide udenfor. Elsker også sne og frost, men bliver voldsom upopulær herhjemme, da manden synes det er træls.
  God mandag til dig også

   
  Svar
 5. Eva, normalt i England

  Ja her nordpå, Frederikshavn, har vi haft lidt sne liggende hele weekenden.
   
  Heldigvis er husene jo hule….

   
  Svar
 6. Anne (A+K)

  Uha, jeg blev også taget med bukserne nede, da jeg i morges skulle cykle til Aalborg Øst i halvvejs snestorm – måtte tage tidligere fri fra skole, bare for at sikre mig, at min cykel og jeg ikke sneede inde derude (:
  Vil gerne have en advarsel dagen for inden tak, med luftpost eller lignende.
   
  – Anne

   
  Svar
 7. Lene

  Her vælter det også ned, og da jeg har været lukket inde i min arbejdskokon i weekenden, så havde jeg ikke hørt noget. God arbejdslyst, jeg nyder de indendørssysler lige nu :-)

   
  Svar
 8. Gitte

  Det kom også fuldstændig bag på mig, så jeg må også have sovet i timen, Er dog forberedt påa t der skulle komme noget natten til tirsdag, men nu må vi se.

   
  Svar
 9. Susanne

  Det er sjovt for i morges i TV2 news sagde de i vejrudsigten, at det ville sne i din del af landet og jeg tænkte på dig i den forbindelse. Jeg tænkte, at du nok var i fuld gang med at iføre dig hele vinter udstyret og så havde du slet ikke hørt det.
  Jeg håber din dag blev god alligevel.

   
  Svar
 10. Sole

  Uhhhh, som det ser hyggeligt ud. Her fandt jeg frost på et par græstotter – og på taget. Men det var så det!! Håber dagen har været fin.
   

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)