Jeg må da have blinket lige der…

14. januar 2013

– for hvornår var det så lige, at de fortalte os, at der skulle komme sne i dag?

Morgensne

Total uforberedt lukkede jeg øjnene op til en verden dækket af sne denne morgen. Udenfor vinduet falder snefnug i skiftende intensitet og kulden er ikke til at tage fejl af. Det kommer for at blive. I hvert fald for en tid.

Jeg må have sovet i timen, for jeg mindes overhovedet ikke, at jeg har hørt det mindste om snefald. Godt jeg elsker det. For mig er det en glædelig overraskelse. Jeg finder alt det varme frem igen og jeg nyder både frost og sne. Hvidt drys gør mig glad.

Må din mandag blive fyldt med sne i passende mængder :-)

Mere at fordybe dig i

20 kommentarer

 • Svar Liselotte 15. januar 2013 at 18:36

  Jeg skal da love for, at jeg blev overrasket, men på den gode måde :-)

 • Svar Pernille 15. januar 2013 at 10:29

  Jeg havde heller ikke hørt det, og også op til en glad overraskelse, da alting udenfor var dækket med hvidt :)

 • Svar Ulla Røjkjær 14. januar 2013 at 18:03

  Jeg røg ind i en bette snestorm da jeg var ude at gå.. 

 • Svar Sole 14. januar 2013 at 17:53

  Uhhhh, som det ser hyggeligt ud. Her fandt jeg frost på et par græstotter – og på taget. Men det var så det!! Håber dagen har været fin.
   

 • Svar Susanne 14. januar 2013 at 17:25

  Det er sjovt for i morges i TV2 news sagde de i vejrudsigten, at det ville sne i din del af landet og jeg tænkte på dig i den forbindelse. Jeg tænkte, at du nok var i fuld gang med at iføre dig hele vinter udstyret og så havde du slet ikke hørt det.
  Jeg håber din dag blev god alligevel.

 • Svar Gitte 14. januar 2013 at 17:14

  Det kom også fuldstændig bag på mig, så jeg må også have sovet i timen, Er dog forberedt påa t der skulle komme noget natten til tirsdag, men nu må vi se.

 • Svar Anne-Mette/Hverdag på Æblelunden 14. januar 2013 at 17:13

  Skøn overraskelse, måske er der mere i vente. I passende mængde forstås. Mine krokus og vintergækker var ellers på vej op. Nu ligger de under hvide puder af sne og venter.
  Kh. Anne-Mette

 • Svar ella 14. januar 2013 at 16:22

  it is lovely indeed….therefore no work for me to day as too far to travel…….good excuse to get the needle and thread out

 • Svar Lene 14. januar 2013 at 11:15

  Her vælter det også ned, og da jeg har været lukket inde i min arbejdskokon i weekenden, så havde jeg ikke hørt noget. God arbejdslyst, jeg nyder de indendørssysler lige nu :-)

 • Svar Anne (A+K) 14. januar 2013 at 11:09

  Uha, jeg blev også taget med bukserne nede, da jeg i morges skulle cykle til Aalborg Øst i halvvejs snestorm – måtte tage tidligere fri fra skole, bare for at sikre mig, at min cykel og jeg ikke sneede inde derude (:
  Vil gerne have en advarsel dagen for inden tak, med luftpost eller lignende.
   
  – Anne

 • Svar FRØKEN LARSEN I/S 14. januar 2013 at 10:55

  Sneen kommer dryssende uventet, når man ser film i stedet for vejrudsigt….smiler.
  Kh. Lene.

 • Svar Eva, normalt i England 14. januar 2013 at 10:40

  Ja her nordpå, Frederikshavn, har vi haft lidt sne liggende hele weekenden.
   
  Heldigvis er husene jo hule….

 • Svar Randi 14. januar 2013 at 10:26

  Vi er så heldige at have både sne og sol her hos os, og det er da bare en kombination, der kan få humøret til at stige gevaldigt :-)

 • Svar Marianne 14. januar 2013 at 10:11

  oh ja, det er hvidt derude – jeg elsker det også. 
  Dejlig hvid mandag :)

 • Svar Nina Lærkegaard 14. januar 2013 at 10:00

  Jeg hørte også kun om sne på Sjælland, Fyn og det aller nordligste Jylland, så det var en dejlig overraskelse at vågne til det smukke hvide udenfor. Elsker også sne og frost, men bliver voldsom upopulær herhjemme, da manden synes det er træls.
  God mandag til dig også

 • Svar Karin 14. januar 2013 at 09:52

  Jeg troede det kun var Sjælland, Fyn og det nordlige Jylland der skulle have sne i nat/dag, iflg. DR1 søndag aften.Så hos dig jo, det kan godt passe, om du har set til den anden side, det ved jeg ikke.
  Her sner det vildt lige i skrivende stund, og det var ikke lige det der blev sagt. hm.

 • Svar Dorthe 14. januar 2013 at 09:46

  Jeg må også have blinket der – for jeg blev da godt nok også overrasket over snemængden i morges.
  Og vi har endda bestilt vinduespudser til i dag – mon det kan lade sig gøre, især på de skrå vinduer på 1. sal…

 • Svar Catarina 14. januar 2013 at 09:28

  Hi hi, ja det er så lige det – passende mænger :-) Her har det sneet noget af natten og mangen har været ude og skovle og det startede igen her kl. 6 og det sner stadig, så jeg skal nok snart ud og rydde igen. :-)
  En god mandag til dig også :-)

  • Svar Liselotte 14. januar 2013 at 09:34

   God fornøjelse med snerydningen. Her vil jeg tage på arbejde og så håbe, at mængderne nøjes med at være klædelige over hele landet :-)

   • Svar Catarina 14. januar 2013 at 09:46

    God arbejdslyst og pas på evt. glatte fortove. :-)

  Tak for at du gør det endnu sjovere at læse med herinde :-)