Loading...
X

En dynedag hjælper, er jeg sikker på

Jeg har en liste så lang med ting, jeg havde planlagt for dagen. En masse hængepartier skulle elimineres. Jeg skulle både have tid til hygge, kaffe og praktikaliteter i massevis. I stedet fik jeg feber. Den vil jeg gerne sælge. Anyone?

Hovedet er tungt, ørerne giver sig lidt ind imellem for lige at gøre opmærksom på deres eksistens og hovedpinen, som efterhånden har fulgt mig nogle dage, sidder og dunker i panden.

Onsdag

Jeg har ikke tid for pokker! I morgen står der Aarhus på programmet. Først arbejde og det er altid sjovt at komme til en anden by, for nyt er spændende og udfordrende. Bagefter er der igen en liste så lang, for jeg vil til byen og handle. Ting & sager. Lækkerier. Ose og måske falde i. Jeg vil!

Feber, skrid! Ud af min butik!

Jeg kravler tilbage under dynen. I morgen er jeg frisk! Basta!

22 kommentarer til “En dynedag hjælper, er jeg sikker på
 1. Lisbeth Vissing

  Åh hvor er det træls for dig.
  Selvfølgelig er du frisk i morgen :-) Det SKAL du være. Du fortjener en tur til Århus.
  Du får lige en luftknuser og masser af helbredende tanker fra mig.
  Under dynen, masser af lakrids, ingefær, Klenex og hvad ved jeg.
  Knuser.

   
  Svar
 2. FRØKEN LARSEN I/S

  En feber er ikke til at spøge med. Jeg foreslår, at du bliver under dynen, til du er HELT frisk – selv om det lyder spændende med Århus. Men Århus bliver, hvor Århus er og det er alligevel aaalllt for koldt til ting og sager i morgen. ;0)
  Rigtig god bedring.
  Kh. Lene.

   
  Svar
 3. Susanne

  Øv sådan noget komme altid på det værst tænkelige tidspunkt. Håber du bliver frisk til i morgen, så du kan komme til Aarhus. God bedring Liselotte.

   
  Svar
 4. Gitte K

  Håber ikke feberen bryder sig om din dyner og forsvinder i en vis fart, for en dag i Århus er det da næsten ikke til at holde til at gå glib af. Jeg håber feberen har forstået alvoren og skynder sig væk.

   
  Svar
 5. Ulla

  Jeg har boet her i omegnen siden 1978 og tro mig Århus har. Været der hele tiden. Jeg tilslutter mig dem, der forslår dig at blive hel rask. Århus er bare meget sjovere uden feber, øre og hovedpine. 
   
  God bedring
   
  Kh
   
  Ulla 

   
  Svar
 6. Karin

  Godmorgen – Du er forhåbentlig allerede taget hjemmefra, uden feber, og er fit for fight. Du er nok meget tæt på Aarhus. Når alle dine to do ting her. 
  Jeg vil tilslutte mig alle der skriver du skal være helt rask. Har læst mange indlæg her og der om denne influenza, der har hærget Danmark.
   
   

   
  Svar
 7. Maj-Britt

  Uh savner mit daglige skud fra dig… ;-) Det kunne tyde på at sygdommen har fået godt fat i dig…??? I så fald ønsker jeg dig god bedring! God weekend!

   
  Svar
 8. Helle BB

  Ja, vi er flere der savner dine daglige lysglimt :-)
  Det må være rigtig slemt, så bliv endeligt under dynen.
  Din stakkel. God bedring! Hilsen HelleBB

   
  Svar
 9. Anne-Mette

  Ikke særlig pænt af mig måske… men jeg takker nej-tak til feberen…. Hvis jeg selv har noget som helst at sige i det :-) Ny header med nye fine farver – FLOT!! (Håber du er mere frisk nu….!?

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)