27

Stor ståhej for ingenting eller hvordan jeg skal love for, at Nemesis sparker hårdt

Da Kenneth for et par uger siden blev ramt af sygdom, var det med undren og slet skjult triumf, at jeg ikke undlod at gøre opmærksom på, at han og han alene var blevet syg. Det plejer nemlig at være omvendt. Oline og jeg er syge og Kenneth er rask imens, men ikke denne gang. Han røg i gulvet med noget, der i mistænkelig grad kunne ligne influenza.

Oline og jeg gik fri. Vi forkælede ham, men undlod vist ikke at hovere en smule over, at det ikke var os, der var syge. Det gjorde vi også i dage og uger efter. Altså indtil jeg begyndte at få ondt i alle led, hovedpine og feber. Sådan har det så været on/off siden. Lidt af det ene, lidt af det andet, så ingenting og så det hele igen og forfra.

I dag er den første dag, hvor jeg er feberfri. I dag er den første dag, hvor jeg har lavet andet end ingenting og det andet, er ikke noget, jeg vil prale med. Det er sådan en forsigtig vask af det sengetøj, der er trukket store veksler på og så er det strik ved spisebordet i selskab med en lydbog.

Tirsdag

I morgen er der bestilt frisør, så jeg forventer, at der indtræffer et mirakel inden. Faktisk er jeg helt sikker på, at det er tilfældet. Jeg har nemlig ikke været udenfor en dør siden sidste onsdag. Jeg er ved at blive vanvittig, men jeg er fuld af forhåbning for, at det skal lykkes i morgen.

I dag er jeg bare pakket ind i uld, varm te og strikketøj, fordi jeg sagtens kan mærke, hvad sådan en influenza gør ved kroppen og energiniveauet. Jeg indtager dagen i små, blide bidder.

Tirsdagsgrøn

Det samme gælder min frokost. Små bidder. En ostemad på godt, hjemmebagt brød er ikke så tosset. Jeg kan lide det. Sammen med den gode te, er det lige, hvad jeg trænger til. Energi.

Ostemad

Jeg håber, at jeg snart er frisk igen. I fredags gik det faktisk ret godt. Det varede kun til lørdag, hvor jeg igen røg i et influenza-hul, så denne gang satser jeg på, at bedringen er permanent og tiltagende, så jeg ikke længere skal sukke henført, når Oskar lukkes ud i haven og jeg når at dufte den friske luft.

Snart vil jeg ud i luften. Tak :-)

You Might Also Like

27 Comments

 • Avatar
  Reply
  Frank
  23. januar 2013 at 10:38

  Det lyder godt nok som om du er ramt af en rigtig slem omgang influenza. Hvis du havde været en mand havde helt sikkert været på dødens rand. Sådan vil jeg i hvert fald have haft det.
  Et lille tip til at komme af med influenza er, at lufte ud, lufte ud og igen lufte ud. Tag dynen med ind på sofaen med din kop te og så åben alle vinduer og døre i min. 10 min. Gør du det et par gange om dagen, så går influenzaen hurtigere over.
  Tro mig for jeg har lige haft mande influenza:-)

 • Avatar
  Reply
  Bodil
  23. januar 2013 at 09:32

  God bedring – håber det værste er overstået nu. Skønne, grønne farver på dine billeder – ren nydelse.

 • Avatar
  Reply
  Sandra
  23. januar 2013 at 08:11

  Nemesis er ikke sådan at spøge med… Det har vi måtte erfare her på matriklen en del gange ;) Håber du er over det værste nu, og at aftalen i dag bliver lige som du ønsker dig det, og den lige bidrager til resten af ‘kom over onde influenza’, og du snart er helt ovenpå igen! Kh. 

 • Avatar
  Reply
  Karin
  23. januar 2013 at 07:55

  Jeg krydser fingre for din aftale i dag, bliver en fornøjelse. 
  Den hammer der væltede dig omkuld onsdag i sidste uge, fandt også mig, den ramte ikke så hårdt som din, dog lærte jeg lektien. Så jeg ved hvad du har været oppe imod.
  Godt kæmpet – og forhåbentlig velkommen til virkeligheden ;-)

 • Avatar
  Reply
  Ann Helen
  23. januar 2013 at 06:31

  Hei:-) Håper denne kan kvikke deg litt opp: http://www.pickles.no/pickles/.....oncho.html. Finnes denne grønnfargen hos din mann, mon ro?

 • Avatar
  Reply
  Ann Helen
  23. januar 2013 at 06:29

  Hei:-) Håper denne kan kvikke deg opp. Finnes denne grønnfargen hos din mann, mon tro? http://www.pickles.no/pickles/2013/1/20/vimpel-ponchogenser-garland-sweater-poncho.html
   
   

 • Avatar
  Reply
  Sole
  23. januar 2013 at 00:25

  For filan da, bette pus!!! Håber frisøraftalen bli’r til ngoet, krydser fingre. KNUS og varme tanker herfra
   

 • Avatar
  Reply
  Gitte K
  22. januar 2013 at 21:39

  Man kan blive helt rundtosset, når man sådan er ufrivilligt indspærret i eget hjem, til sidst kan man blive helt i tvivl om omverdnen stadig er der ude. Håber virkelig at du snart bliver så frisk at du kan få syn for sagen og selv opleve verdnen igen. God bedring meget snart.

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  22. januar 2013 at 21:06

  Sikke en omgang, Det må da være slut nu :)

 • Avatar
  Reply
  KirstenK
  22. januar 2013 at 20:40

  Den er dæleme også slem den influenza der…jeg har også været der, og nemesis sparkede også her. God bedring til dig!

 • Avatar
  Reply
  Annemette
  22. januar 2013 at 17:47

   
  Jeg krydser alt hvad krydses kan for at du bliver frisk denne gang og kommer ud i verden igen i morgen ;-)

 • Avatar
  Reply
  lene
  22. januar 2013 at 17:42

  mums et lækkert brød.
  Er det stenalderbrød.
  God bedring
   

 • Avatar
  Reply
  marianne bentzen
  22. januar 2013 at 17:26

  De allerbedste ønsker om god bedring – efter sådan en omgang må du være meget fornuftig . Jeg er sikker på at en god omgang hos frisøren vil gøre underværker.
  Kh Marianne

 • Avatar
  Reply
  Anne-Mette/Hverdag på Æblelunden
  22. januar 2013 at 17:15

  Føj for en omgang! X fingre for at frisørdaten er lige det der skal til, for at du er 100% fit igen.
  kh. Anne-Mette

 • Avatar
  Reply
  Helle Gommesen
  22. januar 2013 at 16:55

  Stakkels dig. De der er også er ramt af sygdom her i huset, kan heller ikke slippe af med det igen. Nu kører de på 4. uge, hvor det også hele tiden går op og ned. Det hjælper heller ikke med den kulde der er udenfor. God bedring. Kh Helle

 • Avatar
  Reply
  gittesp
  22. januar 2013 at 16:44

  Nemesis er en værre en …. sådanne ostemadder kan da kun gøre godt. Det ser lækkert ud :-) 
  God bedring.

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  22. januar 2013 at 16:37

  Ja, du må det da snart slutte så du kan få dit vante “liv” tilbage og kan komme ud blandt andre mennesker igen. Fortsat god bedring ønske du herfra Fyn af. :-)

 • Avatar
  Reply
  Lis
  22. januar 2013 at 16:28

  Nu er det snart din tur til at komme ud i kulden og passe jobbet dit. Så pas godt på dig selv og bliv rigtig rask før du begynder at trække store veksler på dit svage immunforsvar, for det er nok tyndslidt ovenpå sådan en omgang.
   
  kh. Lis

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  22. januar 2013 at 16:01

  Grønt er godt for øjnene og sikkert også for influenza  – så med alt det grønne både her på bloggen og i din stue så må det være slut med sygdom nu:) 
  Varme tanker fra
  Marianne. 

 • Avatar
  Reply
  Merete
  22. januar 2013 at 15:58

  God bedring .. mon ikke de snart er ovre ;0)

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  22. januar 2013 at 15:21

  Grøn er håbets farve – og du omgiver dig med det grønne, så….
  Lækker ostemad og te gør underværker. Håber du har det ok.
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  Chriss
  22. januar 2013 at 15:14

  Hey Liselotte
  Det er da dejligt at høre at du er ved at få det bedre^.^
  Er det minsandten et stenalderbrød mine øjne skuer under osten? Blev det bedre denne gang?

  Hilsner fra Malaysia^.^

 • Avatar
  Reply
  Louise
  22. januar 2013 at 15:03

  Godt at høre at du er på vej op igen fra influenza-hulen. Igår morges måtte jeg konstatere at der var besøg af influenza på 2 af 3 værelser, håber vi andre 3 slipper uden….

 • Avatar
  Reply
  Erika
  22. januar 2013 at 14:44

  For søren da, Liselotte. Jeg ønsker dig god bedring samtidigt med, at jeg beder en lille bøn om at influenzaen flyver hen over vores hus uden at bygge rede i vores hår. Vi er nemlig 7-9-13 gået fri af den slemme af dem, der cirkulerer.

 • Avatar
  Reply
  Wong Wai
  22. januar 2013 at 14:29

  Takker for at “det er overstået, for denne gang”. For du er savnet, når du bare er “væk” i mere end 24 timer :-(
  God bedring/dag til dig og dine :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  22. januar 2013 at 14:26

  Lige om lidt er det forbi, det har jeg bestemt :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  22. januar 2013 at 14:18

  Jeg klapper og hepper – det må da få ende og helst lige nu :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)