15

Nogen uger er fredag mere velkommen end i andre og denne uge græder jeg af fredagstaknemmelighed

Hold nu op, som fredag var velkommen. Jeg er jo ikke blevet overanstrengt denne uge, men efter en uge med noget, der lignede influenza, har kræfterne været sparsomme, så de har hurtigt fået ben at gå på.

I går tog Oline lige akkurat de sidste kræfter, der var tilbage, da hun tog mig med på shopping i IKEA. Det kræver sin kvinde at tage derud, men Oline havde brug for turen og jeg er til fals for ethvert behov fra den kant i disse dage, så jeg pakkede de sidste energireserver og så kørte vi på indkøb. Og slæbte hjem igen. Et fyldt bagagerum nyt blev det til og oven i fik jeg en glad datter.

Fredagshygge

I dag snuppede jeg en dag på kontoret og i verdens bedste selskab, så det var en dejlig dag, jeg lukkede ned for tidligere. Jeg havde foræret mig selv den nemme parkering og holdt lige nedenfor vinduet på Frederikstorv. Her holdt jeg godt og tilsyneladende også permanent, for batteriet var dødt, som i jeg vil aldrig, aldrig nogensinde mere arbejde for nogen og allermindst for dig, Liselotte! Det var en streg i regningen, men når det nu alligevel var det, ringede jeg til chefen og klagede min nød.

Først havde han dårlig tid. Så sagde jeg, at jeg ville tage en tur op af byens hovedstrøg, mens jeg ventede på, at han fik tid. Så huskede han vist, at mit indianernavn er Løbende Udgift og så fik han pludselig tid og ville være der i løbet af et øjeblik. En tur hos grønthandleren var, hvad det blev til. Da jeg kom ud igen, holdt han klar med startkabler og der gik kun to minutter, så var vi på vej hjemad.

Nu er der gjort rent inden weekenden, der er grinet med Kenneth og hans nye, skønne medarbejdere, Lisette og Kirsten og der er hygget med Oline, strikket og hæftet en ende og der er sendt en venlig tanke til ham, som opfandt startkablet, for uden det, sad jeg stadig på Frederikstorv og hulkede, mens jeg knugede rattet i Moderskibet og det er helt igennem koldt derude, så taknemmeligheden er til at tage og føle på.

Min fredag bliver for resten hygge og så for en femmer blandet. Jeg håber, at din bliver det samme :-)

You Might Also Like

15 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. januar 2013 at 09:50

  Jeg kom godt hjem og i en fart, men jeg trængte jo også, så det var dejligt :-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  26. januar 2013 at 09:01

  Hvor var det godt du kom hjem i varmen. Sidde der og vente hmmm.
  Selvfølgelig kunne din strøgtur godt have været lidt længere tid ;-) – Forstår bare ikke hvorfor de kære mænd føler sig “truet”, når vi bare tænker Strøgtur (hihi).
  Ønsker dig og dine en fortsat god weekend.

 • Avatar
  Reply
  Helle Gommesen
  25. januar 2013 at 20:47

  Ha ha…godt du kom “hurtigt” hjem. Mænd er nogle gange ret lærenemme og kan regne ud, hvad der bedst kan betale sig. Rigtig god weekend, så du kan komme helt ovenpå igen. Kh Helle ;O)

 • Avatar
  Reply
  Wong Wai
  25. januar 2013 at 19:50

  JEG siger som HELLE…… hi hi hi…. krammer, krammer, krammer imellem al “grinen”… Hold da magle, mand.
  Der er bare lige de`t : gemalen min har/giver INGEN mo`neter, så er det godt e`n har SELV :-)
  Liselotte god week end til dig og dine :-)

 • Avatar
  Reply
  Susanne
  25. januar 2013 at 19:36

  Fedt navn… den oplevelse med bilen havde min mand i sidste uge, men fra morgenstunden, så han måtte gå på arbejde. Godt de lige har flyttet firmaet, så der kun er 10 min på gåben :-)

  • Avatar
   Reply
   Dorthe
   28. januar 2013 at 10:20

   Hvis det kun tager 10 min. for ham at gå på arbejde, så burde han måske gå hver dag ;o)
   Skal jeg med bussen om morgenen tager det mig alene 8 min. at gå op til stoppestedet…

 • Avatar
  Reply
  Gitte k
  25. januar 2013 at 19:01

  Her er weekenden også hårdt tiltræng ikke mindst fordi den indledes med to syge børn. Øv med en bil der ikke vil, men godt med en overbærende mand. God weekend

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  25. januar 2013 at 18:46

  Hahaha.. du er fandme så sjov!!! Løbende udgift… jeg griner stadig. Godt du er kommet lidt på højkant, selvom kræfterne er små. Put dig i sofaen, og nyd din weekend.

 • Avatar
  Reply
  Gertrud
  25. januar 2013 at 18:43

  Herligt indianer navn,  gav lige et smil på læben. Det navn er vi da vidste flere der har, især vi man spørger vores mænd.
  God week-end

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  25. januar 2013 at 18:32

  Hi hi, ja jeg kan lige se Kenneth ansigstudtryk da du siger ordet “strøgtur”. Jeg ved ikke lige havd de forventer de mænd, for så slemmer vi da slet slet ikke. :-D
  Godt I fik bile igangangen. Nyd din længe ventede fredag uden sygdom.
  Klem C

 • Avatar
  Reply
  Gilette
  25. januar 2013 at 18:24

  Jeg sidder altså også her og smiler over indianernavnet… spot on! Også her. Ha en fantastisk weekend. 

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  25. januar 2013 at 18:06

  Det  var godt at kræfterne holdt, og fredagen ankom.
  God weekend – forhåbentlig fyldt med energiopladninger :)

 • Avatar
  Reply
  Helle
  25. januar 2013 at 17:57

  Åhh jeg elsker dine dagligdagsberetninger. Ville ønske jeg, eller mine yndige små, var i besiddelse af din evne, til at få mig til at GRINE, eller græde. I dag var det latteren der giver genlyd, i min stue. Tak for det Løbende Udgift :-) og god weekend

 • Avatar
  Reply
  Hellefravejgaard
  25. januar 2013 at 17:42

  Ha ha elsker it indianer navn, hvilken malende beskrivelse og fed humor. Du har fortjent en dejlig weekend, nydelse til dig!

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth Vissing
  25. januar 2013 at 17:31

  Løbende Udgift ! Nu må jeg grine. Den vil jeg prøve at huske.
  Du skriver så jeg ikke kan lade være med at blive i godt humør. Tak for det og ha en skøn skøn weekend.
  Jeg tror min bliver rolig og dejlæig.
  Knus fra mig.
   

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)