27

Godt vi har Kirstens skarpe øjne

Kirsten er verdensfirmaet omvandrende kugleramme, så hun har allerede spottet, at der har indsneget sig et par småfejl i antal masker på str, M og L i raglansweateren, men opskriften er rettet og skulle du allerede have downloadet den og være i gang, håber jeg, at du bærer over med mig. Som jeg skrev tidligere; fejlbehæftet menneske, det er mig ;-)

Den rettede opskrift kan hentes lige her :-)

You Might Also Like

27 Comments

 • Avatar
  Reply
  Dorthe
  2. februar 2013 at 12:04

  Tusind tak for opskriften. Den må straks afprøves :-)
  Har blot et enkelt spørgsmål: er trekanterne også strikket i begge slags garn?

 • Avatar
  Reply
  Ulla GC
  29. januar 2013 at 20:56

  Mange tak, fordi du har taget dig tid til at nedskrive opskriften.
  Det er et flot stykke arbejde.
  Glæder mig til at strikke en variant, men jeg skal lige tænke lidt:) Har allerede noget garn der skal strikkes af (fra din “nabo”).
   

 • Avatar
  Reply
  Erna
  29. januar 2013 at 19:41

  test for at se om java virker
   

 • Avatar
  Reply
  Nina Porsager
  29. januar 2013 at 19:31

  Tusind tusind TAK..:-) Glæder mig til at kaste mig ud i det.

 • Avatar
  Reply
  Birte
  29. januar 2013 at 19:20

  Tak for opskriften. Du har ret i den gode mulighed for at prøve undervejs. Jeg har strikke på den måde til børn, men ikke til mig selv. Så jeg glæder mig til at komme igang

 • Avatar
  Reply
  Christense
  29. januar 2013 at 18:40

  Tak for opskriften. Så må jeg jo købe noget af af den dejlige uld igen. Sidst blev det til et mega-halstørklæde til en, der ønskede sig sådan et- og hvor blev garnet bare lækkert efter vask og tørring.
   

 • Avatar
  Reply
  Estermarie
  29. januar 2013 at 17:52

  Hej og tak for opskrift.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se modellen på så jeg har en helt klar ide om hvordan den ser ud. Bl.a halsudskæringen.
  Tak endnu en gang :)

 • Avatar
  Reply
  Aino
  29. januar 2013 at 15:17

  Tusind tak for opskriften, sødt af dig og dele den med os.
  Glæder mig til at komme igang med den :o)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten Krat
  29. januar 2013 at 14:20

  Hej Lisselotte.
  Tak for en fin opskrift som jeg agter at afprøve snarest, bare synet af den kan jo få en i godt humør :0)

 • Avatar
  Reply
  gittesp
  29. januar 2013 at 13:46

  Super …. mange tank skal du have :-)

 • Avatar
  Reply
  Bodil
  29. januar 2013 at 12:11

  Tak for din tid og dit besvær, Liselotte!

 • Avatar
  Reply
  Ellen
  29. januar 2013 at 10:10

  Takker for opskrift og inspiration- der er allerede videreudviklet på designet inde i mit hovede- og der lå lige noget glemt garn som bliver til et eller andet fedt om lidt tid – Tak for det Liselotte!

 • Avatar
  Reply
  pialouise
  29. januar 2013 at 09:42

  Du er dejlig at du bare ved det.
  tak for opskrift – jeg skal helt sikkert prøve.
  god dag.
  kh

 • Avatar
  Reply
  Anna Danielsson
  29. januar 2013 at 09:42

  Tack för mönstret, det ska bli kul att prova!
  Anna

 • Avatar
  Reply
  Margrethe Steenberg
  29. januar 2013 at 08:59

  Hei.
  Har forsøkt å kjøpe det lækre garn hos din mann. Jeg blir stoppet når jeg skal vælge forsendelse. Sender han ikke til Norge?
  hilsen fra Margrethe

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. januar 2013 at 14:13

   Prøv at vælge “Norway”. Så går det sagtens :-)

   • Avatar
    Reply
    Margrethe Steenberg
    29. januar 2013 at 17:33

    Takk. Nå er bestilling lagt inn. Gleder meg til garnet kommer! Din side er så inspirerende.
    Hilsen fra Margrethe

 • Avatar
  Reply
  Anne-Kristin
  29. januar 2013 at 08:57

  Hei.
  Tusen takk for flott oppskrift, både grunnoppskriften og den med trekanter på.
  Anne-Kristin

 • Avatar
  Reply
  Yt
  29. januar 2013 at 08:39

  Tusind Tak for den fine opskrift.
  Bare at side og se på den er jo en fornøjelse.
  Yt
   

 • Avatar
  Reply
  Karen's
  29. januar 2013 at 08:35

  Hej Liselotte, tusind tak!
  Det er lige en opskrift efter mit hovede, nemlig een jeg selv skal arbejde videre på. Faktisk er mit problem ofte at jeg bliver inspireret og derfor laver om på opskriften, for så at stå med håret i postkassen og et ufærdigt projekt.
  Jeg vil også være så krævende at spørge ind til hvormeget garn du beregner til en sweater, så skal jeg nok selv dele ud på farver osv uden at du kommer til at stå til regnskab for det :)
  PS. jeg er også vild med layoutet på din opskrift.

 • Avatar
  Reply
  Kirsten Andresen
  29. januar 2013 at 08:17

  Nice:)  Har prøvet at strikke oppefra og ned efter en engelsk opskrift, så TUSIND TAK for at du evner  og vil dele denne opskrift med os alle. Glæder mig til at gå igang med strikketøjet, og samtidig bruge Kenneths vidundelige garn
   
  God tirsdag

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  29. januar 2013 at 08:02

  Hej Liselotte – Tusind tusind tak for opskriften, hvor er det sødt af dig at dele opskrifen med os. Jeg har længe haft lyst til at prøve en top down sweater og nu har jeg fået sparket til at komme igang.
   

 • Avatar
  Reply
  Conny
  29. januar 2013 at 07:42

  En lille ‘fidus’ hvis man strikker ene retstrik: man kan lægge nogle ekstra omgange ind mellem raglanudtagningerne for ikke at få for stramme ærmer eller en meget bred trøje, fx hver 2., hver 2., hver 4. pind.

 • Avatar
  Reply
  Britt B
  29. januar 2013 at 07:39

  Tusen takk for oppskrift! :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Holtegård
  29. januar 2013 at 00:05

  Erare Humanum est!! Det må være din/jeres arbejde for os der tæller! Tak

 • Avatar
  Reply
  Ellen Larsen
  28. januar 2013 at 23:32

  Kære Liselotte.
  Hvor har jeg længe været på udkig efter en top-down opskrift. Jeg er meget afhængig af opskrift, men det er jo absolut en fordel at kunne prøve arbejdet undervejs. Jeg har endnu ikke handlet i jeres garnudsalg, men har længe haft det i kikkerten. Jeg kunne tænke mig at prøve højlandsulden sammen med mohair. Kunne du ved lejlighed give et slag på tasken, hvor meget garn, jeg evt. skulle bestille for at være sikker på at have nok til en str. M?
  Jeg er også ny ud i Blogland, men hvor er der dog mange skønne og inspirerende sider. Ikke mindst din :) Her skal jeg nok få noget at bruge min tid med, når jeg nu snart går på pension. Tusind tak fordi du deler af dit overskud.  Kh Hobbitten

  • Avatar
   Reply
   Marianne
   29. januar 2013 at 08:16

   Hej – kan se Liselotte har brugt under 300 g til sin i str XL , så hvis du har 200 g Højlandsuld  og 100 g silk mohair – så har du nok. Skal du lave trekanter, som på Liselottes -så er mængderne det et helt andet regnestykke ;0))
   Marianne 

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)