16

Babybunken

Det er blevet til den del småt strik over de sidste måneder. Forleden fandt jeg det hele frem og fik også kigget lageret igennem, for der er baby på vej i min kollegagruppe og jeg vil gerne dele ud af tingene, hvor jeg ved, at de vækker lykke.

Der var faktisk en pæn samling…

Strik

Nu er det jo godt med de der babyer, men når jeg først kommer i gang, synes jeg jo også, at de ældre søstre skal have lidt, så der er blevet strikket lidt halsræve og et par veste, som passer dem. Ingen skal snydes.

Samlingen med Clara

Samlingen af babystrik forøges hele tiden, for jeg får ind imellem trang til småt. Det er “instant gratification” og når jeg ind imellem rammer strikkemuren, er det godt at have små projekter, som er med til at booste min selvtillid og øge min strikkelyst. Det kan de her ting.

Nu er der tillige med strikket tre veste. En gammel kending og to hjemmekomponerede. Jeg præsenterer dem senere og jeg er svært tilfreds med bunken, men jeg stopper naturligvis ikke her. Jeg er allerede i gang med tre andre, små projekter. Man skal altid have noget i baghånden.

You Might Also Like

16 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. februar 2013 at 12:12

  Det er en herlig stak, som jeg håber vækker lykke :-)

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  2. februar 2013 at 11:59

  Du er godt nok flittig . Den grå vest er rigtig sød, findes den i voksen str.????

 • Avatar
  Reply
  Strikmus
  1. februar 2013 at 21:13

  Hold da op en imponerende samling! -Jeg har baby i maven, og kan stadig ikke konkurrere med din bunke :-)

 • Avatar
  Reply
  Erika
  1. februar 2013 at 13:15

  Sikke en lækker stak, Liselotte. Det er heldige babyer og storesøstre, der er i din nærhed. God weekend!

 • Avatar
  Reply
  anne-mette
  1. februar 2013 at 11:51

  Halløj…
  Jeg søger den opskrift på hvis chokolade cream.. vil du skrive den til mig……
  mvh
  Anne-Mette……

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  1. februar 2013 at 11:08

  Ha´ en rigtig dejlig weekend med dine skønne syslerier. Lækker bunke at omgive sig med.
  Modtagerne kan kun blive begejstrede.
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  marianne bentzen
  31. januar 2013 at 22:45

  Liselotte – jeg er vildt imponeret over, hvad du formår at fremstille af skønne strikketøjer. Godt nok er du omgivet af skønt garn, men du har jo også arbejde udendørs – ja jeg ER imponeret.
  Kh Marianne

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  31. januar 2013 at 22:34

  Hold da op. Sikke en bunke :)

 • Avatar
  Reply
  Louise Schelde
  31. januar 2013 at 22:07

  Der er intet som babystrik – til at sætte igang, til at afprøve nye teknikker på, til at bruge rester på, og ikke mindst til at glæde andre med. Jeg startede faktisk min strikkeerfaring med at strikke småt – trods mangel på baby. Og jeg har virkelig nydt at der over de sidste par år er kommet nogle fantastiske strikkebøger med meget lækre og nemme opskrifter. Senest er jo Lenes dejlige bog. Så min bunke er også stor, og nu i det nye år har jeg fået mulighed for at putte min egen guldklump i nogle af de lune sager. Hos os hedder en strikke babyvest en “Varmedunk” – en varm og lækker sag, som er særlig god når man ligger under dynen og skal sove godt. 
  Hav en skøn torsdag aften.
  Louise

 • Avatar
  Reply
  Fru Roed - Rodehovedet ;)
  31. januar 2013 at 21:35

  Sikke en lækker stak med babystrik :D 

 • Avatar
  Reply
  diana rose
  31. januar 2013 at 21:27

  Kære Liselotte.
  Ja, en nybagt mormors – lille pige 21. januar – tænder løber jo i vand, når man disse flotte ting.
  Du ER altså dygtig.
  Jeg ved, du tit strikker ad hock mit gefühl uden opskrift, ellers ville det være dejligt, hvis man kunne købe dine strikkevejledninger.
  Gode kreative hilsener fra Diana

 • Avatar
  Reply
  Ulla
  31. januar 2013 at 19:46

  Ja, babystrik kan lige det der med “pausestrik” og give ny energi til større projekter. Færdigt i en fart og noget så yndigt :)
   
  Ulla

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  31. januar 2013 at 19:22

  Der er ikke noget som “mellemstation” med babystrik. 
   

 • Avatar
  Reply
  Gitte K
  31. januar 2013 at 18:51

  Sikke mange heldige babyer og mødre der kan glædes;-)

 • Avatar
  Reply
  Sole
  31. januar 2013 at 18:51

  Sikken skøn bunke, Liselotte. Jeg kender desværre ikke nogen med babyer, men det har altså ikke afholdt mig fra at strikke lidt. Jeg har 2 1/2 vest (din opskrift) liggende, ikke monteret eller færdigstrikket for den sidstes vedkommende, men det er så hurtig strik. Ikke som det sjal/throw jeg nu har strikket på i 2 uger ;-)

 • Avatar
  Reply
  helle
  31. januar 2013 at 18:13

  åhh det ser sødt ud ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)