Jeg skal prøve noget nyt i aften og jeg glæder mig

Jeg skal med til strikkecafé i aften. Det har taget lang tid at nå til et punkt, hvor jeg synes, at jeg tør og kan. Det kan lyde fjollet, kan jeg godt høre, men ved I hvad? Det er altså ikke altid en fordel at have en mand, som sælger strikkegarn. Det har taget tid og et par søde ansatte i nabofirmaet at finde modet til at møde op et sted, hvor mange strikkeglade kvinder er samlet.

Jeg er så hunderæd for, at nogen skal tænke om mig, at jeg udelukkende kommer for at sælge min mands garn. Jeg vil gerne bare være Liselotte, som elsker at strikke og elsker at lade mig inspirere af andre glade strikkere. Jeg vil gerne, at jeg kan komme, uden nogen tænker om mig, at jeg kun kommer, for at pege fingre af dem, som ikke strikker i hans garn eller måske kommer for at reklamere for samme.

Strik

Jeg vil bare gerne være med i et fællesskab omkring strik. Bare være mig; Liselotte. Uden skumle bagtanker. Jeg kan ikke holde ud, at nogen skulle tænke andet.

I aften bliver jeg taget ved hånden. Ikke bogstaveligt, men i overført betydning. Det glæder jeg mig til. Og nej, det er ingen hemmelighed, at jeg synes, at Kenneth er ualmindelig dygtig til at finde de lækreste fibre og til de bedste penge her i kongeriget Danmark. Det synes jeg, men jeg kan sagtens holde min mund med det, hvor det er påkrævet :-)

Relaterede skriv

34 kommentarer

 • Svar
  Connie Lauridsen Childs
  19. februar 2013 at 16:44

  Jeg ville jo bare vaere super misundelig paa, at du har masser af garn til raadighed, naar som helst!  :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   19. februar 2013 at 17:45

   Jeg er også heldig, Connie :-)

 • Svar
  Jeanne
  19. februar 2013 at 10:37

  Godt  du havde en dejlig aften i godt strikkeselskab. Har lige et spørgsmål angående den grønne “strikkeskål”, hvor har du købt den? Den kunne jeg godt tænke mig at eje, for den er da bare så flot og genial.
  Fortsat god ferie.
  Hilsen fra Sydfyn

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   19. februar 2013 at 17:45

   Det er en gammel sag, som jeg ikke husker, hvor jeg har fra, Jeanne :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  19. februar 2013 at 10:27

  Det blev jo en herlig aften i godt selskab og det er ikke sidste gang, jeg deltager :-)

 • Svar
  Ellen Larsen
  19. februar 2013 at 07:23

  Hej Liselotte
  Jeg er næsten nybegynder, men i øjeblikket kører det nedad :) Jeg har ladet mig inspirere af din top-down model. Et enkelt spørgsmål, som du blot kan svare ja eller nej til. Er det korrekt, at der ikke lukkes noget af under ærmegab, men at arbejdet blot deles, som der står i opskriften? Ellers vil jeg blot fortælle dig, som du har hørt mange gange før, at din blog er til stor glæde og inspiration. Har du lyst til at se, hvor langt jeg er nået, har jeg lige lagt et billede på min blog. Håber du havde en hyggelig strikkeaften. De bedste hilsener og tak Ellen (Hobbittens egen tid)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   19. februar 2013 at 10:26

   Arbejdet deles bare. Dette er en grundopskrift og nogle gange slår jeg ekstra masker op under ærmet, men absolut ikke altid, for det er lidt afhængig af det udtryk, du gerne vil ramme. Du kan roligt fortsætte :-)

 • Svar
  Sidsel
  18. februar 2013 at 23:09

  Nyd det, skrupsak. Du er jo bare skønne dig! Hvor holdes det henne?
  Du giver så megen strikkeglæde til mig og sikkert andre. Det er en del, den bedste del er, at du er dig ;-))) 

 • Svar
  Anne
  18. februar 2013 at 21:54

  Dee andre er da bare super heldige med at få selskab af dig, og endnu mere heldige med at de nok også kommer til at kende til det beste garn til de bedste priser:-)

 • Svar
  Kirsten Hansen
  18. februar 2013 at 21:02

  Nyd din aften og jeg tror at alle står med åbne arme for at byde dig velkommen. Jeg er sikker på, at du vil bidrage med en masse til den gruppe og du vil få inspiration ved at komme i strikkegruppen. Det gad jeg godt jeg kunne få tid til!!

 • Svar
  Kirsten Hansen
  18. februar 2013 at 21:01

  Nyd din aften og jeg tror at alle står med åbne arme for at byde dig velkommen. Jeg er sikker på at du vil bidrage med en masse til den gruppe og du vil få inspiration ved at møde strikkegruppen. Det gad jeg godt jeg kunne få tid til!!

 • Svar
  Lene
  18. februar 2013 at 19:12

  Åh jeg gad godt, og jeg har haft kig på mandag aften, måske får jeg mod til det en skønne dag :-) Rigtig god aften, Liselotte.

 • Svar
  Sonnie
  18. februar 2013 at 19:09

  Jeg tror du får en rigtig god aften, og hvad andre tænker må stå for deres egen regning.
  God fornøjelse

 • Svar
  Anette
  18. februar 2013 at 19:07

  Jeg håber du får en dejlig aften

 • Svar
  Elin
  18. februar 2013 at 19:01

  Hei, ja jeg kan godt forstå hva du mener, men tror du skal slapppe av! Kos deg på strikkeklubben. Du er uansett en stor inspirasjonskilde!

 • Svar
  Joan
  18. februar 2013 at 18:40

  Rigtig god aften! Glæder mig til at læse mere om den! Jeg er helt sikker på, at du er TOTAL skøn at være i strikkeklub med!!!!
  Ingen skumle tanker herfra! Og det tror jeg heller ikke du møder – strikkepiger har da slet ikke sådan nogle!
  Håber du må nyde aftenen rigtig meget.
  Kh Joan
   

 • Svar
  Helle
  18. februar 2013 at 18:30

  Åh bare det var mig der skulle i strikkeklub, jeg ka desværre ikke finde nogen her i mit lokal område =Glostrup ???? så jeg tager en tur i fitness centeret i stedet for.
  go fornøjelse 
  kh Helle 

 • Svar
  Sole
  18. februar 2013 at 18:30

  Strikkecafeer er drønhyggelige…. håber du får en fantastisk aften!!!

 • Svar
  Erna
  18. februar 2013 at 18:23

  Glæd dig til din strikkeaften… dem som tænker grimme garntanker om dig, er helt sikkert misundelig og vi ved jo alle at misundelse er en grim ting.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  18. februar 2013 at 18:11

  Jeg glæder mig meget og jeg er sikker på, at det bliver drønhyggeligt. Jeg har slet ikke andre mistænkt for at tænke noget som helst om mig. Det er mig og mig alene, der skal overvinde frygten for at blive misforstået. Andet er det ikke :-)

 • Svar
  Pernille
  18. februar 2013 at 18:03

  Jeg synes det er hyggeligt at strikke sammen. Så selvfølgelig får du en fabelagtig aften. Jeg har svært ved at forestille mig at nogen vil have skumle tanker eller tanker om at du skulle have det.. Du skal bare være dig selv :)

 • Svar
  Anette
  18. februar 2013 at 17:56

  Kære Liselotte
  Du ville til enhver tid være velkommen i min strikkeklub. Jeg ville aldrig mistænke dig for at komme for salgets skyld. Jeg ville bare nyde dit selskab og den luksus det ville være måske ikke at skulle betale fragt, når jeg køber fra Garnudsalget. 
  Desværre har du jo lidt langt til Birkerød…
  Knus fa Anette-som-altid-kigger-med

 • Svar
  Birgitte
  18. februar 2013 at 16:48

  Jeg kan sagtens forstå dig. Jeg håber du får en god aften – det er så dejligt at strikke med andre :)

 • Svar
  Yt
  18. februar 2013 at 16:45

  Du vil med garanti råhygge dig, det er nemlig dejligt at dele med ligesindede. Jeg kan sagtens følge dig, følte selv jeg stod med et ben i hver lejer da jeg guk job i en garn butik og var med til at lave strikcafe.
  Hyg dig, ingen tager dig vel ilde op vis du fortæller om hvor der findes garn til en god penge.
  yt

 • Svar
  Tine
  18. februar 2013 at 16:35

  Kære Liselotte. Nyd din aften – jeg er grøn af misundelse. God vi havde sådan en strikkecafe i Viborg…. De andre var sikkert også været spændte første gang! Man lader sig jo udstille i en eller anden grad. Men der skal være plads til forskellighed og mangfoldighed!!!!

 • Svar
  marremorr
  18. februar 2013 at 16:18

  Jag förstår din känsla, men jag är helt säker på att du kommer att få en kul och trevlig kväll med många skratt och strikkehistorier. Bra att du äntligen vågar vara med – du kommer inte att ångra dig!=0) Önskar dig en härlig kväll!

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  18. februar 2013 at 15:51

  Jeg forstår til fulde dine tanker Liselotte…
  Godt du bliver “holdt i hånden” af søde væsner.. De har bare at passe godt på dig.. 
  Rigtig god fornøjelse.. For det er ganske sjovt at være i strikkeklub. Jeg er selv lige kommet med i en her på Mols. Der strikkes på alle niveauer. Jeg reklamere vældig for Verdensfirmaet. Men jeg har jo heller ikke noget i “klemme”, så jeg kan tillade mig det;).

 • Svar
  TrineØC
  18. februar 2013 at 15:28

  Jeg skal også i strikkecafe i aften og kunne ALDRIG drømme om at tænke sådan om dig..!! Tvært imod er jeg svært misundelig – min vidunderlige mand sælger kalvekød og det kan man jo ikke strikke af.. ;-) 
  Glæder mig til at møde dig! 
  Vh Trine. 

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   18. februar 2013 at 18:12

   Det var sgu dagens grin, jeg fik der og ja, det er unægteligt noget vanskeligt at strikke af kalvekød, men sikke billeder jeg fik ind på nethinden dér :-)

 • Svar
  Tina Hoeberg
  18. februar 2013 at 15:27

  Er helt sikker paa, at det bliver en fantastisk, hyggelig aften for dig og de andre og ser frem til en lille rapport direkte fra stedet:-)

 • Svar
  Camilla
  18. februar 2013 at 15:11

  De er skide heldige at du gider være med!!! Og det er jeg sikker på at de godt ved :-)

 • Svar
  Liselotte
  18. februar 2013 at 15:00

  Jamen hej og velkommen Liselotte. Jeg har selv været med siden 2005 og nyder virkeligt, at det er uforpligtende, at man ikke skal melde til og fra, men bare kan møde op, når tiden og lysten er der.
   
  Hvad angår garnsalg, ja så er du langt fra den første i flokken, som på en eller anden måde har med salg af gudernes gave – nemlig garn. 
   
  Glæder mig virkelig til at hilse på dig.
   
  Mange glade hilsner
   
  Liselotte

 • Svar
  Violykke
  18. februar 2013 at 14:59

  Han har det bedste garn. Og du skal bare nyde din aften, det vil gi dig så meget, det er super skønt, at være sammen med andre strikker, og tænker de som du skrev, er det dem der har et problem ;0) god aften

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)