Loading...
X

Jeg skal prøve noget nyt i aften og jeg glæder mig

Jeg skal med til strikkecafé i aften. Det har taget lang tid at nå til et punkt, hvor jeg synes, at jeg tør og kan. Det kan lyde fjollet, kan jeg godt høre, men ved I hvad? Det er altså ikke altid en fordel at have en mand, som sælger strikkegarn. Det har taget tid og et par søde ansatte i nabofirmaet at finde modet til at møde op et sted, hvor mange strikkeglade kvinder er samlet.

Jeg er så hunderæd for, at nogen skal tænke om mig, at jeg udelukkende kommer for at sælge min mands garn. Jeg vil gerne bare være Liselotte, som elsker at strikke og elsker at lade mig inspirere af andre glade strikkere. Jeg vil gerne, at jeg kan komme, uden nogen tænker om mig, at jeg kun kommer, for at pege fingre af dem, som ikke strikker i hans garn eller måske kommer for at reklamere for samme.

Strik

Jeg vil bare gerne være med i et fællesskab omkring strik. Bare være mig; Liselotte. Uden skumle bagtanker. Jeg kan ikke holde ud, at nogen skulle tænke andet.

I aften bliver jeg taget ved hånden. Ikke bogstaveligt, men i overført betydning. Det glæder jeg mig til. Og nej, det er ingen hemmelighed, at jeg synes, at Kenneth er ualmindelig dygtig til at finde de lækreste fibre og til de bedste penge her i kongeriget Danmark. Det synes jeg, men jeg kan sagtens holde min mund med det, hvor det er påkrævet :-)

34 kommentarer til “Jeg skal prøve noget nyt i aften og jeg glæder mig
 1. Violykke

  Han har det bedste garn. Og du skal bare nyde din aften, det vil gi dig så meget, det er super skønt, at være sammen med andre strikker, og tænker de som du skrev, er det dem der har et problem ;0) god aften

   
  Svar
 2. Liselotte

  Jamen hej og velkommen Liselotte. Jeg har selv været med siden 2005 og nyder virkeligt, at det er uforpligtende, at man ikke skal melde til og fra, men bare kan møde op, når tiden og lysten er der.
   
  Hvad angår garnsalg, ja så er du langt fra den første i flokken, som på en eller anden måde har med salg af gudernes gave – nemlig garn. 
   
  Glæder mig virkelig til at hilse på dig.
   
  Mange glade hilsner
   
  Liselotte

   
  Svar
 3. TrineØC

  Jeg skal også i strikkecafe i aften og kunne ALDRIG drømme om at tænke sådan om dig..!! Tvært imod er jeg svært misundelig – min vidunderlige mand sælger kalvekød og det kan man jo ikke strikke af.. ;-) 
  Glæder mig til at møde dig! 
  Vh Trine. 

   
  Svar
 4. Ulla Røjkjær

  Jeg forstår til fulde dine tanker Liselotte…
  Godt du bliver “holdt i hånden” af søde væsner.. De har bare at passe godt på dig.. 
  Rigtig god fornøjelse.. For det er ganske sjovt at være i strikkeklub. Jeg er selv lige kommet med i en her på Mols. Der strikkes på alle niveauer. Jeg reklamere vældig for Verdensfirmaet. Men jeg har jo heller ikke noget i “klemme”, så jeg kan tillade mig det;).

   
  Svar
 5. marremorr

  Jag förstår din känsla, men jag är helt säker på att du kommer att få en kul och trevlig kväll med många skratt och strikkehistorier. Bra att du äntligen vågar vara med – du kommer inte att ångra dig!=0) Önskar dig en härlig kväll!

   
  Svar
 6. Tine

  Kære Liselotte. Nyd din aften – jeg er grøn af misundelse. God vi havde sådan en strikkecafe i Viborg…. De andre var sikkert også været spændte første gang! Man lader sig jo udstille i en eller anden grad. Men der skal være plads til forskellighed og mangfoldighed!!!!

   
  Svar
 7. Yt

  Du vil med garanti råhygge dig, det er nemlig dejligt at dele med ligesindede. Jeg kan sagtens følge dig, følte selv jeg stod med et ben i hver lejer da jeg guk job i en garn butik og var med til at lave strikcafe.
  Hyg dig, ingen tager dig vel ilde op vis du fortæller om hvor der findes garn til en god penge.
  yt

   
  Svar
 8. Anette

  Kære Liselotte
  Du ville til enhver tid være velkommen i min strikkeklub. Jeg ville aldrig mistænke dig for at komme for salgets skyld. Jeg ville bare nyde dit selskab og den luksus det ville være måske ikke at skulle betale fragt, når jeg køber fra Garnudsalget. 
  Desværre har du jo lidt langt til Birkerød…
  Knus fa Anette-som-altid-kigger-med

   
  Svar
 9. Pernille

  Jeg synes det er hyggeligt at strikke sammen. Så selvfølgelig får du en fabelagtig aften. Jeg har svært ved at forestille mig at nogen vil have skumle tanker eller tanker om at du skulle have det.. Du skal bare være dig selv :)

   
  Svar
 10. Liselotte

  Jeg glæder mig meget og jeg er sikker på, at det bliver drønhyggeligt. Jeg har slet ikke andre mistænkt for at tænke noget som helst om mig. Det er mig og mig alene, der skal overvinde frygten for at blive misforstået. Andet er det ikke :-)

   
  Svar
 11. Erna

  Glæd dig til din strikkeaften… dem som tænker grimme garntanker om dig, er helt sikkert misundelig og vi ved jo alle at misundelse er en grim ting.

   
  Svar
 12. Helle

  Åh bare det var mig der skulle i strikkeklub, jeg ka desværre ikke finde nogen her i mit lokal område =Glostrup 😔 så jeg tager en tur i fitness centeret i stedet for.
  go fornøjelse 
  kh Helle 

   
  Svar
 13. Joan

  Rigtig god aften! Glæder mig til at læse mere om den! Jeg er helt sikker på, at du er TOTAL skøn at være i strikkeklub med!!!!
  Ingen skumle tanker herfra! Og det tror jeg heller ikke du møder – strikkepiger har da slet ikke sådan nogle!
  Håber du må nyde aftenen rigtig meget.
  Kh Joan
   

   
  Svar
 14. Kirsten Hansen

  Nyd din aften og jeg tror at alle står med åbne arme for at byde dig velkommen. Jeg er sikker på at du vil bidrage med en masse til den gruppe og du vil få inspiration ved at møde strikkegruppen. Det gad jeg godt jeg kunne få tid til!!

   
  Svar
 15. Kirsten Hansen

  Nyd din aften og jeg tror at alle står med åbne arme for at byde dig velkommen. Jeg er sikker på, at du vil bidrage med en masse til den gruppe og du vil få inspiration ved at komme i strikkegruppen. Det gad jeg godt jeg kunne få tid til!!

   
  Svar
 16. Anne

  Dee andre er da bare super heldige med at få selskab af dig, og endnu mere heldige med at de nok også kommer til at kende til det beste garn til de bedste priser:-)

   
  Svar
 17. Sidsel

  Nyd det, skrupsak. Du er jo bare skønne dig! Hvor holdes det henne?
  Du giver så megen strikkeglæde til mig og sikkert andre. Det er en del, den bedste del er, at du er dig ;-))) 

   
  Svar
 18. Ellen Larsen

  Hej Liselotte
  Jeg er næsten nybegynder, men i øjeblikket kører det nedad :) Jeg har ladet mig inspirere af din top-down model. Et enkelt spørgsmål, som du blot kan svare ja eller nej til. Er det korrekt, at der ikke lukkes noget af under ærmegab, men at arbejdet blot deles, som der står i opskriften? Ellers vil jeg blot fortælle dig, som du har hørt mange gange før, at din blog er til stor glæde og inspiration. Har du lyst til at se, hvor langt jeg er nået, har jeg lige lagt et billede på min blog. Håber du havde en hyggelig strikkeaften. De bedste hilsener og tak Ellen (Hobbittens egen tid)

   
  Svar
  1. Liselotte

   Arbejdet deles bare. Dette er en grundopskrift og nogle gange slår jeg ekstra masker op under ærmet, men absolut ikke altid, for det er lidt afhængig af det udtryk, du gerne vil ramme. Du kan roligt fortsætte :-)

    
   Svar
 19. Jeanne

  Godt  du havde en dejlig aften i godt strikkeselskab. Har lige et spørgsmål angående den grønne “strikkeskål”, hvor har du købt den? Den kunne jeg godt tænke mig at eje, for den er da bare så flot og genial.
  Fortsat god ferie.
  Hilsen fra Sydfyn

   
  Svar
 20. Connie Lauridsen Childs

  Jeg ville jo bare vaere super misundelig paa, at du har masser af garn til raadighed, naar som helst!  :-)

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)