14

Sikke en bunke rod

Det er måske nok svært at se, hvad denne bunke uordentlige retriller skal forestille og jeg er faktisk selv i tvivl, men det burde være Brooklyn Tweeds Snowflake og det er det måske også, men ind imellem er jeg virkelig usikker, for det er ikke noget, jeg er specielt stolt over. Det er rodet og urent trav. Det er ikke jævnt og det er fuld af huller, som ikke ligger præcist, hvor de burde. Kanterne er løse og uordentlige og maskerne danser, som det passer dem.

Det bliver godt. Jeg er helt sikker, men lige nu ligner det noget, der er løgn.

Strikkerod

Jeg er halvvejs nu. I går aftes fik jeg strikket de sidste pinde. Hvis der er ekstra mange fejl, handler det om, at jeg har strikket i noget, der i mistænkelig grad kan minde om blinde. Aftenens strikkecafé var bare rigtig hyggelig. Det er jo dejlige, rare mennesker, som deltager i den slags, kan jeg konstatere, men lyset var ikke noget at skrive hjem om. Det var mildest talt mangelfuldt. Næste gang medbringer jeg pandelampe, men der bliver helt sikkert en næste gang, for det var rigtig hyggeligt :-)

You Might Also Like

14 Comments

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  20. februar 2013 at 15:55

  Helt Enig – jeg har printet opskriften og lavet røde steger på lang,s mens jeg streger ud på tværs som jeg når frem, selvom jeg hellere vil bruge JknitHD på downloadede opskrifter. 

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  20. februar 2013 at 08:54

  Den bliver så flot – jeg strikker også på en. Jeg er vild med opskrifterne fra Brooklyn Jeg har også strikket Bridgewater og hver eneste maske passer.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   20. februar 2013 at 09:22

   Der er intet at udsætte på modellen, Charlotte… jeg synes bare, at diagrammet er mangelfuldt, for det er vanskeligt læseligt og kunne snildt have været gjort venligt med en angivelse af f.eks. hver 10. maske, så man havde lidt at “styre efter”, men nu drysser jeg tilfældigt og så går det jo ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  19. februar 2013 at 17:39

  Jamen sikke vi da kan glæde os til lidt mere lys så :-)

  Det var bare rigtig hyggeligt, synes jeg og det er bestemt ikke sidste gang, jeg har lyst til at deltage :-)

  Jeg har hørt om strikkecafé på Huset også og det skal vel også prøves af, tænker jeg :-)

 • Avatar
  Reply
  Annemette
  19. februar 2013 at 15:56

   
  Ih, hvor sädan en omgang strikkecafé lyder hyggeligt :-) Glaeder mig til at se den faerdige udgave af dit Snowflake, det ser laekkert ud ;-)

 • Avatar
  Reply
  Birgitte
  19. februar 2013 at 15:47

  Hvis du har mod på mere strikkecafé, så er der i Huset i Hasserisgade strikkecafé hver mandag i ulige uger.

 • Avatar
  Reply
  Conny
  19. februar 2013 at 15:11

  Pandelampe – he- he, jeg gad godt være fluen på væggen sammen med sådan en flok strikkende ild-fluer :)

 • Avatar
  Reply
  gitte
  19. februar 2013 at 14:03

  Glæder mig til at se den i udstrakt tilstand :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  19. februar 2013 at 13:11

  Den unge tjener kunne fortælle, at der i marts bliver lavet om i caféen, så vi håber, at der kommer bedre belysning – og måske mindre varme, for jeg var da lige ved at omkomme i går aftes.
   

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  19. februar 2013 at 12:43

  Griner…. Pandelampe… Ja det ville ligne dig… Griner…
  Min Snowflake ligner også noget der er løgn, men bare vent til det bliver spændt ud til bristepunktet!
  Jeg er bare så træt af at strikke efter det diagram… Jeg laver også mange “fejl”…  måske jeg bare er en utålmodig sjæl.
  Jeg kunne finde på at lave mit eget hulmønster på anden del, så skrider arbejdet også hurtigere frem;)

 • Avatar
  Reply
  Mie
  19. februar 2013 at 12:06

  Ha ja ! nød lærer nøgen kvinde at gå med pandelampe :-) Fik lige en skønt billede af dig til strikke-komsammen med pandelygte :-) Mine piger er begyndt at nørkle – og stuen må snart udstyres med flere lamper, for lige nu sidder vi nærmest i en bunke i hjørne – vi stræber efter lyset….. måske jeg skal gå efter pandelygter :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle D
  19. februar 2013 at 11:35

  Jeg er VIIIILD med dine UORDENTLIGE retriller – perfekt!

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  19. februar 2013 at 10:36

  Ja, det ser godtnok lidt “uldent” ud, men det er nok et af den slags arbejder, som skal gøres helt færdig, før du ser meningen med det.
  Du kan jo det dér, Liselotte ;0)
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  Trine ØC
  19. februar 2013 at 10:31

  Ja det var rigtig hyggeligt og enormt dejligt at få sat ansigt på dig.. Glæder mig til at se snowflake færdig, som du selv siger er det lidt svært at forestille sig det endelige resultat, men det bliver sikkert fantastisk som alle opskrifterne fra Brooklyn Tweed plejer at være.. Lyset er elendigt!! Det kan kun blive bedre, vi snakkede lidt om det efter du var gået, men hvor finder man lige et andet sted..? 
  For lige at vende tilbage til manden og kalvekødet – det er nu heller ikke dårligt, har engang byttet mig til et par nye briller hos Brillemanden for kød…. ;-) ( = flere penge til garn.. ;-) ) 
  Vh Trine. 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)