Mon der findes kurser i at forlænge ferier, for min forsvinder da med lynets hast

Egentlig skulle jeg forlængst være i gang med et projekt, som jeg naturligvis har lokket andre med på. En strikkeidé, som Lone med entusiasme kastede sig over allerede i går. I dag gik Kirsten hjem med samme idé og materialer til den under armen. Hun går sikkert også i gang lige straks. Så mangler vi bare mig og jeg har da strikket lidt prøver.

– og drukket kaffe. Og …

Idé

Så skulle jeg lige spise frokost. Bagefter skulle jeg snakke med Oline. Så kom der fristelser forbi og det endte med, at jeg surfede og forbrød mig mod feriebudgettet på den tyske Amazon. Det rakte ikke. Så snakkede jeg en del med chefen. For og imod. Nye varer og skulle gamle ud eller var vi bare ude i en udvidelse. Måske.

Idé

Så var jeg ligesom sporet ind på strik og så endte jeg med at investere i tre nye strikkebøger. Alt i verdensfirmaets interesse, skulle jeg mene.

Nu venter Oline igen på, at jeg har tid til at gå med ind og sætte wallstickers op og selvfølgelig har jeg tid til det.

Det der strik-værk har jeg jo folk til. Som om … og strikkepindene venter lige bagefter. Jeg glæder mig :-)

Relaterede skriv

10 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  22. februar 2013 at 09:25

  Jeg er SÅ meget på linje med Tante T her. Lad hvert ferieminut vare to, så er jeg glad igen ;-)

 • Svar
  FRØKEN LARSEN I/S
  22. februar 2013 at 08:52

  …..ja, nu er det allerede fredag (jeg skal ikke bore i det, vel ?)
  Kender godt det med, at timerne og dagene glider som sand mellem fingrene – især når man er kreativ.
  Nyd de sidste dage med det skønne, farvestrålende og bløde strik, du har gang i ;0)
  Kh. Lene.

 • Svar
  Tante T
  22. februar 2013 at 08:38

  Hmm… Vi er ikke de eneste der er ramt af fornemmelsen af at ferien forsvinder før den er begyndt! Det er et landsdækkende problem, – måske det burde tages op politisk og besluttes ved lov, at ferien skal forlænges…
  Hvis man kan beslutte at have noget så (efter min mening) intetsigende som sommertid, så kan man vel også beslutte at hvert minut varer to, når man har ferie??
  Nyd den sidste rest ferie, – det vil jeg gøre ;)

 • Svar
  Pernille
  21. februar 2013 at 22:31

  Jeg går altså også rundt med en følelse af, at dagene går alt for stærkt… Mon der er nogen der lægger mærke til det, hvis jeg holder en uges ekstra ferie?

 • Svar
  Linda
  21. februar 2013 at 19:20

  Ved det ikke – går selv og tumler med nogle tanker om hvornår Kenneth begynder at udbyde appelsinhuds-farvet garn?
  ikke at der er nogen sammenhæng, andet end at tanker nogen gange kan slå nogle forunderlige krøller.
  så tak for et bredt smil,
  Linda

 • Svar
  Lene
  21. februar 2013 at 19:05

  Der er basis for et aftenskolekursus, tror jeg. Håber resten af ferien bliver lige så god som første del :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  21. februar 2013 at 19:04

  Åh, som denne ferie bare er forsvundet for mig, men for pokker, som jeg elsker at have den :-)

 • Svar
  Erna
  21. februar 2013 at 17:36

  Jeg er villig til at betale et stort kursus gebyr .. hvis du kan opdrive et kursus med. Men jeg har da heldigvis min til gode, hvornår vides dog ikke.
  Men det bliver spændende at se hvad du har af ideer med garnet.

 • Svar
  Gitte K
  21. februar 2013 at 16:59

  Hvis du finder sådan et kursus, så skriv gerne om det, jeg melder mig gerne, for denne ferie forsvinder bare med lyses hast, her er det heller ikke blevet til meget strik, men der imod en helt masse andre spændende ting. Glæder mig til at ser jeres nye strikkeprojekt.

 • Svar
  Bente Pedersen
  21. februar 2013 at 16:20

  Hvis du knækker korden til at forlænge ferien, så sig endelig til :-) glæder mig til at se hvad du/i strikker. 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)