11

Hov for søren, hvor den søndag smuttede i en fart da!

I går endte med en gæst ved bordet i køkkenet. Vi drak te, strikkede og snakkede eftermiddagen mørk. Så spiste vi og så var den søndag ligesom for nedadgående. I hvert fald solen. Sofaen var stadig imødekommende og til at slå en handel af med, så her endte jeg.

Jeg endte i grønt

Jeg endte med grønt i går. Det kan nu også blive godt, tror jeg. En ryg næsten færdig. To forstykker og to ærmer forude. Det går forrygende på de nye strikkepinde.

I dag er mandag med frostbidte plæner, hvide bilruder og udsigt til skraber og handsker. Det er også mandag med indlagt glæde og fornøjelse. Det er mandag på to-tolke-opgave og derfor mandag med dejlig kollega. Mandag med milde mennesker. Mandag med morsomheder og mandag med masser af potentiale for en dejlig dag, så jeg giver mandag en chance.

Må din mandag blive mild, morsom og rig på smil og hverdagshopla.

You Might Also Like

11 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. marts 2013 at 16:04

  Mandag har været en underlig dag, som arbejdsmæssigt endte helt anderledes, end den var planlagt. Det er ikke skidt. Bare anderledes :-)

  Nu har jeg fri og nyder det. Om lidt vil jeg brygge te og finde strikketøj frem. Jeg strikke Wisdom til Oline og den grønne er en kombination af to grønne farver, som tidligere i hvert fald har været at finde på Kenneths hylder :-)

 • Avatar
  Reply
  Benedicte Christensen
  4. marts 2013 at 15:48

  Det er, som altid noget smukt du strikker. Jeg er vild med den grønne garn, er det Kenneth der kan levere det?. Nyd resten af dagen allesammen

 • Avatar
  Reply
  Citronmoster
  4. marts 2013 at 12:36

  En dejlig grøn farve du har på dine pinde :)

 • Avatar
  Reply
  henriette hald
  4. marts 2013 at 12:34

  Tak og i lige måde :-)
  Jeg har pakket endnu otte af de små flyttekasser, og NOJ hvor jeg har kriller i maven hihi. Mine dage går med drømme om haven og hvad jeg ønsker mig at putte i den. Seneste to do er rabarber, det blev jeg mindet om ovre hos Ulla hihi.
   
  Kh Henriette

 • Avatar
  Reply
  HelleBB
  4. marts 2013 at 12:24

  Prøver lige igen, kan ikke finde ud af at slå stavekontrol fra på min iPad, så den lever lidt distræte eget liv – måske du har en ide? Men hvor er det lækker grønt. Hvad er det for noget spændende noget du strikker?

 • Avatar
  Reply
  HelleBB
  4. marts 2013 at 12:22

  Hvad er derfor for noget spændende du strikker?

 • Avatar
  Reply
  Jane
  4. marts 2013 at 11:54

  Smuk grøn farve. Den varsler forår. Min mandag er overstået. Jeg trækker de sidste minutter ud af dagen inden jeg må kapitule og respektere trætheden og begive mig i seng. En underlig dag har det været. Jeg var så træt og svimmel at jeg måtte gå hjem fra arbejde og få mig en god lur inden ungerne rettede deres næser hjemad. En solskinsdag efter tre dages heftigt regn, og aftenen er vindestille og mild. Jeg sidder stadig på terrassen og kl er 21:45. 
  Håber det bliver en mandag med tilpas meget hopla. 

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  4. marts 2013 at 10:45

  Uh ja hverdagshopla – det må kunne bruges til at gøre rent med :) så vil det gå som en leg( håber jeg)
  de nye pinde hvor spidse er de i forhold til knitpicks ?? 

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  4. marts 2013 at 08:01

  Når barnebarnet ringer søndag aften og spørger om farmor kan lege mandag formiddag, så er man klar til en hyggelig mandag.
  Rigtig Astrid-hyggelig. Hun er næsten 5 år og rigtig sjov.
  Vi glæder os.
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  Jette Stevnhoved
  4. marts 2013 at 07:40

  Mandag er lig med klar,parat ,start på en ny uge med forhåbentlig varmegrader og dejlig sol. Blev ladet lidt op i går,hvor orangeriet blev gjort rent,hynderne blev fundet frem og der blev plukket vintergækker og forsythiagrene og foråret kom derind. Strikketøjet lå klar til at komme med derud (barnevognstæppe) og vi nød vores kaffe samt appelsintrifli derude,og en god veninde kiggede ind.Det er forår for mig,og jeg håber der i dag er mulighed for at komme derud,når arbejdsdagen er slut.
  Du må ha en god dag ????????

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  4. marts 2013 at 07:20

  Mandagen er for manges vekommende ganske underkendt. Jeg kan godt lide mandagen for det er starten på en ny uge og lige om lidt er det nemlig igen fredag. :-)
  Du må have en dejlig og forhåbentlig mild mandag, med udsigt til sol. :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)