Udsigten

Morgenstund har guld i mund. Udsigten fra badeværelsesvinduet er perlemor og koral, da jeg står ud af bruseren. Jeg elsker solopgange med indlagt farvebad. Jeg har udsigt mod øst, så jeg går ikke glip, når jeg er tidligt oppe.

Badet var varmt og rart. Kaffen var varm og velsmagende. Lyset har fundet vej. Tirsdag bliver god :-)

Forår lige om hjørnet

I dag er en blanding af tolkning og kontor. Bagefter er det hjem og nyde solen, som er lovet. Jeg kan næsten ikke vente :-)

Relaterede skriv

9 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  6. marts 2013 at 08:45

  Herlig, herlig dag var det og selv Olines influenza kunne ikke ødelægge nydelsen ved sollys :-)

 • Svar
  Dorte
  5. marts 2013 at 16:42

  Du godeste for et skønt billede – dejligt med forår :)

 • Svar
  Nola
  5. marts 2013 at 13:20

  skønt billede :-) Og en dejlig solrig tirsdag til dig.

 • Svar
  Catarina
  5. marts 2013 at 10:49

  Det var nemlig smukt i morges. :-)
  jeg glæder mig også til at komme hjem og nyde solen. God tirsdag til dig. :-)

 • Svar
  FRØKEN LARSEN I/S
  5. marts 2013 at 10:43

  Solen kan vi også lide på Sjælland – og vi har den.
  God dag til dig.
  Kh. Lene.

 • Svar
  Marianne
  5. marts 2013 at 10:19

  udsigten mod øst er smuk – vejret er smukt og jeg håber du får en smuk dag og at solen bli’r på sin plads hele dagen :)

 • Svar
  Gitte K
  5. marts 2013 at 10:19

  Ja det er som om, at man er ved at være overbevist om at forået er her, det er skønt, selv om jeg godt nok tilbringer dagen for nedrullet gardiner i dag, men den er kun pga. en super træls hovedpine, senere på dagen er jeg sikker på at jeg kan lade solen slippe ind, så mon ikke det ender med at blive en god tirsdag.

 • Svar
  Tina Hoeberg
  5. marts 2013 at 08:11

  Godmorgen Liselotte:-) pragtfuldt at foelge dig her paa bloggen. Du er altid saa positiv, selv paa en graavejrsdag. Man skulle tro, at du var alle mulige andre steder end i lille graa Danmark, men saa igen handler det jo om oejnene, der ser, ikke? Tak, fordi du er en inspiration for os andre:-)

 • Svar
  Randi
  5. marts 2013 at 08:06

  Det lyder bestemt som om, der er udsigt til en dejlig dag :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)