Kald mig bare Florence

Oline er eksamens- og influenzaramt. Det er ikke nogen vældig god kombination, så hun kæmpede hele eftermiddagen i går mod feber, hoste og generel utilpashed og en skriftlig eksamens-aflevering.  Ingen af delene var særligt samarbejdsvillige, så da hun endelig kunne lægge det hele fra sig sent i går aftes, var det ikke kun hende, der igen kunne trække vejret frit. Vi var alle lettede på hendes vegne.

I dag er uret sat til klokken tidlig, for hun har lige en besked, der skal sendes, men så tror jeg også, at der er dømt finsovning resten af formiddagen. Den tid skal jeg nå at udnytte. Jeg skal vaske tøj, ordne nogle praktiske hængepartier, skrive mails og udfolde illustrationsopgaver, der venter forude. Jeg skal drikke kaffe. Jeg skal også hygge lidt med Kenneth, inden han vender snuden mod en anden ende af Danmark.

Ej blåt til lyst

Jeg måtte have noget strik, der ikke krævede koncentration, da jeg legede Florence Nightingale i går, så jeg fremdrog en gammel og glemt model, Snowdrop af Helga Isager, som snildt løber gennem hænder, der også skal supplere med varme drikke, søde ord og opmuntrende tilråb. Uldfarven jeg strikker med hedder Blå. Den ER bestilt og på vej ind på hylderne igen, siger chefen :-)

Måske bliver der også tid til lidt strik. Det ville ikke gøre noget skidt for mig. Det ville det altså ikke.

PS – næse, hold så op med at løbe, tak!

Relaterede skriv

20 kommentarer

 • Svar
  Elisabeth Selvstrik
  10. marts 2013 at 23:20

  Super farve, jeg bliver aldrig træt af blå
  gtig god ide at du skriver hvad prisen for garnet du bruger er. Jeg har selv et bette lager, det må være dejligt at have fingerne i et stort :)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   11. marts 2013 at 10:07

   Det er dejligt at bo dør om dør med så velassorteret lager. Jeg nyder det :-)

    

 • Svar
  Lotte Loldrup
  7. marts 2013 at 10:20

  Hej. Jeg har længe ledt efter en vest som denne. Og så endelig faldt jeg over din. Men i hvilken bog finder jeg opskriften? V. H. Lotte
   

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. marts 2013 at 10:22

   Jeg tror ikke, at den findes i en bog, Lotte. Jeg ved faktisk slet ikke, hvor du kan få opskriften længere, desværre.

   Måske er der andre herinde, som ved det :-)

   • Svar
    Lotte
    7. marts 2013 at 11:09

    Øv øv håber der er en der lige ser det her ????

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  7. marts 2013 at 09:04

  Oline er skidt tilpas, men i morges stod hun op og tog over på skolen for egenhændigt at indlevere sine eksamensopgaver. Det skal man nemlig. Ingen mulighed for sygeeksamen på IB. Op og ud med influenza…

  Nu ligger hun på sofaen med Netflix. Det er velfortjent :-)

 • Svar
  Kirsten
  6. marts 2013 at 20:21

  Det er noget værre noget… ;-)
  Nu havde jeg lige bestemt mig for at der skulle strikkes fra lageret, inden der skulle bestilles nyt – og så lander der sådan en smuk blå farve lige foran næsen på mig. Friste – friste ! 
  Godt at den ikke er ankommet endnu, for så var den hoppet direkte i kurven.
  Måske jeg lige kan nå at strikke lidt fra lager – Så holder jeg mit løfte til mig – Ikk’ ?
  Og så god bedring til Jer begge :-)

 • Svar
  Dorte
  6. marts 2013 at 14:05

  Åh, hvor er det dog en helt igennem smuk farve. Glæder mig også til at modtage garn fra  Garnudsalg – faldt over farven Gollum – så den skal prøves af.
  Vh Dorte

 • Svar
  Gitte
  6. marts 2013 at 13:12

  Tror alle i Danmark trænger til en god lang sommer,så immunforsvar kan blive genoprejst.Tak fordi du skriver hvilken farve du strikker med af højlandsuld,kan godt forstå hvis du indimellem sukker lidt over alle vores spørgsmål til Kenneth´s lækre uld,men vi vil altså meget gerne se hvilke lækre strikkerier du har på pindene-så bær over med vores savleri-smiler
  Næsespray er genial til løbende næser 

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  6. marts 2013 at 12:35

  Skide da være med din næse;0)) bare Oline kommer på højkant.. Krydser fingre <3

 • Svar
  Helle D
  6. marts 2013 at 11:29

  LÆKKER farve! God bedring!

 • Svar
  Fruen i Midten
  6. marts 2013 at 10:30

  Stakkels pige! Det er simpelthen så TRÆLS at skulle kæmpe med en eksamensopgave under de omstændigheder. God bedring til hende. – Skøn blå farve :-)

 • Svar
  Lene
  6. marts 2013 at 10:07

  Stakkels Oline, godt at hun kan sove nu og forhåbentlig komme hurtigt ovenpå. Mødre skal være Florence i sådan en situation, og du er sej, at du samtidig kan strikke :-) God bedring til jer begge, hvis det er din næse, der også er begyndt at løbe.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  6. marts 2013 at 09:23

  Jeg havde så ondt af hende i går. Nu sover hun. Det er godt.

  Farven jeg strikker med hedder Blå, hvis vi snakker om Blackhill Højlandsuld. Mohairen husker jeg ikke navnet på. Den blå farve i ulden ER bestilt og på vej ind på hylderne igen :-)

 • Svar
  Nola
  6. marts 2013 at 09:18

  Øv det er træls for hende! Og ja, moderhjertet bløder med i enhver situation. 
  God bedring til jer begge og nyd afslapningen :-)

 • Svar
  Birgitte
  6. marts 2013 at 09:08

  Skønne farver, du har valgt. Kan du huske, hvilke de er?
  Og ikke mindst god bedring til Oline :)

 • Svar
  Marianne
  6. marts 2013 at 09:06

  Rigtig god bedring til Oline .
  Smuk farve du har gang i Florence ;0))

 • Svar
  Hanne
  6. marts 2013 at 09:00

  Åh, hvor jeg sender Oline tusind tanker og held og heling – og nyd kaffen, frue :-)
   

 • Svar
  FRØKEN LARSEN I/S
  6. marts 2013 at 08:49

  Okay Florence. Synd for Oline, vi andre HAR været der, ikke spor sjovt.
  Godt med en Florence, der kan nusse, når behovet er der.
  Rigtig god bedring.
  Kh. Lene.

 • Svar
  Mette
  6. marts 2013 at 08:47

  For en nydelig blåfarge!  Ønsker Oline god bedring.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)