Loading...
X

Til bunds og videre …

Oline sover endnu. Det har jeg benyttet mig af. Jeg er ved bunden af dagens opgaver og jeg nyder, at resten af dagen er min.

Kenneth har jeg kørt til toget for nogle timer siden og ham ser vi ikke igen før engang i aften. Jeg skriver lidt med ham. Internet i toget gør altså verden mindre og togturen sjovere. Vi hygger os.

Huset er stille. Oskar sover. Han har været en tur ude i den friske luft og den slags har det med at slå bunden ud af hans energireserver. Man er vel gammel, siger han ind imellem, når jeg synes, at vi skal ud i verden og opleve. Så enten sætter han sig eller vender om. I dag blev det kun til en kort tur, som endte nede i bunden af haven, hvor vintergækker er begyndt at titte frem.

Forår forude

Forår forude

Forår forude

Inde i varmen igen rendte han ned til de varme dyner. Der ligger han endnu. Måske jeg bare skal lade ham ligge, få handlet i en fart og returnere, så sofaen kan indtages og fridagen nydes? Jeg tror det næsten.

Var der i grunden ikke også noget med en film eller to og en serie eller tre på Netflix?

10 kommentarer til “Til bunds og videre …
 1. Gitte K

  Gad godt indtage sofaen sammen med netflex og strikketøj, og en kande te ville da ikke være så ring, men den kan jeg desværre ikke,  istedet drager jeg af sted lige om et øjeblik, et lærermøde venter, har kigge på dagsordnen, det er vist et af de møder der levner tid til lidt strik. Håber patienten har det bedre i dag.

   
  Svar
 2. Catarina

  Ahh, det lyðer som en dag jeg godt gad at have haft i dag, men det må vente. Men så er det dejligt at jeg kan nyde dine dejlige forårsbilleder. :-)
  Du må have en dejlig alene hyggeaften. :-)

   
  Svar
 3. Alice

  Han er sød, jeg elsker når du lægger billeder ind af ham. Min dansk/svenske er lige blevet 13 i sidste uge og hun er i fin form:)

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)