Til bunds og videre …

Oline sover endnu. Det har jeg benyttet mig af. Jeg er ved bunden af dagens opgaver og jeg nyder, at resten af dagen er min.

Kenneth har jeg kørt til toget for nogle timer siden og ham ser vi ikke igen før engang i aften. Jeg skriver lidt med ham. Internet i toget gør altså verden mindre og togturen sjovere. Vi hygger os.

Huset er stille. Oskar sover. Han har været en tur ude i den friske luft og den slags har det med at slå bunden ud af hans energireserver. Man er vel gammel, siger han ind imellem, når jeg synes, at vi skal ud i verden og opleve. Så enten sætter han sig eller vender om. I dag blev det kun til en kort tur, som endte nede i bunden af haven, hvor vintergækker er begyndt at titte frem.

Forår forude

Forår forude

Forår forude

Inde i varmen igen rendte han ned til de varme dyner. Der ligger han endnu. Måske jeg bare skal lade ham ligge, få handlet i en fart og returnere, så sofaen kan indtages og fridagen nydes? Jeg tror det næsten.

Var der i grunden ikke også noget med en film eller to og en serie eller tre på Netflix?

Relaterede skriv

10 kommentarer

 • Svar
  Claus Dalby
  7. marts 2013 at 14:59

  Skønne billeder, Liselotte. Kh Claus

 • Svar
  Alice
  7. marts 2013 at 13:18

  Han er sød, jeg elsker når du lægger billeder ind af ham. Min dansk/svenske er lige blevet 13 i sidste uge og hun er i fin form:)

 • Svar
  Alice
  6. marts 2013 at 20:16

  Hvor gammel er oskar?

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. marts 2013 at 09:02

   Oskar er otte år, Alice :-)

 • Svar
  Catarina
  6. marts 2013 at 18:09

  Ahh, det lyðer som en dag jeg godt gad at have haft i dag, men det må vente. Men så er det dejligt at jeg kan nyde dine dejlige forårsbilleder. :-)
  Du må have en dejlig alene hyggeaften. :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. marts 2013 at 09:01

   Det var en dejlig, stille dag, som effektivt fik gjort kål på nogle hængepartier. Ah… :-)

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  6. marts 2013 at 15:32

  Carla gør akkurat som Oskar.. Ikke noget med lange ture, det gør ondt i ledene;))) de gamle pjok;)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. marts 2013 at 09:00

   Oskar er nu ikke så gammel, men vist bare lidt kuldskær, tror jeg ;-)

 • Svar
  Gitte K
  6. marts 2013 at 14:33

  Gad godt indtage sofaen sammen med netflex og strikketøj, og en kande te ville da ikke være så ring, men den kan jeg desværre ikke,  istedet drager jeg af sted lige om et øjeblik, et lærermøde venter, har kigge på dagsordnen, det er vist et af de møder der levner tid til lidt strik. Håber patienten har det bedre i dag.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   7. marts 2013 at 09:00

   Jeg håber, at du fik strikket lidt :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)