Loading...
X

Hjertelig fredag til HELE verden :-)

Q

– og så kunne vi jo starte med at mødes som mennesker …

17 kommentarer til “Hjertelig fredag til HELE verden :-)
 1. katrine

  Hej LiseLotte
  Jeg elsker sin blog og din grafik. Jeg vil bare lige gøre opmærksom på at ordet “halve”, godt lige kan ses som naive…fordi blomsten er placeret så langt nede på l’et. Det var ihvertfald det mit øje også lige så. Det er jo ikke så heldigt ;-), for sådan er det ihvertfald ikke!
  God Kampdag og tak for dejlig læsning og et fryd for øjet!

   
  Svar
 2. Nola

  Helt enig Liselotte!! ;-)
  Tak for sparket her på en solrig fredag morgen. Dejligt at du tør være så ærlig og åben!
  Super herlig solrig fredag ønsker jeg også dig :-)

   
  Svar
 3. Sole

  Saadan Liselotte….. i oevrigt, som Katrine, saa jeg ogsaa lige ved foerste oejekast ordet “halve” som “naive”!

   
  Svar
 4. diana rose

  Godmorgen, kære Liselotte.
  Her går man ind på din blog med morgenhår, er morgengrim og uden briller, for at se dagens overskrift hos dig, og den lod sig da ikke fornægte.
  Gik sagtens ind – selv uden briller.
  Nu vil jeg så fortvivlet gå ud foran spejlet og prøve, om jeg kan komme til at ligne en kvinde. Men da fortidens kvinder med lilla ble, måske ikke brugte mest tid foran spejlet, skulle det måske lykkes – selv for mig.
  God kampdag til de, der stadig orker fra
  Diana

   
  Svar
 5. Liselotte

  Jeg skyndte mig at rette grafikken, for den slags misforståelser er der så rigelig af ;-)

  Jeg holder af mænd, så jeg vil altså ikke ekskludere dem alene på baggrund af deres køn. De fleste er ret dejlige, så i stedet vil jeg hellere hylde forskellighederne og så alligevel ikke ignorere, at der mange steder i verden stadig er grund til at kæmpe for retten til at være kvinde. Kampen for at få lov til at være født kvinde uden af den grund at være i fare, set ned på, ignoreret, isoleret eller på anden både uheldigt stillet :-)

   
  Svar
 6. Marianne Johannsen

  Ja der er mange der mener at den tid er forbi, hvor det er nødvendigt at have en international kampdag – men der er stadig nogle kampe der skal kæmpes – i mange lande har kvinder ingen rettigheder – de må ikke stemme, de må ikke høres eller færdes alene – og nogle steder bliver de stenet og mishandlet – uden der gribes ind. Mange kvinder må ikke uddanne sig – de forventes at blive hjemme og lave mad og passe børn.
  Jeg er klar over at det er almen viden – men havde lige brug for at gøre opmærksom på det. Jeg er formand for et internationalt netværk Zonta – i en lokal afdeling – og har i sinde at deltage i et arrangement i dag i anledning af dagen.
  http://www.kvindedagen.dk
  God fredag og god weekend
   

   
  Svar
 7. steinaugen

  Compañeros ……..og de bedste hilsner til Oline…….tænk barnet skal klemmes i kradsende uld sokker trods svær sygdom………. sikke en mor………. ;-)

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)