Har du nogensinde lyttet til Christel?

Nogen fortæller mig, at der på DK4 kommer en udsendelse om Christel Seyfarth om mindre end et kvarter. Klokken nitten altså. Måske du også gider strik og lave gærder? Jeg gør jo og jeg ved, at Christel gør det samme :-)

Relaterede skriv

9 kommentarer

 • Svar
  Fríða Bragadóttir
  24. marts 2013 at 11:37

  hvis nogen finder ud af at man kan se de programmer på www, så vil jeg rigtig gerne vide det.
  kh.fra Island
  Frida

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  24. marts 2013 at 09:02

  Jeg synes, at det var et dejligt program. Jeg så også det med Marianne Isager og der har været vist flere, ved jeg. Måske man kan streame dem på nettet :-)

 • Svar
  Eva_O
  23. marts 2013 at 22:56

  Der har kørt en serie om danske strik designere på DK4. Meget inspirerende – og jeg er vild med Christel Seyfarths farverige designs. Når jeg har afsluttet et par igangværende projekter, kaster jeg mig sikkert over et af hendes sjaler… :-) Har du strikkmongole af hendes ting? Jeg er ikke garvet strikker og vil da gerne høre om hvordan hendes ting er at strikke…

 • Svar
  Violykke
  23. marts 2013 at 20:06

  Ja jeg har set det program mange gange, også nu, hun kan godt gi noget ;0)

 • Svar
  FRØKEN LARSEN I/S
  23. marts 2013 at 20:01

  Øv, hvorfor kan jeg ikke lige ta´ det program ???
  DAMN.
  Kh. Lene.

 • Svar
  Lone Veggerby
  23. marts 2013 at 19:24

  Har sat mig klar mens jeg piller op.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   24. marts 2013 at 09:01

   Piller op? Det er da den forkerte vej, dit tog kører ;-)

 • Svar
  Gitte
  23. marts 2013 at 18:59

  Jeg er også klar,har dog kaffe i koppen,men lækkert garn på mine strikkepinde :))

 • Svar
  Majbritt
  23. marts 2013 at 18:55

  Jeg er klar med det nødvendige inden for rækkevidde :-) 
  God bedring.
  majbritt 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)