19

Hvad er den lige af? Er der ikke konsensus omkring det absolut uforenelige i sygdom og ferie?

Jeg er vågnet med hovedpine og ondt i halsen. Noget skal der gøres, for frisk er jeg ikke og jeg er slet ikke så energifyldt, som jeg havde håbet. Her trænger nemlig til en grundig rengøring. En oprydning og en rengøring. Det bliver det så ikke til i denne omgang. Det bliver vist bare til varm te, strikketøj og noget Netflix, mens jeg venter på, at halsen og resten af mig igen er samarbejdsvillig.

lordag 081

Jeg brygger ingefærte med chili. Noget, der kan give varme. Det er lige tidligt nok at hælde rommen i, men det kan komme senere, når jeg har fået tilstrækkeligt ondt af mig. Lige nu må krydderierne gøre deres.

Jeg har brygget kaffe til Kenneth. Det er serveret på sengekanten, for det fortjener han. Der er masser af forkælelse til gode på den konto, for hans fødselsdag blev lidt anderledes, end den var tænkt, så jeg kompenserer nu. Han ligger derinde og ser tv, drikker kaffe og hygger sig. Det passer mig. Jeg elsker at vide, at mine har det godt.

Te og strik på en lørdag

Orange tulipaner

Udenfor skinner solen. Det er skønt og det passer med, at der bliver dejligt lyst og venligt i stuen. Puderne er rystet. Jeg er klar, for andet dur vist ikke i dag, men inden er der lige et par af de uopsættelige, som skal have opmærksomhed. Bagefter bliver det svært at få mig ud af sofaen. Jeg siger det bare!

Te og strik på en lørdag

Jeg har fundet orangerier frem. Jeg ved ikke, hvad det er med mig og den farve? Jeg kunne ikke lide den for et øjeblik siden. Nu drages jeg af den. Jeg trækker den frem og kærtegner den, når jeg kommer ind på lageret. Mine øjne søger den.

Te og strik på en lørdag

Jeg har et par carbon-pinde i udlån, så de skal vist test-motioneres og det kunne de passende blive med en lille, orange babyting, mens jeg får set lidt flere afsnit af Land Girls.

Måske jeg endda skulle strikke de ærmer i den cardigan, jeg er i gang med. Grøn og smuk bliver den. Jo, det skulle jeg lige gøre. Sæt i gang!

You Might Also Like

19 Comments

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  23. marts 2013 at 22:07

  Århhhh, din stakkel. Men SIKKE en orange, den er lige til at blive rask af, blev der sagt !!
  …og så kunne jeg også godt drikke kaffe af den høne.
  Mon den kommer fra keramikeren ude på Mols ? Jeg kan ikke huske hendes navn.
  Rigtig god film, strikketøj, ferie og bedring.
  Kh. Lene.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   24. marts 2013 at 08:59

   Orange er en herlig farve – og koppen er fra vores lokale keramiker Lange, som har til huse inde i Hjelmerstald i Aalborg :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. marts 2013 at 18:45

  Jeg er godt nok træt af det her skidt! Nu er det anden gang, jeg har sådan noget influenza-lignende møg og jeg gider ikke mere :-(

  Halsen gør knap så ondt, men jeg er bare virkelig skidt tilpas :-(

 • Avatar
  Reply
  Inge
  23. marts 2013 at 17:56

  Hej, Jeg har ikke skrevet til dig før, men jeg har fulgt din blog et stykke tid og hygger mig meget med at læse den:O)
  Mod en dårlig hals kan jeg anbefale 10 cm (eller mere) ingefær presset i juiceren sammen med et par æbler og 1 cm tyk citronskive. Det er stærkt og effektivt:O) kan gemmes i køleskabet og drikkes over dagen.
  Du har altså nogle skønne kopper… jeg er helt vild med dem:O) Må jeg spørge hvor de kan købes?
  Rigtig god bedring.
  hilsen Inge
   

 • Avatar
  Reply
  Lene
  23. marts 2013 at 13:31

  Nu stopper det sygdomsskidt altså! Hvordan får vi det fortalt tydeligt. Mine kolleger når knap nok at få næsen ovenvande . før end de er nedlagt igen. Det er synd og træls for jer. Rigtig god bedring, glem rengøring og kryb ind i sengen igen til Kenneth :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  23. marts 2013 at 12:59

  Skønne orange – :) her den orange alpaca samme. Med højland i farven ilter – er du vild hvor de sætter brand i farven .
  håber du. Snart er frisk igen- rigtig god bedring.

 • Avatar
  Reply
  Britt
  23. marts 2013 at 12:11

  Det lyder ikke så rart med sygdom, men det rammer tit når man går på ferie fordi man så begynder at stresse ned. Jeg har selv lige investeret i karbonpinde og er helt vild med dem!

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  23. marts 2013 at 11:58

  Rigtig god bedring, her bliver der også snotte, hostet og hakket, lidt hele ugen, men sådan for alvor i går aftes, lige som påskeferien var startet. Så min plan for i dag er også blevet ændret og minder til forvekling din. Glæder mig til at se hvad du finder på at lave af det orange garn.

 • Avatar
  Reply
  Anne
  23. marts 2013 at 11:56

  “Hvad Søren” tænkte jeg, da jeg så det orange ;-) 
  Fin farve…det er bare om, at finde den orange, der passer til een og her har du vist fundet den der er din :)
  God bedring og god weekend,hvad du/I ellers får puttet i den :)

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  23. marts 2013 at 11:17

  Jeg æææælsker den appelsinskræl, og den må gerne råbe…
  god bedring til dig dit skind… Måske du skulle lade være med at holde ferie, for det er åbenbart der sygdommen står på spring!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   23. marts 2013 at 11:20

   Jeg tåler de der ferier meget skidt, Ulla ;-)

   • Avatar
    Reply
    Ulla Røjkjær
    23. marts 2013 at 14:54

    Det gør du. Nu må det altså snart vende for dig..
    Jeg har “heldigvis” ikke ferie endnu, så jeg ved endnu ikke om jeg laver en gentagelse af juleferien.
    Jeg håber det ikke..

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. marts 2013 at 11:11

  Orange er godt og måske bare i små mængder. Jeg kan lide, at den råber :-)

  Halsondet er nu suppleret med en hovedpine og løbende næse, så jeg gider godt bytte. Anyone?

 • Avatar
  Reply
  Fríða Bragadóttir
  23. marts 2013 at 11:09

  ej, håber det bare er en overgang og du snart er frisk igen. orange er og har længe været min absolutte yndlingsfarve, glæder mig til at se hvad du får ud af den.
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  diana rose
  23. marts 2013 at 10:58

  Kære Liselotte.
  Jeg kan også drages af farver, der ikke lige passer til hud og hår – men når lysten tager overhånd – kommer jeg lidt mere farve i ansigtet og bruger bling eller tørklæder, der kompenserer og dæmper, – men alligevel ikke lader i tvivl, – og ses.
  Gode week-endknus – og god bedring -fra Diana

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  23. marts 2013 at 10:30

  God bedring :)

 • Avatar
  Reply
  Karin Laursen
  23. marts 2013 at 10:24

  Rigtig god bedring. Håber hals og hoved arter sig. Rigtig god påskeferie. 
  Ps. Orange er en dejljg farve, i små.mængder.

 • Avatar
  Reply
  Nola
  23. marts 2013 at 10:17

  Træls….. men jeg hører at du forstår at vende det til en god dag :-) Nyd den, når det nu ikke kan være anderledes.
  uhhhh ja, den dybe varme orange har også været min favorit længe, den har både varme og sjæl!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)