5

Mandag med indlagt lydtapet

Hvid, kold og med rimtåge. Sådan var min morgens udsigt. Nu drysser solen mildhed over træk, der ellers er lidt trætte og kaffen sender energi ud i hjørnerne af et træt legeme. Godt man har hjælpemidler.

Morgenkaffe

I haven har vi håndværkere. Oskar er i kort snor. En gravko er ikke legetøj, men det tror han. Jeg har jo aldrig sagt, at han er klog. Bare sød.

Vi skal nok få det festligt med en hund, der sidder indenfor og piber, mens han kigger længselsfuldt ud på det arbejdende folk. Han bliver vel træt på et tidspunkt.

Må din dag blive uden pibedyr :-)

You Might Also Like

5 Comments

 • Avatar
  Reply
  Annemette
  8. april 2013 at 13:01

  Närh den lille Oskar, han er altsä en cutie :-) Her er ingen pibelyde, til gengaeld har vi endelig lidt solskin og hele 8 plusgrader, ikke därligt :-)

 • Avatar
  Reply
  Gitte K
  8. april 2013 at 10:56

  Det er ikke sjovt at være hverken lockoutet eller lockinet, jeg føler med Oskar:-)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  8. april 2013 at 09:49

  Det minder mig om en Pixi bog, jeg ofte læste højt for O, da han var lille. En lille gravhund, der tager på opdagelsesrejse. for at finde de gravende køer.  Jeg er sikker på at I nok skal få en dejlig dag med jeres pibedyr. 

 • Avatar
  Reply
  Grethe
  8. april 2013 at 09:35

  Mine hunde mener, at når solen skinner skal terassedøren stå åben. Jeg mener til gengæld, at det endnu er for koldt. Nu kører jeg til Rebild og træner med alle tre, så kan jeg vel lukke munden på dem !!

 • Avatar
  Reply
  Frøken Larsen
  8. april 2013 at 09:14

  Jo tak, ingen piben her. Højst et “pibe”kor, når vi senere på dagen synger fødselsdagssang for vores yngste.
   Kl. 14,25 fylder han nemlig 33 år. Altså, jeg husker jo tydeligt den skønne forårsdag for 33 år siden, ikke som nu…
  jeg tror nok, at andre HAR sunget for ham til morgen.
  Kh. Lene. 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)