7

Vi rider ikke samme dag, som vi sadler, men…

Studentergilde

– intentionerne er gode nok.

Oline har heller ikke været den hurtigste knallert på havnen med det hersens studentergilde, hun drømmer om, men nu er et af delmålene på plads. I morgen skal de printes og så kan de sendes og så håber vi jo på, at der er bare nogen af de inviterede, som også både kan og gider. Jo flere, jo bedre, synes det søde barn :-)

Sådan tilbragte jeg eftermiddagen. Altså med hovedet begravet i illustrationer og tekster, for lige så kræsen jeg er, ligeså kræsen er Oline og det er fedt! Jeg gider gerne, at hun ved, hvad hun vil have. Jeg knurrer måske lidt, men jeg elsker, at hun er cool nok til at bede om at få tingene lavet om, når der er noget, der ikke behager hendes øje. Hun er Hell Bunny – fan og det skulle gerne kunne ses en smule. Nu er hun tilfreds. Så er jeg glad :-)

You Might Also Like

7 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. april 2013 at 16:20

  Der er i hvert fald én herhjemme, der glæder sig MEGET :-)

 • Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  11. april 2013 at 13:55

  Det bliver en stor dag for Oline.
  Jeg er ikke selv student, men min datter er – for mange år siden.
  Det er skelsættende på en god måde.
  Kh. Lene.

 • Reply
  Helle BB
  11. april 2013 at 09:29

  Superflot invitation, den ville man da ikke kunne sige nej tak til! Det bliver en stor dejlig dag!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. april 2013 at 08:53

  Hun glæder sig meget, den unge kvinde, jeg pludselig er mor til :-)

 • Reply
  Susanne
  10. april 2013 at 21:10

  Sikke en stor dag der venter lige om hjørnet :-) og til den tid skinner solen helt bestemt, basta! ;-)
  Tillykke med Oline. 

 • Reply
  anette
  10. april 2013 at 20:40

  Jeg kan i hvert fald love Oline strålende solskin, når hun skal holde sit studentergilde – det er nemlig på min fødselsdag ;-)

 • Reply
  Gitte K
  10. april 2013 at 20:17

  Tænk sig at hun allerede bliver student, jeg håber at rigtig mange har mulighed for at komme og fejre hende og at I får et brag af en fest, det fortjener hun vist.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)