27

Lidt godt kom der da ud af al den træthed

Det kan godt være, at jeg ikke kom af sted til strikkecafé i går. Til gengæld fik jeg strikket. Nu er jeg færdig med det største arbejde på min Peasy. Jeg har lidt udfordringer tilbage, for jeg er en doven hund og derfor har jeg selvfølgelig samlet cardiganen og strikket rundt i stedet for at have lange, kedelige vrangpinde.

Det efterlader mig med en trøje, der skal åbnes fortil. Normalt ville jeg sy og klippe, men jeg har set en interessant teknik med en hæklet række masker på hver side af de masker, jeg vil klippe i. Jeg tror, at den teknik skal forsøges, men det kræver lidt tid og måske også en indledende øvelse, tænker jeg.

Det sidste er jeg ikke god til. Jeg er sådan én, som bare gør! Jeg har en tålmodighed på størrelse med en ært kombineret med en tyrkertro på, at alt, jeg gør, går godt. Det er nogen gange en meget, meget uheldig cocktail, så derfor har jeg besluttet, at den må hvile, til jeg har god tid og det er svært, for jeg synes allerede at kunne fornemme, at den bliver et rigtigt dejligt supplement til strikhylden.

Peasy

Farven er utrolig smuk. Blackhill Højlandsuld i farven Blåbær i kombination med Blackhill Alpaca i farve 5090 (og den kvalitet er jo udsolgt lige nu, efter et pragtfuldt tilbud, som gjorde hylderne tomme, men jeg ved, at han lister nyt om en dag eller to). Mums :-)

Du vil sikkert også kunne lide