Jo, vi når også at snitte en maske eller to

Du tænker måske, at det ikke når at blive til meget strik i sådan en weekend, hvor vi står udenfor og langer garn over disken fra morgen til aften og lidt ret har du da, men ikke helt. Strikketøj kan sagtens motioneres mellem ekspeditioner og vejledning, så det bliver de. De inspirerer også. Vi er jo alle glade for at strikke.

Om aftenen, når vi efter dagens dont kan slå os ned omkring langbordet med ømme ben og trætte hoveder, finder vi også strikketøjet frem. Det er den rene meditation og man taler så dejligt sammen over sådan et håndarbejde. Lyden af strikkepinde elsker jeg. Jeg bliver helt blid og blød indeni. Jeg tror på, at det er sundt at strikke, så jeg gør det hele tiden og allevegne.

lordag 019

Jeg har gang i et Parrot. Masser af tilfældigheder og en god omgang grå. Man skal ikke nøle, når noget er sundt, vel?

Relaterede skriv

11 kommentarer

 • Svar
  Birgitte
  13. maj 2013 at 13:51

  Smukke, smukke farver, du har valgt dér. Glæder mig til at se mere :)
  Strik er bare den bedste måde at slappe af på! Det lyder som en dejlig weekend; jeg håber jeg engang for mulighed for at kigge forbi, men indtil da vil jeg bare fortsætte med at nyde at  I også findes online!

 • Svar
  Maj-Britt
  12. maj 2013 at 18:05

  Håber I har haft en fantastisk weekend. Jeg ærger mig over ikke at have mulighed for at komme op til jer, men man kan ikke nå alt, sådan er det jo…. og ja, strik skal der være tid til :-) Dit strik ser – endnu engang – fantastisk ud, hvilket dit nye hoved på bloggen iøvrigt også gør!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. maj 2013 at 10:03

   Man kan ikke nå alt, men bare lidt af det er jo også godt :-)

 • Svar
  Anne Lauritzen
  12. maj 2013 at 17:49

  Ihh, jeg har været heldig i denne weekend. En veninde har handlet hos Garnudsalg, ikke blot til hende selv men også til mig. Selvom man bor på Sjælland, behøver man ikke føle sig snydt:) Jeg er lidt nysgerrig anlagt, så jeg tænker på, om Kenneth mon også strikker?.. Eller “nøjes” han bare med at være uldoman? Tak for en fantastisk blog, Liselotte. God søndag aften:)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. maj 2013 at 10:01

   Kære Anne, det er dejligt at læse, at du sender bud :-)

   Kenneth strikker ikke, men vi har haft Lars på besøg denne weekend. Han strikker, så det var klart inspiration og en rollemodel for Kenneth. Jeg sidder klar til at lære ham det ;-)

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  12. maj 2013 at 17:41

  Jeg kan ikke få øje på noget der er sundere end en god gang strik;) 

 • Svar
  Marianne
  12. maj 2013 at 15:45

  Ja, hvem der bare boede i (eller bare var i nærheden af) Nordjylland denne weekend…
  Parrot er en skøn måde at få brugt garnrester på

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. maj 2013 at 10:02

   Det er alletiders lille strikketøj :-)

 • Svar
  Gitte K
  12. maj 2013 at 14:05

  Det gode ved strik er at man kan gøre hvor som helst, når som helst.Fortsat god arbejdslyst.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. maj 2013 at 10:01

   Det er bare så dejligt med et strikketøj, Gitte :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)