12

Udsigten denne torsdag er slet ikke så ringe endda

Foråret er så kort, at det skal nydes intenst og komprimeret. Ingen sekunder må gå til spilde, så aftenturen ud i haven, lige inden vi kravler til køjs, er højt skattet. Der dufter vidunderligt og lys er der jo masser af, så både Oskar og vi er ikke nemme at få indenfor igen. Vi vinker godnat til smukke Oline og bliver ude en stund endnu, mens vi sagte snakker og får vendt dagen.

Bagefter er det kølige dyner og duften af syrener, der venter. Jeg elsker øjeblikket, hvor jeg kravler ind under dynen og får det lille gys af kulde, mens jeg nyder, at varmen allerede er i gang med at brede sig. Der går sjældent lang tid, før jeg sover.

Lige om et øjeblik

Mine morgener er skønne. Stille, alene og tilpas tager jeg hul på dagen. Jeg har mine egne ritualer og rytmer og jeg er fint tilpas med, at jeg er den eneste i huset, der er oppe så tidligt. Jeg nyder min morgenkaffe foran computeren, mens jeg venter på, at håret er lige akkurat så tilpas fugtigt/tørt, at det vil kunne profitere af føntørreren. Jeg læser nyheder og surfer lidt. Jeg tjekker dagens aftaler og jeg sikrer mig, at jeg har styr på dagens første opgave. Jeg giver mig god tid. Jeg har den jo.

I dag er der også styr på det hele, så jeg nyder grådigt morgenkaffen, mens jeg glæder mig til, at jeg har fri i morgen. Jeg arbejdede i lørdags, husker du måske. Som erstatning har jeg fri i morgen. Det er så helt i orden med mig. En lang, skøn weekend skal være velkommen.

I eftermiddag kommer Hanne. Det bliver en überdejlig torsdag. Jeg véd det bare. Må din blive det samme :-)

Du vil sikkert også kunne lide