13

Mandag, søde mandag

Mandag er her. En mandag fuld af kolleger, møder og spas. En mandag fuld af sol, by og snak. En mandag, hvor jeg skal ønske, så ønsk gerne for mig, at mine drømme går i opfyldelse. Jeg trænger til en mandag fuld af magi og klarsyn, energi og evnen til at formulere på fin vis, hvad jeg tænker.

En mandag fuld af glæde, kærlighed og omsorg er hvad, jeg vil tilbyde verden. Det må være mit tilbud til denne mandag og dens mennesker. Har jeg bestemt.

Akeleje

Vi har møde i dag. Vi kan starte tidligere, end vi er vant til. Jeg kan være hjemme, så jeg stadig har lidt aften tilbage at tage af. Det passer mig rigtig godt. Sommeraftener og -nætter skal nydes, så om vejr og vind vil det, er der stadig tid til lidt udeliv, når jeg er hjemme igen. Jeg elsker de lyse nætter og lyden af solsorten i hækken. Jeg elsker, at der er overskud og lys. Jeg elsker sommeren.

Mon din mandag bliver sådan én, som levner plads til noget af det, du kan lide at lave? Jeg håber det :-)

You Might Also Like

13 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. juni 2013 at 07:13

  Min mandag blev, akkurat som jeg havde håbet på, en mandag med opfyldelse af i hvert fald én af mine drømme. Nu kan jeg bare gå og glæde mig til, at den starter… denne drøm :-)

  • Reply
   Sole
   4. juni 2013 at 08:44

   Åh, hvor dejligt, skønt når drømme går i opfyldelse…. bare nogen af dem…. bare en gang imellem!!!

 • Reply
  Hanna
  3. juni 2013 at 20:26

  Håper mandagen blev bra!

 • Reply
  henriette hald
  3. juni 2013 at 15:25

  Min mandag bliver i den grad på sofaen, efter en dejlig og arbejdsom weekend. Jeg håber sådan at du måske vil få tid at kigge forbi ovre hos mig, for der ligger billeder af en solnedgang som slog mig helt i gulvet af lykke.
   
  Jeg ønsker dig en rigtig god eftermiddag og aften, måske i selskab med et par runder strik :)
  Kh Henriette

 • Reply
  Helle BB
  3. juni 2013 at 13:57

  Jeg ønsker for dig at dine ønsker bliver opfyldt.
  Jeg ønsker for dig at din mandag må blive fuld af energi, klarsyn og evnen til at klare alt det du har brug for til dagen.
  Jeg ønsker det inderligt for dig, og håber at det må brænde igennem nettet og ud til dig i dag.
  kh Helle XXXXX

 • Reply
  Nola
  3. juni 2013 at 13:04

  Håber din mandag bliver fuldt af alt det du ønsker. Min bliver eftertænksom, men sådan er livet nogen gange.
   

 • Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  3. juni 2013 at 12:24

  …jeg er ikke helt sikker, men håber stadig.
  Vi må gøre en indsats. Sådan er det.
  Dejlig dag til dig…
  Kh. Lene.

 • Reply
  anita dahl
  3. juni 2013 at 11:18

  Du er altid så dejlig positiv,tak. Ja, min dag skal bruges til at strikke i kennet´s skønne højland. Rigtig skøn dag til alle i der strikker. Håber du laver en opskrift på en sweater med hætte :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. juni 2013 at 09:59

  Tak, tak og tak :-)

 • Reply
  Lene
  3. juni 2013 at 08:54

  Jeg krydser fingre for at tingene bliver som du ønsker :-) Rigtig god mandag til dig.

 • Reply
  Hanne
  3. juni 2013 at 08:18

  … og gid du får, hvad du ønsker :-)

 • Reply
  Sole
  3. juni 2013 at 08:02

  God mandagsnydning… Jeg håber, din mandag bliver, lige præcis som du ønsker det!!! Jeg skal lige sove lidt først, og så venter en cykel, der skal vaskes, smøres, pumpes osv. Tirsdag skal den ud på vejene igen, da skal jeg nemlig vise kærlighed og omsorg, først for mig selv og derefter en bekendt, der er “bundet” til hjemmet i denne tid pga leukæmi!!! Hun skal ha’ et besøg ifb med min cykeltur!!!
   

 • Reply
  Catarina
  3. juni 2013 at 07:44

  Håber du får en dag præcis som du ønsker dig det. :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)