9

Det vender jo igen …

Jeg havde sovet elendigt natten til i går, så dagen blev der efter. Den var svær at komme gennem, men den var til gengæld fyldt med skønne opgaver og dejlige mennesker. De sidste har det med at gøre dage af den kaliber meget nemmere at leve med og det var da også sådan i går.

Arbejdsdagen stoppede kort efter klokken seksten og jeg var omtrent i egen baghave, så det tog ikke lang tid at komme hjem, hvor Oline utålmodigt stod og hoppede, for hun manglede både det ene og det andet og gad godt, hvis jeg gad tage med. Det gad jeg da. Og faderen med.

Efter Oline havde været på handlen og hjembragte både overtøj og fodbeklædning, så hun nu er fuldstændig ferieklar, fattede hun og jeg gryder, potter og pander, fordi Kenneth fortjente en friaften. Det blev til noget sjovt, som med meget, meget god vilje kunne minde om Shepherd’s pie men absolut uden at være det.

Det der med at holde den gående en hel dag på ganske få timers søvn gik egentlig ganske godt. Så langt…

Alt der glimter...

Jeg kom til at købe et glas glimmer. Til neglene. Ikke at jeg mangler.

Efter aftensmaden sank vi sammen i sofaen og sådan synes jeg egentlig, at mange af vores aftener ender. Vi har gode intentioner om en lang aftentur med Oskar i Øster Ådalen, men vi er trætte og falder sammen. Vi har lidt rigeligt på tallerkenerne lige nu, så vi har vist brug for bare at lave ingenting og nogen gange skal man lytte til krop og sjæls ønske om ro og nærvær, fordi det med tiden vender og energien igen er til noget andet.

Fik jeg sagt, at vi glæder os til sommerferien i år? Det gør vi :-)

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  5. juni 2013 at 15:54

  Nogle dage og uger er der bare for meget til at intentionerne osse kan blive udført, men der er ikke noget som haster mere end at nå at få slappet af og ladet op. :-)
  Håber du nyder dagen i dag.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   5. juni 2013 at 16:56

   Nogen gange skal man bare lytte til de behov, der opstår og så står sofaen i høj kurs her :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. juni 2013 at 12:50

  Glimmer er skønt og onsdag er ligeså. Her arbejder vi på højtryk, men mon ikke der bliver tid til en pause senere? Jeg tror det :-)

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  5. juni 2013 at 12:14

  Glimmer er godt… Jeg er selv hoppet med på vognen;) 

 • Avatar
  Reply
  Nola
  5. juni 2013 at 11:38

  I sofaen ender også mange af vores aftener, selvom planen gennem dagen tit er en anden. Men det er som om at energien bliver brugt hurtigere op end da vi var 30. Sådan en sofa er nu heller ikke det værste ;-)
  Dejlig dag til dig :-)

 • Avatar
  Reply
  Katrine
  5. juni 2013 at 11:38

  Glimmer har altid ret, og det er jo #glimmeronsdag. ;-) Solen og varmen får os til at længes efter lange dage med netop det, hvor vi ikke skal tænke arbejde. Så jeg glæder mig også til sommerferien. Den er her, inden vi får set os om…;-) 

 • Avatar
  Reply
  Pollyanna
  5. juni 2013 at 11:08

  Åh ja, sommerferie! Jeres terrasse ser ud til at blive rigtig skøn. Vi er også ved at lave ny terrasse og jeg glæder mig som et lille barn til at se det færdigt :-)

 • Avatar
  Reply
  Anna Banana Buutterhair
  5. juni 2013 at 11:04

  Det er jo også #glimmeronsdag :)

 • Avatar
  Reply
  A + K = ♥
  5. juni 2013 at 10:40

  Lidt hverdagsglitter skader aldrig, om det er en mangelvare eller ej!
  Jeg glæder mig også uhyre meget til sommerferie, og nu er der ikke så længe igen <3
   
  – Anne

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)