13

Forberedelser til strikkeweekend på Samsø

Lige om et øjeblik eller måske nærmere bestemt i morgen skal jeg til Samsø. Jeg skal rejse i skønt selskab og målet er en dejlig strikkeweekend med mulighed for at blive klogere på tusinde ting, hvis man bare holder øjne og ører åbne.

Måske har du svært ved at tro det, men jeg er faktisk rigtig god til at være stille og bare lytte og iagttage. At være tilbagetrukket. Jeg kan sagtens. Det bliver en del af min weekend, er jeg ret sikker på. Det er overvældende og voldsomt for mig at skulle være i selskab døgnet rundt, så ind imellem bliver jeg stille. Så kan jeg jo passende strikke lidt. Det er jo også derfor, jeg er der.

Jeg planlægger strik. Jeg er startet på endnu en Peasy i grønlige toner i en tynd udgave af Blackhill Højlandsulden og en tråd Blackhill Superfine Alpaca og det er den, der har optaget denne og sidste uges ellers noget sløje strikkekvote, for jeg ville gerne forbi mønsterborten, inden jeg skulle af sted. Resten er bare rundt og rundt. Det er ligesom til at overskue uden stor tankevirksomhed og med plads til masser af snak.

Jeg skal pakke!

Peasy skal ikke af sted alene. Der må være andet at fornøje strikkehjertet med. Derfor er jeg også i gang med en sky i form af en lille, blød cardigan inspireret af Daffodil, men med en facon, som passer mig. En tråd Blackhill Superfine Alpaca og en tråd Blackhill Kid Mohair Silk. Den bliver skøn og den rene luksus, kan jeg mærke.

Mon jeg kommer til at pakke andre projekter også? Man ved aldrig med mig… *suk*

You Might Also Like

13 Comments

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  14. juni 2013 at 06:55

  Rigtig god tur, glæder mig til rapport derfra :)

 • Avatar
  Reply
  Nola
  13. juni 2013 at 21:46

  Rigtig god weekend – nyd det hele :-)

 • Avatar
  Reply
  strikogsting
  13. juni 2013 at 20:57

  Du må have en rigtig dejlig strikkeweekend med alt, hvad dertil hører: strik, snak, latter, farver, garn og måske et enkelt glad rødvin i gode strikkeveninders selskab ……

 • Avatar
  Reply
  Helle Gommesen
  13. juni 2013 at 20:46

  Rigtig god tur Liselotte ;O) Kh Helle

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  13. juni 2013 at 20:42

  Rigtig god Weekend i strikkens tegn:)

 • Avatar
  Reply
  Lars
  13. juni 2013 at 18:42

  Bare du ikke bliver rundtosset!
  Det er nu dejligt med lidt afveksling

 • Avatar
  Reply
  Pernille F
  13. juni 2013 at 18:12

  Rigtig god strikke weekend, glæder mig til at læse om dine oplevelser fra Samsø .
  Jeg venter til september og Fanø , og kan levende se for mig forberedelserne og glæden ved en dejlig tur i vente :-)

 • Avatar
  Reply
  Mie
  13. juni 2013 at 17:57

  Rigtig god strikketur – håber både pinde og stemmebåndet bliver godt motioneret :-)

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  13. juni 2013 at 17:22

  DET gør du da helt sikkert. Rigtig rigtig god tur.
  Selv om færgen sejler lige forbi mit vindue hver dag – indtil flere gange, så VAR der altså ikke flere pladser, da jeg endelig fik taget mig sammen til at ringe til Jytte. Øv, for jeg ville rigtig gerne ha´ hilst på dig. ;0)
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  13. juni 2013 at 15:09

  Strik og Samsø i en hel weekend – bare det var mig! God fornøjelse :-)

 • Avatar
  Reply
  Annemette
  13. juni 2013 at 14:26

  Åh det lyder som den skønneste weekend og den der Alpaca/Mohair kombi du har gang i, ser bare megaluksuslækker ud :-)
  God tur i morgen og rigtig god weekend ;-)

 • Avatar
  Reply
  mona
  13. juni 2013 at 13:01

  Det er MEGET fremsynet af dig, at lave mønsterborten på forhånd ;-)) – Rigtig god og hyggelig week-end til hele firmaet.

 • Avatar
  Reply
  Ingrid
  13. juni 2013 at 12:06

  Hej 
  Vi glæder os til at møde dig herovre, Liselotte :o)
  Lige nu er det opholdsvejr og dejlig lunt…..
  Vil meget gerne se din “Peasy “live”.
  Mange hilsener
  Ingrid
   

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)