Vi stak af og tog en dag i bedste selskab og skønne omgivelser

Jeg ved, at en stor del af Danmark har været ramt af massiv regn i går. I Aalborg fik vi også en skylle eller to i løbet af formiddagen, men så rejste vi vestpå og oplevede ikke mere regn. Vi rejste op til overskyet tørvejr af den allerfineste slags og så endda enkelte solstrejf.

IMG_2170

Måske kan du genkende udsigten? Jo, den er god nok. Vi var i Vorupør. Vi ankom i den tidlige eftermiddag og vi nød, at solen skinnede ind imellem det ellers tunge, grå skytæppe, vi var pakket ind i. Jeg elsker den slags vejr. Lyde bliver anderledes og luften er fugtmættet, men vi slap altså for regnen.

En onsdag i Vorupør

Vi besøgte en flok dejlige kvinder i et skønt sommerhus deroppe. Vi fik dejlig mad, gode snakke og hyggede os stort. Der var også et rum til sjov og ballade. Det udnyttede en del af selskabet. Specielt Kenneth og Annemette var svære at vriste fri af spille-maskinerne. Det var sjovt og hyggeligt. Det hele. Og dejligt!

onsdag 028

Lidt ud på aftenen, da vi ikke kunne trække den længere, fordi der også er en dag i dag, måtte vi pakke bilen. Oskar var med og havde nydt Mokkas skønne selskab (den andensødeste hund i verden) og han kiggede taknemmeligt på os, da han endelig kunne lægge sig til rette på bagsædet og bare nyde, at der ikke skete mere den dag.

Der var små to timer hjem. Vi nød hvert et minut gennem sommerlandskaber, hvor mosekonen bryggede og haren løb tur.

IMG_2214

IMG_2188

IMG_2194

Vi var hjemme lige tidsnok til at nå at være i seng inden midnat, så der var ingen ko på den is og til gengæld masser af ny energi efter en skøn dag på en af vores absolutte yndlingspletter på Danmarkskortet; Vorupør. Vi ses forhåbentlig snart igen.

Relaterede skriv

11 kommentarer

 • Svar
  Katrine
  24. juni 2013 at 15:59

  Hej Liselotte
  Dette har egentlig ikke noget med dit indlæg at gøre, men har brug for hjælp udi garnkunsten. Jeg har strikket et par huer i duo merino uld, men leder nu efter andet garn, hvilken inde på garnudsalg ville du anbefale?

 • Svar
  Pernille
  22. juni 2013 at 12:25

  Min datter var på lejrskole i Lønstrup i sidste uge. Netop onsdag var de på langtur til Skagen og Råbjerg Mile. De havde supergodt vejr, kun en enkelt dag med en smule overskyet. Så gjorde det ikke noget at vi andre var plaget af regn :)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   22. juni 2013 at 19:08

   Nej, vejret gjorde det godt heroppe i onsdags :-)

 • Svar
  Sole
  20. juni 2013 at 19:51

  Så er det nu, at jeg bryder sammen og tilstår: Jeg har aldrig været i Vorupør!!! Men jeg vil så gerne. Hvis nu søster Bente er rigtig sød, så tilbyder hun at køre os en tur, når jeg kommer på besøg sidst i august…. Mon ikke jeg lige skulle spørge hende, for det ville godt nok være ren lykke, kan jeg se.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   21. juni 2013 at 09:53

   Der er så skønt deroppe, men jeg holder allermest af stedet i ydersæsonerne og vinteren, hvor der er øde som i øde :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  20. juni 2013 at 17:18

  Det var som en lille, skøn ferie og jeg elsker at komme derop og så var selskabet altså heller ikke så ringe endda :-)

  Sandalerne er gamle købt på en ferie sydpå for et-to år siden :-)

 • Svar
  Marianne
  20. juni 2013 at 14:42

  Åh jeg længes, det er også et af mine allerbedste udflugtssteder, men snart drager vi mod nord, og så…
  Dejligt at I havde en skøn dag, når bare man når sengen inden midnat, går det.

 • Svar
  Ulla S.
  20. juni 2013 at 13:51

  Mmm, vidunderligt – jeg kan næsten mærke havluften!

 • Svar
  didde
  20. juni 2013 at 12:17

  Sådanne ture er næsten ren ferie:-) de dér lækre sandaler, hvad er dét for nogle ? 
  God overskyet torsdag Kh Didde

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  20. juni 2013 at 12:03

  Det lyder som en fantastisk dag…
  men jeg er lidt stødt,,, jeg troede Carla var den andensødeste hund i dit regi:0)))))))))))))

 • Svar
  Stine vasard
  20. juni 2013 at 11:33

  Det lyder som en super dejlig tur! Den slags giver den bedste energi…
  solhilsner Stine 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)