27

Fugtig fredag. Frydefuld fredag. Fredag. Fucking forrygende fredag!

Det har ikke været verdens bedste vejr i dag. Faktisk noget gråt, hvis jeg må være så fri, men jeg elsker jo sommerregn, så jeg har prøvet at holde fanen højt hele dagen. Faktisk er det gået over al forventning med det, men der var et tidspunkt i dag, hvor jeg havde lidt svært ved at finde gejsten.

Regnvejr

Jeg havde en tolkeopgave, som var lidt svært at lokalisere. Vi kommer ind imellem på opgaver, hvor bestilleren glemmer, at vi ikke er lokalkendte og da dette var et megamonterstort område, var der mange retninger at vælge, da jeg skulle finde vej. Det skulle vise sig, at min første indskydelse var helt rigtig, men det vidste ham, jeg mødte i indgangen ikke, så han insisterede på, at jeg var på afveje og jeg blev sendt videre fra Herodes til Pilatus.

Ingen vidste tilsyneladende hvor, jeg skulle være, så jeg rendte op og ned, hen langs og ved siden af. Jeg tog trapper op og trapper ned. Jeg snakkede med både en og alle. Til sidst insisterede jeg på, at en sekretær måtte kigge i systemet og siden fortælle mig, hvor de ventede på en tolk.

Det gjorde de såmænd, hvor jeg var mødt ind ved ankomst… så med vilde øjne, kruset hår og kampsvedende ankom jeg så lige fem minutter forsinket i stedet for en halv time i god tid. Tak for omvejen, si’r jeg bare… men så er det jo godt at komme hjem til…

fredag 025

Døre i gavlen også. Samtlige døre monteret. Dør mig her og dør mig der. Dør, dør og dør. Jeg elsker de døre og jeg synes selv, at det er temmelig genialt at bruge døre i stedet for faste vægge. På denne måde kan vi åbne på kryds og tværs og skabe luft, som det trænges.

Feddet

Vi har fået lavet afslutning på terrassen ned mod haven og det, der engang igen bliver til græsplæne ligger smukt foran det brede trin. Det giver en rigtig fin overgang mellem trædæk og plæne med det trin, så det er jeg rigtig glad for.

fredag 009

Vi kunne ikke dy os for at bære et bord indenfor. Vi er ikke klar til borde indenfor. Vi mangler stadig at væggene skal isoleres og beklædes, men det bliver bare så svært at blive ved med at vente og vi måtte lige fornemme, hvordan det hele ender. Det ender ikke ringe, tør jeg godt spå.

Vi sad helt stille og nød. Så snakkede vi om, at det bliver fantastisk, når vores termoruder kommer til gavlene. Vi vaklede mellem at lukke gavlene, for at spare lidt penge eller få specialfremstillede termoruder. Vi rev os og valgte det sidste. Hellere undvære en pude eller to, blomsterkrukker i massevis og de dyre havemøbler og til gengæld få kig til himlen, når man senere ligger derinde og nyde vejr og vind. Vi bliver glade for det, for allerede nu elsker vi, at der er fuldt kig til både have og himmel.

fredag 032

Jasminen blomstrer. Vi har den flere steder i haven, men specielt omkring terrassen er der flere buske. Nogen bryder sig ikke om duften. Jeg elsker den. Den smyger sig snildt indenfor på Feddet. Det er så meget i orden med mig. Åh, som livet er godt, når man sidder der under tag og nyder sommerregnen :-)

You Might Also Like

27 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. maj 2014 at 17:49

  Huset er på ca. 24 kvadratmeter :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  25. maj 2014 at 16:31

  I min søgen på nettet efter orangerier landede jeg på din blog. Hold nu op – det er det smukkeste orangeri, jeg nogensinde har set! Må jeg spørge, hvor mange kvadratmeter der er? KH Mette

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  25. juni 2013 at 21:30

  Ih, altså Liselotte!  Hvor er det altså bare flot ….. fantastisk flot – helt vildt flot – jeg ved jo slet ikke hvad jeg ser.
  I lang tid har jeg slet ikke haft tid til at checke mine favorit blogge – og hvad ser jeg så nu her til aften? Jeres helt fantastiske terrasse med det skønneste have-/udehus. WAUW.
  Glæder mig til at se det færdige resultat – er helt sikker på at det bliver enorm dejligt. 
  Sikken en udendørs-lykke – I må føle jer enormt rige, sådan alt bo imellem alt det smukke – det er godt for sjælen;o)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. juni 2013 at 09:27

   Vi føler os meget rige, Charlotte og det bliver bare SÅ dejligt :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. juni 2013 at 10:02

  Jeg har ikke sovet derude endnu, men det er kun et spørgsmål om tid :-)

 • Avatar
  Reply
  Piilgaard & Frederiksen
  22. juni 2013 at 22:08

  Hold op hvor er det bare flot :-) Det kunne være at man skulle overveje den løsning i haven på et tidspunkt.
  /Anja

 • Avatar
  Reply
  iza
  22. juni 2013 at 20:18

  hvor ser det bare fantastisk ud, og gøre alle steder er bare super smart, så når det er varmt åbner man det hele og sidder helt inde i haven.
   

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  22. juni 2013 at 12:12

  Hold op hvor ser det lækkert ud. Vinduer i gavlene er prikken over i’et og det brede trin ligner noget, der en sommerdag med sol på næsen kunne være et dejligt sted at sidde :)

 • Avatar
  Reply
  Lene Balch
  22. juni 2013 at 09:44

  Hvor ser det bare lækkert ud. Tænk al den tid man kan fordrive derude, og sove varme sommernætter og når det bliver køligere. Det er fantastisk det der lille fine orangeri. Tillykke med det. Hilsen Lene

 • Avatar
  Reply
  Lene
  22. juni 2013 at 08:27

  Tænk at kunne sove derude, når nætterne er alt for lune indenfor. Og som blomsterbuskene dog klæder huset :-)

 • Avatar
  Reply
  gittesp
  22. juni 2013 at 07:29

  Godmorgen… mon du har sovet derude bag glasdørene i nat… jeg ku’ godt ha’ fundet på det nemlig ;-)
  Go’ lørdag

 • Avatar
  Reply
  Jane
  22. juni 2013 at 00:17

  hvor ser det bare fanatisk ud. Jeg forstår til fulde jeres glædelige forventning. feddet bliver helt igennem smukt, fantastiskt og uimodståeligt. 

 • Avatar
  Reply
  Anette
  21. juni 2013 at 22:28

  Hold nu op hvor bliver det bare fint, er bare en lille smule misundelig 

 • Avatar
  Reply
  Frøken Larsen
  21. juni 2013 at 21:29

  Heldige, heldige Liselotte…
  Kh. Lene.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   21. juni 2013 at 21:50

   Kære Lene – tidligere i dag kom en pakke. Det er den smukkeste og fineste gestus og hæderspladsen er allerede reserveret, så tusinde tak for hjertet og ikke mindst for tanken :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. juni 2013 at 21:08

  Åh, hvor vi allerede elsker det derude :-)

 • Avatar
  Reply
  Ida
  21. juni 2013 at 19:54

  Hvor fint. Der kan man vist få sjælero..

 • Avatar
  Reply
  Koselig
  21. juni 2013 at 19:51

  Så fint det blir hos dere i havestuen :) Nice!
  Ja her blomstrer også Jasminen, sommerens duftbombe nr 2 hos oss :) Den er god (nesten bedre enn syrinen synes jeg) 

  Fortsatt god sommerhelg :)

 • Avatar
  Reply
  Laila Hinrup
  21. juni 2013 at 19:42

  Det bliver så fantastisk smukt. Har selv bare et lille drivhus, som jeg misbruger hele året rundt

 • Avatar
  Reply
  Sidse
  21. juni 2013 at 19:17

  Noooooooiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjøøøøøø det er for de kræsne.. Og den som elsker livet! Et forsigtigt tillykke, det mangler lidt endnu…

 • Avatar
  Reply
  Violykke
  21. juni 2013 at 19:16

  Nøj hvor bliver det dejligt, kan godt forstå du glæder dig. Jasminer de er så skønne, så skønne at datteren fik navn efter dem ;0) 

 • Avatar
  Reply
  Sole
  21. juni 2013 at 19:16

  Det er da bare så totalt overvildt….. ja, der kan jeg godt se jer tilbringe mange, mange timer!!! Og fuldt forståeligt med termoruderne i gavlen….
   

 • Avatar
  Reply
  Anne
  21. juni 2013 at 19:14

  Liselotte dog….hvor bliver det et fantastisk rum…det får I glæde af til alle tider !
  at bygge om/til kræver sin mand…perioder, hvor det går for langsomt…perioder, hvor man næsten ikke kan følge med…og bagefter..så er der nydning :-) og man kan blive helt forskrækket over, at der ikke er “gang i den” mere :-)

 • Avatar
  Reply
  Dorthe Johansen
  21. juni 2013 at 19:14

  Hvor er det dog et forrygende flot fedt sted, I har fået bygget. Den kunne jeg snild forestille mig ,at I måske mere eller mindre flytter ud i.. Tillykke 

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  21. juni 2013 at 19:07

  Formidabel fantastisk!! Og et rigtig godt valg.. Det er langtidsholdbart…. åh hvor jeg glæder mig på jeres vegne at I har fået det skønne sted….

 • Avatar
  Reply
  Berit
  21. juni 2013 at 18:57

  Ihh bliver helt misundelig over den flotte bygning ;-) Kan godt forstå at du/i glæder jer til at indtage det med pomp og pragt ;-)
  Fortsat god fredag

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)