14

Mit hår ligner en ulykke eller hvordan shampoo ikke bare er shampoo

Så var det lige, at jeg opdagede, at den gode hårshampoo var en by i Rusland. Mit hår ser ud der efter. Det tåler nemlig ikke alt, men er forvænnet, forkælet og elsket og derfor sart og krævende. Møghår, men der findes jo løsninger.

Ella introducerede mig og siden har jeg sværget til Kevin Murphy’s produkter, som ind imellem byttes ud til fordel for Kerastase Nutritive Bain Oleo Curl, som bare også gør noget ekstraordinært godt for mine krøller. Begge mærker er gode til mit hår. Det er ikke sikkert, at de dur til dit. Jeg er glad for dem og så elsker jeg, at Kerastase kan købes i fornuftig størrelse. Og til fornuftig pris. Billig shampoo i litervis rækker da et stykke tid. Også herhjemme ;-)

Murphys Hårkærlighed

Jeg var udgået for det hele. Helt og aldeles. Jeg passerede en frisør på vej på arbejde, men jeg er ikke millionær og shampooen kostede altså tæt på én, så det opgav jeg hurtigt. Så er det godt, at der findes en løsning, som oven i købet altid er hurtig og effektiv.Jeg handler den slags hos smukkere.dk. Jeg når knapt at blinke med øjnene, så ankommer varerne og denne gang er det vigtigt med den hurtige levering, for ferien venter lige om hjørnet og jeg ligner ærlig talt noget, der er løgn ;-)

PS – NEJ, indlægget er IKKE betalt af nogen eller noget og der er ikke lagt ord i munden på mig. Jeg er rigtig glad for at handle ovenfor og jeg synes, at de fortjener roserne, for de er mere end almindeligt rimelige i pris, er omhyggelige med at emballere og de leverer på et splitsekund eller to. Det er værd at rose i min bog.

You Might Also Like

14 Comments

 • Avatar
  Reply
  Janni
  26. juni 2013 at 13:55

  Tak for tippet! Har nu prøvet at bestille Kerastasen til mit let krøllede hår :-)
   

 • Avatar
  Reply
  Rikke Sonnichsen
  25. juni 2013 at 20:45

  Hej Liselotte.
  Hvor er det en skøn blog du har ;0) Det er lykken at læse dine sjove små finurlige ordspil og det er skønt at følge dit altid positive livssyn. Tak for det ;0)  Jeg har læst med i ca. 2 år nu, men har aldrig kommenteret nogle af dine indlæg, før nu. Jeg vil bare lige komme med et lille positivt pip ang. dit shampoo køb. Kender du http://www.nicehair.dk  der kan du få Kevin Murphy til meget billigere penge end det andet sted . Jeg har efter et godt råd af en krøltop købt tigi produkter igennem nice hair, og DET VIRKER. Tak Lise lotte ;0)  Jeg kan varmt anbefale at handle derigennem…der er styr på leveringerne og så kan vi jo godt lide at spare lidt.
  Mange hilsner
  Rikke Sonnichsen

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. juni 2013 at 09:57

   Vi kan altid spare lidt, Rikke. Herhjemme er vi store fans af Kerastase og deres store flasker med en liter, så det er afgørende for vores shampoo-indkøb. Vi elsker shampooen til krøller. Den er uovertruffen. Den kan vi ikke undvære og den fås ikke billigere andre steder, tror jeg :-)

 • Avatar
  Reply
  Fisker & Fernández
  25. juni 2013 at 20:43

  Jeg er også vild med Kevin Murphy, men gud hvor hans emballager trælse. Slatterne er ikke til at få ud af nogle af dem.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. juni 2013 at 09:51

   Du har ret, men jeg stiller dem på skrå og snyder dem på den måde ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten Vinther
  25. juni 2013 at 16:38

  Hurtige leverancer er vi nemlig vilde med. Så her “en rose” til gemalen din. Jeg bestilte i garn i går og allerede i formiddags, fik jeg besked om, at det var klar til afhentning på tanken. Det er s.. hurtigt. Nu hænger det så bare i min ende, for jeg har ikke mulighed for at hente før torsdag, men det kan Kenneth jo ikke gøre for :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. juni 2013 at 09:50

   Jeg har videresendt rosen og han blev så glad, Kirsten :-)

 • Avatar
  Reply
  Kis
  25. juni 2013 at 16:29

  smukkere.dk er bare lynende hurtige med leveringen, så det er også min shampo leverandør :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. juni 2013 at 09:49

   Det kan vi lide, Kis. Mit ankommer allerede i dag :)

 • Avatar
  Reply
  Maja
  25. juni 2013 at 15:10

  Hvor spændende kunne ske man skulle prøve at købe noget ordentligt shampoo til sit krøllehøstår…hvad gør du egentligt med dine krøller bagefter vask?:-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. juni 2013 at 09:49

   Jeg bruger lidt tigi curls rock amplifier eller lidt af Moroccan Olis krøllecreme og så føntørrer jeg ganske let lige inden det er for sent og alt er tørret ind i kager ;)

   • Avatar
    Reply
    Maja
    26. juni 2013 at 18:11

    Fantastisk…har nu købt maroccoans til krøllerne, så nu glæder jeg mig til at prøve i morgen;-) 
    tak for fidusen:)
     

 • Avatar
  Reply
  Lone
  25. juni 2013 at 15:10

  Og ja tak – det er en af grundene til, at jeg trofast år efter år læser med hos dig. Ingen sponsorerede indlæg hvor det skinner tydeligt igennem, at indlægget ikke er skrevet af lyst, ingen give aways og awards, men lutter indlæg  skrevet fordi det lige netop er det, der fylder i dit liv i det øjeblik, det er skrevet. Det er SÅ dejligt. Tak for det! :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. juni 2013 at 09:47

   Selv tak, Lone og man må være tro mod sig selv. Hvad andre gør, er deres sag, men jeg er skruet sådan her sammen :)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)