27

Når strik og værktøj går op i en højere enhed

Jeg er så småt ved at starte op med arbejde, men ikke for alvor, for faktisk har jeg ferie frem til torsdag. Det er jo den rene luksus. Jeg nyder det. Jeg stortrives med at være hjemme. Jeg kan lide, at jeg sætter tid og sted for de aktiviteter, jeg skal have gang i og jeg elsker, at jeg rent faktisk får muligheden for at øve mig i at sove til længere end klokken 4-5 om natten/morgenen.

I disse dage strikker jeg. Det er også arbejde, men på den absolut skønne og hyggelige måde. Det er ren nydelse, så det er vanskeligt at se det som andet, men jeg øver mig. Det er vigtigt, at jeg lærer at kunne kalde det en del af mit arbejde. Det er det. Lige nu.

Jeg strikker på endnu en cardigan a la Sommersky, men denne gang skriver jeg noter, beregner og retter til, fordi det gerne skal ende med en opskrift. Jeg strikker denne op i en enkelt tråd Blackhill Højlandsuld i farven Henna. Smukt, ikke?

Hennafarvet Sky

mandag 021

mandag 009

Jeg strikker lace eller hulmønster om du vil. ChiaoGoo-strikkepindene er helt uundværlige, når det er projektbeskrivelsen. De er ubetinget de bedste strikkepinde jeg har haft til hulmønstre, fordi de er så perfekt og tilpas spidse, sirligt forarbejdede og præcis så glatte, som de tåler at være i mine hænder.

Det helt rigtige værktøj ophøjer strik til noget ganske særligt i min verden. ChiaoGoo er med til at gøre netop det for min strikkeoplevelse. Kald mig bare nørd og skulle du så have lyst til at kigge på pindene, som får min varmeste anbefaling, kan du tage et indgående kig lige her.

You Might Also Like

27 Comments

 • Avatar
  Reply
  Benedicte Christensen
  31. juli 2013 at 23:14

  Det er en utrolig smuk strik, jeg har lige bestilt farven hos Kenneth. Glæder mig også til opskriften. Tusinde tak for alle de gode ting, du varmer vore sjæle med.

 • Avatar
  Reply
  Mette
  31. juli 2013 at 07:34

  Pindene er bestilt og afsendt i går, og GLS skriver de er på vej til mig i dag! Jeg glæder mig!
   
  Er nu på mit 2. projekt af din “Strik en trøje oppefra” og jeg elsker den! Det er den mest geniale opskrift jeg længe har prøvet.
  Og med Kenneth’s ufatteligt lækre Højlandsuld og Kid Mohair Silk bliver den bare fin!
  I denne udgave er den ved at blive til en kortærmet trøje, hvor man kan have en tætsiddende rullekrave indenunder.
   
  Jeg håber du vil give os mulighed for, at købe opskriften på din flotte cardigan når den er færdig.
  Måske Kenneth kunne sælge dine opskrifter på gaarnudsalg.dk?
   
  Mange glade hilsner og tak for du deler så rundhåndet med os <3
   

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   31. juli 2013 at 11:55

   Kære Mette, det er skønt at læse, at du har fornøjelse af opskriften og jeg håber virkelig, at du bliver glad for pindene. Jeg er meget glad for mine :-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  30. juli 2013 at 23:53

  Det er en smuk farve og sjovt at se hos dig… det plejer at være grå :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   31. juli 2013 at 11:55

   Jeps… den grå dame, det er mig ;-)

   Jeg vil også sige, at jeg er betænkelig. Ikke omkring farven, som er utrolig smuk, men omkring min anvendelse af strikken ;-)

 • Avatar
  Reply
  Jane
  30. juli 2013 at 15:52

  Superflot strik du er i gang med. 

 • Avatar
  Reply
  Dorthe lige om hjørnet
  30. juli 2013 at 09:38

  Hvor ER det en flot farve :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. juli 2013 at 16:24

   Ja, det synes jeg også, Dorthe :-)

    

 • Avatar
  Reply
  Anne-Marie
  30. juli 2013 at 08:39

  Jeg strikker meget lace – er det bambuspindene, der er bedst til det?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. juli 2013 at 10:48

   Jeg anvender metalpindene og de er meget spidse og derfor specielt velegnede. Bambuspinde kan jeg ikke strikke med, men de er jo af samme kvalitet, så de er – også ifølge dem, som allerede bruger dem – akkurat lige så gode til lace :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne Nielsen
  30. juli 2013 at 06:47

  Der er et fantastisk flot lys i det nye fotostudie, så vi rigtig kan se detaljerne i din strik. Smukt, som farven.

 • Avatar
  Reply
  Birgitte Graversen
  29. juli 2013 at 22:56

  Jeg har et par kg lilla højlandsuld, hvor jeg er i gang med et lidt større projekt.
  MEN den Henna skal vist også indenfor. Wauv, den er skøn…….

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  29. juli 2013 at 22:04

  Sikke en SMUK farve! Den matcher jo også dine fine kelimpuder, så måske bliver det din faste trøje til Feddet ;-))

 • Avatar
  Reply
  marremorr
  29. juli 2013 at 20:44

  Alltså. vilken UNDERBAR färg!! Helt fantastisk!! Ser verkligen fram emot att se stickningen färdig.=0)

 • Avatar
  Reply
  Rikke la Cour
  29. juli 2013 at 18:16

  Hej.
  Jubiiii… en opskrift….. Du kan regne med mit køb af opskriften når den kommer…… Beundrer dine trøjer hver gang du har vist dine fine resultater på din blog….. Kigger dagligt efter nyt fra dig, og elsker at læse om Feddet, og dit strik….. 
  Tænker lige at dine pinde kommer på min ønskeliste……
  tak Liselotte for at berige mine dage med at dele med alle os andre…. :)
  sommer hilsner Rikke.

 • Avatar
  Reply
  henriette hald
  29. juli 2013 at 17:36

  De står helt klart på min ønskeliste hihi, er man strikker er der altid lidt gadgets som er et must :)   Henna er en meget smuk farve,og at se det strikket op giver mig bare endnu mere frustration over ikke at kunne strikke.
   
  Hvordan var det nu det var?  Fik du ikke også opereret et eller andet på et tidspunkt, hvor du også havde smerter?  Husket noget, men ikke helt om det var strikkerelateret nemlig.
   
  Nå, men fortsat god mandag aften, og herligt at du nyder resten af ferien med en opskrift til alle os, som læser med.
  Kh Henriette

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. juli 2013 at 10:46

   Jeg har tennisalbuer, som ind imellem driller mig ligesom jeg har slid- og belastningsskader i hænderne, så jeg strikker ind imellem også i nedsat tempo, Henriette :-(

   Jeg håber snart, at de får tid til at tage sig af dig :-)

 • Avatar
  Reply
  Fie
  29. juli 2013 at 16:51

  Jeg købte det komplette sæt af metal pindene kort efter Ulla og selvom jeg har elsket mit addi click sæt, så eeeelsker jeg mine chiaogoo og bruger stort set ikke andet.

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  29. juli 2013 at 16:16

  Sjældent har jeg set så smuk en farve…..
  ….og værktøj er det sidste, man må gå ned på !
  Kh. Lene.

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  29. juli 2013 at 15:44

  Smukt strik :) og ja værktøjer skal være i orden – uanset og det er strik eller andet :) 
  godt man kan ønske sig værktøj – det forstår en mand ! Hehe

 • Avatar
  Reply
  Ulla Jellesen
  29. juli 2013 at 14:16

  Hvis jeg strikkede så smukt som dig ville jeg ikke have noget imod en nørdtitel

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  29. juli 2013 at 14:10

  nöj, hvor bliver det lækkert! glæder mig til at se slutresultatet.
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  Ilse Aranti
  29. juli 2013 at 13:47

  Ser frem til din opskrift. Herligt at dit arbejde bliver til glæde for os andre. :-)

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  29. juli 2013 at 13:33

  Jeg vil gerne tilslutte mig roserne af ChiaoGoo- strikkepindene.
  Jeg har nu strikket med dem i…. Ja hvor lang tid. Mmmm, flere måneder er det i hvert fald og jeg har ALDRIG som i aldrig nogensinde!! strikket med så lækre pinde..
  Jeg bruger dem til alt og er total vild med spidserne, wirerne, monteringen af samme, forarbejdningen af dem… ja jeg kunne hyle op om alt det gode i timevis og gør det for resten også lige så snart jeg kan komme til det;0).
  PS: Jeg bruger dem i metal og sagde jeg lige de var lækre…
  PSS: og så se da for hulan at blive færdig med den opskrift… Jeg venter på den.;0)
   

 • Avatar
  Reply
  Jane D
  29. juli 2013 at 13:32

  Meget smukt! 

 • Avatar
  Reply
  Birthe
  29. juli 2013 at 13:21

  Fantastisk farve – pindene skal jeg vist have kikket nærmere på.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)