Det nye liv eller hvordan regnen kommer lige tilpas

Torsdag

Det regner. Det regner, så jeg kan høre tagrenden arbejde og dråberne slå mod bladene på abrikosen udenfor soveværelsesvinduet. Det sommerregner. Det er ikke udevejr. Sikke et held, at det er i dag, jeg har inde-arbejdsplads. Om lidt kører jeg til centrum og nyder dagen i godt selskab.

Det er den rene luksus, at jeg sådan får det bedste fra alle verdener. Jeg er meget taknemmelig og jeg nyder det i høj grad i disse dage, hvor jeg forsøger at forstå og vænne mig. Jeg tror ikke, at det bliver særlig svært. Jeg er meget tilpas.

Må din torsdag blive lige tilpas og med nok af alting :-)

Relaterede skriv

7 kommentarer

 • Svar
  Koselig
  8. august 2013 at 14:17

  Så søte de små gule blomstene er. Husker du hva denne planten/blomsten heter? Den var nydelig! Vi skal ha litt nytt i hagen og jeg er litt på utikk etter noe nytt og spennende og disse var jo veldig søte da :)

  Ha en fin torsdag. her regner det.. masse

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   9. august 2013 at 08:54

   Det ved jeg faktisk ikke og disse er tørrede, så jeg ved slet ikke, hvordan de ville være i levende live :-)

   • Svar
    Koselig
    9. august 2013 at 16:17

    Ok, takk skal du ha :)

 • Svar
  Sole
  8. august 2013 at 09:30

  Gem lige lidt regn til mig, OK????
   

 • Svar
  Marianne
  8. august 2013 at 09:25

  Hvor er det skønt –  så dejligt du er tilpas med dit nye arbejdsliv. 
  Marianne ????

 • Svar
  Violykke
  8. august 2013 at 08:24

  Livet er skønt ;0) 

 • Svar
  Randi
  8. august 2013 at 08:16

  Dejligt, at du er så tilfreds, det er der alt for mange andre, der ikke er. Rigtig god dag :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)