20

Hvor pokker blev den sommer lige af?

Hvem i alverden syntes lige pludselig, at det var en god ide at lade os mærke efterår, når det stadig er sommer? Vi er da slet ikke klar til den slags, er vi? Jeg er ikke. Overhovedet. Jeg er klar til Indian Summer med hedebølge langt ind i oktober, så der er plads til forbedringer, vil jeg mene.

Eneste gode at sige om regnen er, at mit græs vælter op af jorden og lader mig smage sødmen ved at eje en græsplæne. Vi er der slet ikke endnu, men nu er det i det mindste grønt i spredte pletter derude. Det ender sikkert lykkeligt og så skal der slås græs!

På terrassen er der vådt. Det har regnet voldsomt denne morgen. Så intens var regnen, at den vækkede mig og lod mig opdage, at der er en lille hund, som formår at snige sig op i fodenden i løbet af natten, uden vi opdager det. Han er oven i købet så snedig, at han sniger sig ned igen, inden vi vågner. På den måde kan man jo snyde sig til at ligge tæt, selvom man ikke må. Det er ret smart.

De sidste krampetrækninger

Onsdag er langsom start. Oline er forlængst ude af døren. Tilbage er bare at nyde, at der ikke venter pligter ud over egen formåen. Der er meget at være taknemmelig for.

Må din onsdag byde på tilpasse fordringer :-)

Du vil sikkert også kunne lide