13

Om lidt. Ikke nu …

Så gik endnu en dag i højt tempo og endnu en weekend er skudt i gang med fynd og klem.

Weekenden er fuld af aftaler. Aftaler af den gode slags. Dem man nyder og trækker i langdrag. De er af den slags, som beriger og gør glad, så jeg sidder bare her på min pind med udsigt til sileregn og glæder mig til dem allesammen.

Østerådalen

I dag skal jeg nordenfjords og mødes med en flok skønne, livskraftige og skønne kvinder. I aften har jeg en kæresteaftale og en chaufføraftale. I morgen får vi måske visit af nogen, vi holder meget af og ellers er der i virkeligheden nok at fejre den dag.

Oline har fødselsdag. Søndag bliver mit lille nor nitten. Nitten sensomre gammel er hun så. Jeg nyder hende. Trækker al nydelse, snak og kærlighed ud af hende, inden hun en skønne dag breder vingerne ud, for at se, om de kan bære hende af sted ud i et liv udenfor mine fire vægge.

Lige nu nyder jeg bare, at hun er lige her. Jeg har ikke travlt med at sende hende ud af huset. Jeg er faktisk lidt pylret og bange for at miste og jeg kan sagtens forklare hvorfor, men irrationelt er det, for er der nogen, der bilder sig selv ind, at man kan lige akkurat, hvad man vil, er det mig. Man kan klare hvad som helst og man skal ikke stikke op for bollemælk. Man skal bare gå i kødet på livet. Flå lunser af og mæske sig.

… altså hvis man ikke er min Oline, for så skal hun bare blive herhjemme, hvor mine vinger breder sig ud både over og under. Her, hvor jeg er til at passe på. Her, hvor jeg sørger for, at der hun ikke får blå mærker af nogen slags. Her, hvor jeg elsker betingelsesløst og aldrig vil såre eller afvise. Her, hvor hendes far og jeg til hver en tid elsker, hjælper og håber, at hun bliver bare lidt længere…

Det går jo ikke, Liselotte og du ved det godt. Om et øjeblik breder hun vingerne ud og du og hendes far har gjort det godt. Hendes vinger er aerodynamiske, besat med diamanter, stål og et selvværd, der gør hende til et  fuldstændig enestående, dejligt menneske, som kommer til at flyve langt. Om lidt breder hun garanteret vingerne ud og så har du bare af at smile bredt, kysse sødt og med sikker stemme sige, at det her fandeme er på tide!

Om lidt. Ikke nu …

Nå, jeg kom vist fra en tandbørste, en taske, der skal pakkes og en bil, der skal startes, så må din lørdag blive fantastisk. Min gør! :-)

Du vil sikkert også kunne lide