11

Vil du med mig på arbejde?

Når jeg kører på arbejde, altså mit oprindelige, det der foregår lige ved Frederikstorv, har jeg en yndlingsparkeringsplads. Jeg vil så gerne holde lige overfor Jerusalem Bazzar. I morges lykkedes det, som det gør de fleste morgener, fordi jeg møder så tidligt, at byen slet ikke er vågnet endnu.

Når jeg holder lige overfor Jerusalem Bazzar, er jeg sikker på, at jeg kan komme fra pladsen uden alt for mange skrammer, ridser og problemer, for det er nemlig ikke altid lige let at få lov til at forlade Frederikstorv om eftermiddagen. Centrum mangler parkeringspladser, så der er rift om dem, der er. Vi holder tæt og der parkeres faktisk også temmelig ureglementeret på kryds og tværs, så ind imellem er det helt umuligt at komme ud fra en plads og det er sket mere end én gang, at det har afstedkommet skænderier, råb og endda korporligheder, men kun, når jeg har siddet på min pind endnu og har kunnet se med på sikker afstand.

Jerusalem på Frederikstorv

Hos Jerusalem Bazzar kan du købe skønne specialiteter, frugt og grønt og så en vandpibe eller to, som du kan se i vinduet.

Jeg handler i den anden ende af Frederikstorv. Der ligger min favorit-grønthandler, men smag og behag er jo forskellig.

Niels Ebbesens Gade, Aalborg

Oppe i Niels Ebbesens Gade er efteråret landet. Jakkerne er fundet frem ligesom sko og støvler. Kastanjen er ramt af minérmøl, som de fleste kastanjer i Aalborg er og derfor ser den allerede temmelig orange og efterårsagtig ud. Den understreger kun, at morgenen er kølig.

Ved indgangen...

Ved indgangen op til første, hvor jeg skal op og finde min plads, ligger stadig alle glasskårene og de mange fliser, som lå her efter en weekend for nogle uger siden. Viceværten har været forbi, men synes sjældent, at det er nødvendigt at feje, fjerne eller for den sags skyld vaske trapper, så de ligger her endnu.

Jeg går ind af gadedøren og op af trapperne til første, hvor jeg låser mig ind. Jeg tænder lys. Skaber illusionen om liv. Jeg sætter te over, tænder computeren og går i gang med at finde arbejdsfødderne frem. Jeg sidder lige her…

Min kontorpind

– med udsigt til Jerusalem. Det er hyggeligt :-)

Telefonerne

Jeg finder stakken af telefoner frem, mens jeg venter på, at computeren bliver færdig med at konfigurere sidste uges opdateringer. Bagefter er der flere af slagsen og jeg må igen vente og genstarte et par gange, før jeg for alvor er klar til at påbegynde dagens arbejde.

Der er kommet en hasteopgave. I løbet af et par timer er den sendt til godkendelse.

Nu afventer jeg svar. Imens drikker jeg varm te og nyder udsigten, solskinnet og mit kig til et af byens torve. Jeg sidder godt lige her, gør jeg :-)

Må din torsdag blive fuld af det, du kan lide :-)

Du vil sikkert også kunne lide