5

En herlig og arbejdsom lørdag

Min lørdag startede tidligt. Allerede ved 4-tiden var jeg lysvågen og rundt på gulvet. Jeg sover ringe, når Oline er ude at vifte med ørerne. Det kender de fleste andre mødre sikkert til, så det er jo ikke noget særligt. Bare irriterende. Så gik jeg i seng igen og forsøgte mig med at sove. Det lykkedes nogle timer.

Tidlig morgen

Oppe igen kunne jeg konstatere, at solen var på vej. Det var skønt, men jeg var stadig træt. Den varme dyne fik mig overtalt, så jeg først vågnede temmelig sent. Til gengæld har jeg været flittig. Jeg havde et hængeparti. De har det med at gribe om sig, så nu gik det meste af lørdagen med at pakke.

Lørdagspakkerne

Efter nogle timer kom Kenneth snigende. Han havde været travl i haven, så nu havde han lyst til at holde fri, men jeg pakkede. Så pakkede han med…

Sammen med ham, jeg elsker...

Det er ikke arbejde. Det er hyggeligt. Vi snakker, griner og jo, så pakker vi og arbejder vel, men det føles ikke sådan og du kan jo se, at brændstoffet er på plads ;-)

Smuk efterårshimmel

Denne smukke efterårshimmel mødte os, da vi for et øjeblik siden besluttede, at nu måtte det være weekend. Smuk er den. I morgen håber jeg, at vejret ligner, for så kunne der måske blive plads til lidt udeliv. Det ville være skønt, men nu venter sofaen altså. Og strikkepindene, og hygge og familien tæt på og alt er godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide