Kanelkage og andre glimt fra en tirsdag i november

Efterår

Det øsregner på Sjælland. Det gør det ikke her. Her har været smukt og dejligt i eftermiddag. Nu mørkner det. Her er glimt fra min tirsdag …

strik

strik

Jo, jeg strikker på endnu en Tempelblomst. En koksgrå. Den bliver god :-)

klar til hygge

I dag har været arbejde på den afsides måde. Ingen pakkeri til mig. Ingen plads ved bordet inde på lageret til mig. Jeg sad for mig selv, fordi arbejdets art krævede det. Jeg var i gang med at lave gavekort til butikken. De er røget i trykken nu. Chefen er meget glad og tilfreds, for der er udsigt til, at de kan udbydes allerede i starten af næste uge, så måske du kender en, der ville blive glad for en julegave af slags. Om lidt er muligheden i hvert fald der :-)

Jeg har lige rørt en kanelkage sammen. Den står i ovnen og dufter forførende dejligt. Den dufter af jul, krydderkage og barndom. Den skal glæde Annemette og mor, som er på vej herop fra Sjælland. De er ved Holbæk og med en snert af uro, for færgen sejler om et øjeblik og der er kø. Her sidder vi stille og holder vejret, mens vi krydser alt og håber, at det lykkes dem. At de når færgen, så de ikke skal vente en afgang, inden de kan komme til fastlandet. Vi glæder os sådan til, at de kommer.

Annemette bliver her i mange dage. Mit hjerte synger. Jeg trænger til at have hende tæt, så jeg kan næsten ikke vente. Jeg er så heldig med min søster. Jeg elsker hende højt.

Tirsdag har været skøn og bliver kun bedre. Sofaen vil gøre den perfekt, så jeg tror lige at jeg…

Relaterede skriv

21 kommentarer

 • Svar
  Karin
  16. november 2013 at 18:51

  Hvilket garn har du denne gang brugt til din Tempelblomst, jeg er ved at strikke en i Chunky, som du anbefalede den første gang du lavede en. Den virker fast, men tror den bliver lækker når den bliver skyllet op. :-)

 • Svar
  Lise-Lotte
  13. november 2013 at 12:38

  Altså, det er pudsigt!
  Kære Liselotte, jeg har de sidste par måneder fulgt ivrigt med i dine hverdagsglimt. Man kan vel sige, at jeg er blevet en anelse afhængig af min daglige dosis slagtet ko. ;)
  Jeg synes, at dit navn er pænt. Nu finder jeg så ud af, at din søster hedder det samme som min – dog med samme staveforskel som vore navne… Dét er da pudsigt!
  Knus og Kram
  Lise-Lotte

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   14. november 2013 at 10:02

   Ja, det er jo pudsigt og morsomt og med eller uden binde-streg, så slås man altid for, at det staves korrekt, ikke? :-)

   • Svar
    Lise-Lotte
    14. november 2013 at 11:12

    Hehe – jo, lige præcis! =0)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  13. november 2013 at 09:35

  Mmmm… de nåede det hele, så nu er verden ekstra skøn og jeg nyder at vide, at søster ligger inde under min dyne :-)

 • Svar
  Pernille
  13. november 2013 at 08:58

  Det er skønt, når dagene kan fyldes med godt og dem der er gode :)

 • Svar
  Gitte k
  12. november 2013 at 22:13

  En super ide med gavekort, kender et Par stykker som vil blive glade for sådan et til jul. Er det endnu en poncho du har på pindene ? Det ser i hvert tilfælde spændende ud. Håber jeres gæster nåede færgen og er vel ankommet.

 • Svar
  A + K = ♥
  12. november 2013 at 21:27

  Åh, der er intet der slår duften af krydderkage <3
   
  – Anne

 • Svar
  Sidsel
  12. november 2013 at 20:41

  Så de nåede færgen… ;-). Trøjen bliver sørme også flot i grå. Hyg med søster… Jeg har lige haft søsterweekend i 3-4 hele dage. Det er pragtfuldt. Kun os. Vi gør en gang hvert år :-)
   
   

 • Svar
  Helle
  12. november 2013 at 20:04

  Hold nu op selvfølgelig !!! Post it til det mønster ;-) er netop startet forfra men nu skal den ha en skalle ( tak )

 • Svar
  Anne
  12. november 2013 at 19:40

  Ja, som det har regnet her på sjælland og det hele dagen….tog til sidst en beslutning…på med regnjakken og ud…håber din søster og mor er nået godt frem :-) god tirsdagsaften.

 • Svar
  Lone Holst
  12. november 2013 at 18:21

  Ja – Det gælder om at nyde november. Ellers kan den blive så lang og grå. 
  God november-nydning :-)
   

 • Svar
  Moster
  12. november 2013 at 16:52

  Vi fik lige kareten kastet op på rampen inden færgen lagde fra land

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. november 2013 at 17:02

   Det er vi meget, meget glade for. Vi ses jo om snart :-)

 • Svar
  Betina
  12. november 2013 at 16:50

  … og søsterkærlighed er bare det bedte. Min flytter snart ind meget tæt på os. Vi glæder os alle <3
  Håber I får nogle skønne dag med strik, snak og hygge.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. november 2013 at 17:02

   Det forstår jeg godt, at I glæder jer til :-)

 • Svar
  Katrine
  12. november 2013 at 16:36

  Og det regner stadig i Nordsjælland, kan jeg fortælle. ;-) Som det har gjort hele dagen. Jeg kan næsten dufte din kanelkage. Sådan en gør underværker på en regnfuld, våd og kold eftermiddag til en kop te. Det lyder til at blive nogle herlige dage i godt selskab. Er du i gang med endnu en Tempelblomst? Når jeg har overstået mine julegave-strikkerier, skal jeg have mig sådan en…. :-) 

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. november 2013 at 16:37

   Ja, jeg strikker endnu en Tempelblomst. Jeg MÅ bare have en mere at skifte med :-)

 • Svar
  Connie // Larsens Blog
  12. november 2013 at 16:31

  Så nu fik jeg lige en ubeskrivelig trang til kanelkage … tak for det :-)  … Hyggeligt med besøg af familien …håber de nåede færgen :-) 

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. november 2013 at 16:37

   Vi har intet hørt endnu, så… ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)