Tirsdag i strakt galop

Nå ja, så kan det da nok være, at tirsdag fik ben at gå på. Effektive ben. Sådan nogle ben, som næsten er foran. I hvert fald med.

De sidste rester af buketterne fra min fødselsdag er kommet til ære og værdighed, fordi de kan. Resten er smidt ud og nu nyder jeg til gengæld synet af de mange dejlige gaver, som er rejst med mig ind i december.

I dag ankom endnu en gave. Helt og aldeles uventet og mere end velkommen. En lille hilsen fra en af jer læsere. En nissefamilie og selvfølgelig er de allerede navngivet og flyttet ind, hvor de hører hjemme. Tusinde tak for dem, hvem end du er  og tusinde tak for de dejlige ord, der fulgte med i halen på dem. Ordene gjorde mig varm og glad og Familien Nissen – det hedder Kenneth faktisk; altså Nissen – vil for altid minde mig om ordene :-)

Nisser

I dag har jeg pakket. Og pakket. Og vundet garn. Og nydt synet af Familien Nissen. Og pakket lidt mere og så skal jeg ellers love for, at der kom julegaver til alle os, som kan lide at strikke. Kenneth har igen været på jagt efter kvalitet til spotpris og det er endnu en gang lykkes ham at hente garner hjem, som jeg bare MÅ eje.

Jeg ved, at de bliver præsenteret i løbet af denne uge, så jeg vil ikke skrive så meget mere om dem, end de kom i papkasser, som rakte helt op forbi tagrenden. Der er nok, tror jeg :-)

Relaterede skriv

11 kommentarer

 • Svar
  Alice
  11. december 2013 at 22:12

  Det var da ikke den værste nissefamilie man ku få, de er da mega søde!!!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. december 2013 at 11:01

   Det er de i hvert fald Alice :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  11. december 2013 at 16:38

  Jeg er helt sikker på, at han under jer ALT det garn, I vil have, ham Kenneth ;-)

 • Svar
  Tina Melton
  11. december 2013 at 10:56

  Sikke dejlige nisser :-)
   
  Og mere garn – YES! så er der da en undskyldning for at udvide lageret ha ha. 

 • Svar
  Eva
  11. december 2013 at 05:24

  Gulp, mere garn….., – hvordan skal jeg få plads? Jeg må have forhandlet den strikkeorlov med løn i hus!

 • Svar
  Natalia Andresen
  10. december 2013 at 20:39

  Det må han simpelthen ikke gøre mod mig, ham Kenneth, jeg har garn nok til at isolere huset, og når man så ser et godt tilbud, så bliver jeg jo alligevel fristet… :D Kan man undskylde sig med at man ved hvad næsten hver eneste cone skal bruges til, men at man bare ikke har fået det strikket endnu?!?

 • Svar
  Catarina
  10. december 2013 at 20:01

  Øjj, der er godt nok travlhed oppe nordpå. Håber I også når at få slappet lid af indimellem. :)

 • Svar
  Violykke
  10. december 2013 at 19:48

  Åh det glæder jeg mig til at se, nyt garn er altid godt ;0)

 • Svar
  Kirsten
  10. december 2013 at 19:14

  Ja, sikke en kær familie Nissen :-) Sådan noget varmer.
  Det samme gør Jeres skønne fibre, og det lyder spændende med nyheder på vej på hylderne.
  Nu har jeg jo næsten heller ikke mere på lager, så…… Hooooost-hoooooost !!!
  :-)

 • Svar
  Connie // Larsens Blog
  10. december 2013 at 17:01

  Skønt med uventede gaver :-) … og bare dejligt når både fremmede – og nogle man kender – sender en en tanke der varmer langt ind i hjertet :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   10. december 2013 at 18:09

   Det var en dejlig gave :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)