PomPom, endnu et af mine små projekter

Nogen perioder af mit liv bliver hverdagen så fuld af sjove opgaver, at de der involverer strik må vente. Sådan er det lige nu, hvor strik begrænser sig til ganske små, korte intervaller, hvor pinde motioneres. Jeg nyder det, men jeg har stort behov for, at der er noget – som i bare lidt – der bliver færdigt ind imellem. Så er små projekter perfekte.

For øjeblikket strikker jeg huer. Ud af hovedet og ned i hænderne. Tophuer med pompom og indbygget luksus. Huer med varme, kærlighed og potentiale for snevejrsluftning senere på året. Således også i går aftes…

PomPom

PomPom

PomPom

PomPom

Blackhill Højlandsuld lagt dobbelt og i selskab med en tråd Blackhill Kid Silk Mohair og så en passende pind og jeg er kørende. Jeg er faktisk slet ikke til at stoppe med de huer, for de giver mig følelsen af, at jeg rent faktisk gør noget færdigt.

Jeg trænger i dén grad til at slå hjernen fra. Mon jeg skulle slå op til en hue mere? ;-)

Relaterede skriv

18 kommentarer

 • Svar
  Anne Dorte Lassen
  8. januar 2014 at 19:05

  Hvor er det bare skønt at følge med på denne side – og ikke mindst yderst inspirerede.
  Jeg har forelsket mig i pomponerne, men hvor køber man dem? Er der nogen, der kan anbefale et sted/steder. Vil gerne have dem med trykknapper.
  Har strikket et par, men de skal lige gøres færdige med et par pomponer …
  God aften
  Anne Dorte

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   9. januar 2014 at 10:33

   Desværre… jeg har ingen gode forslag :-)

 • Svar
  Pollyanna
  13. december 2013 at 22:48

  Sjovt, jeg strikker også huer medpom pom og har fundet en opskrift her:
  http://www.lisbjerggarn.dk/hom.....epels.html
  jeg har travlt, for jeg tænker de kan blive en lille ekstra julegave :-)

 • Svar
  Helle D
  13. december 2013 at 17:17

  ÅÅÅH Liselotte – jeg ønsker mig SÅDAN sådan en hue med MASSER af tynde restestriber og en KÆMPE pompom….;-) ;-) ;-)

 • Svar
  FRØKEN LARSEN I/S
  13. december 2013 at 08:54

  Det gjorde du garanteret !!
  Kh. Lene.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  12. december 2013 at 23:18

  Opskriften er oppe i mit hoved :-)

 • Svar
  Hilde
  12. december 2013 at 22:22

  Enkel og fin lue!

 • Svar
  Astrid HB
  12. december 2013 at 21:41

  Huer er fantastisk “mellem-strik”.. har faktisk strikket 10 huer i løbet af de sidste 2 måneder.. dejligt og hurtigt..  :)

 • Svar
  Anne Marie vorsaa
  12. december 2013 at 21:32

  Huer ja hvem vil ikke blive glad for sådanne en. Men med den fart ender du jo med at kunne tjæne penge på dem. Hihi. Så slå du bare op til en til. De ser dejlige og fine ud.

 • Svar
  Pernille Sparsø
  12. december 2013 at 19:57

  Kære Liselotte.
  Rigtig skønne huer du strikker! Selv er jeg totalt nybegynder ud i strikningens kunst. Strikker sjal lige nu, men måske det ikke er udfordrende nok at strikke ret, og slå en maske op på hver pind.., så jeg tænker en hue kunne være næste projekt! Vil da ligesom Lene spørge, hvor jeg kan finde opskriften? Tak iøvrigt for en rigtig god blog. Har fulgt dig længe, uden dog tidligere at have lagt kommentarer. 
  Bedste hilsen Pernille

 • Svar
  GitteG
  12. december 2013 at 19:32

  Hvor ser den hue dog dejlig ud. Kan godt forstå at du er glad for at strikke den (dem) 
  go aften, Gitte

 • Svar
  Lotte
  12. december 2013 at 18:54

  Åh så fine, hvor er der meget man kan strikke . Strikker lige nu en sweaters til sønnen ( 40 år så den er ikke en lille en ) i halvpatent i højlandsuld og alpaka . Meeeen har du ikke et godt råd til hvordan man får den indre starttråd fra alpakaen ud uden at tage det halve med ????

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. december 2013 at 23:17

   Man skal være heldig Lotte ;-)

   Nej, desværre findes der vist ikke nogle vidunder-teknikker, men jeg stikker en finger ind i hver ende af garnnøglet og drejer rundt, til garnet strammer om fingrene. Så trækker jeg det ud og det lykkes oftest, at få enden og kun meget lidt mere med ud :-)

   • Svar
    Lotte
    13. december 2013 at 00:24

    Det har jeg også prøvet, men uden held. Man burde få producenten  til at hæfte starttråen udenfor nøglen, det gør jeg når jeg selv spoler mit garn, det tager ingen tid. 

 • Svar
  Katrine
  12. december 2013 at 18:11

  Lækre huer. Og med en lille pelspompon så kan det vist ikke blive meget bedre. Måske lige lidt sne og frost? Men SÅ er vi også tilfredse…

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  12. december 2013 at 17:37

  Pas nu på du kan slå den til igen  ;))

 • Svar
  Lene
  12. december 2013 at 17:18

  Hvor er de gode. Må jeg spørge er der en opskrift? Har lige nøjagtig mere af dette skønne garn.
  hilsen Lene

 • Svar
  Doris Kay
  12. december 2013 at 17:14

  De ser bare så fine ud :O)
  Fortsat god aften
  Doris

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)