En lørdag med stort set ingenting og søndag med masser …

I går var sofa, kaffe, ingenting og strik. Meget forskelligt strik. Varierende underholdning på tv’et og nye ideer. Lørdag var afslapning og ikke ret meget praktisk. Lørdag var stilhed og indendøre. Lørdag var, som jeg trængte til, at den var. Jeg sov længe og blev i sengen ud over søvnen. Jeg spillede, læste og trak tiden, inden jeg indtog resten af dagen. Det var sådan tilpas.

Jeg strikker på forskellige ting lige nu. En af dem er endnu en Kashmir Cardigan. Denne gang er det til Oline og nummer tre kræver en del disciplin, kan jeg mærke. Efterhånden er retriller og farveskift i kiler kun en gentagelse og svær at finde spænding i, men så kombinerer jeg med nyt og resultatet af anstrengelserne ser nu heldigvis ud til at helt i orden.

Olines Kashmir Cardigan

Oline elsker blå og petroleum så vi arbejder den vej. Jeg håber, at hun gider bruge den, når den er færdig, men ellers finder jeg sikker en arvtager. Jeg er halvvejs ad de første retriller inden udtagninger til ærmer. Det er nu meget godt gået og jeg tror på det.

I dag bliver der dog ikke strikket meget. Jeg skal ud i verden og jeg glæder mig. Jeg skal være sammen med alle mine skønne kolleger. Vi skal grine, trave, spise og drikke te og kaffe. Vi skal hygge os og vi er alt for sjældent sammen udenfor arbejde, hvor vi kun mødes sporadisk, så i dag bliver en gave, for jeg elsker hver og en af dem, jeg er så heldig at dele hverdag med, når jeg ikke har orlov.

Søndag bliver en god dag :-)

Relaterede skriv

8 kommentarer

 • Svar
  Camilla
  12. januar 2014 at 22:20

  NU må jeg altså have den cardigan på to-do listen….. Den er simpelthen bare skøn. Og jo flere jeg ser rundt i blog land og på IG jo mere hooked bliver jeg. Der er desværre bare lige en del andre projekter istrikkekureven der skal gøres færdige først! 

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. januar 2014 at 10:52

   Kommer tid, kommer råd Camilla og så har du jo noget at glæde dig til :-)

 • Svar
  Lotte
  12. januar 2014 at 15:00

  Åh ja jeg tænkte nemlig på at min skulle være i blå farver, glæder mig til at se farverne, imens strikker jeg stadig på blusen fra østen for solen ( om igen med ærmer). God søndag, der kommer masser af håndbold, det er godt at strikke til ????

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. januar 2014 at 10:50

   De blå farver er skønne, så dem kan du sagtens glæde dig til :-)

 • Svar
  A + K = ♥
  12. januar 2014 at 12:35

  Lyder som en dejlig weekend – når der er både er tid til hjemmelig hygge, afslapning og ro – og selskab, grin og snak, ja så bliver det ikke bedre.
  God søndag.
   
  – Anne

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. januar 2014 at 13:13

   Det er en skøn weekend :-)

 • Svar
  sidse
  12. januar 2014 at 11:40

  Hvor er Oline heldig… Din nye kombination er også super. Jeg må da kunne finde tid til en cardigan ála Kashmir. Bare tid..

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   12. januar 2014 at 13:12

   Tid er en mangelvare, så jeg forstår godt, at du sukker Sidse, men vi må TAGE os den tid :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)